Gebruikers over webshop Telefoonwereld.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHeb een Iphone gekocht en deze was vele malen goedkoper dus ik was in de eerste instantie nogal sceptisch maar na wat onderzoek toch besteld. Na enkele dagen mijn mooie nieuwe Iphone in huis. Je kunt o.a. betalen met Ideal, snel en veilig.
VerzendingVia de mail werd je op de hoogte gehouden van de levering. Een precieze datum kreeg ik van de bezorger zelf.
KlantenserviceHeb alleen mail contact gehad en dat verliep prima.
AlgemeenZe hebben het meest op voorraad, een snelle service, en een hele scherpe en goede prijs.
Algemeennou mensen even een aanvulling op mijn review van afgelopen week. Mijn telefoon is nog niet geleverd, we zijn al 6 dagen verder.
Verzendingde levering wordt elke dag een dag verder opgeschoven, nu staat er dat Post.nl nog geen bezorg moment kan aangeven.
KlantenserviceInmiddels heb ik al 5 keer gebeld en telkens zijn ze telefonisch niet bereikbaar. ook niet als je in een zo genaamde wachtstand staat, naar enkele minuten wordt de verbinding verbroken omdat ze niet bereikbaar zijn.
Vanuit telefoonwereld komt geen enkel contact, uitleg of excuus
AlgemeenOp 2/12/2019 een Samsung Tab S 5 e aan voordelige prijs besteld en onmiddellijk betaald.
VerzendingOp 3/12/2019 melding van verzending van Telefoonwereld, de track en trace van post.nl vermeld echter geen aanlevering.
KlantenserviceOp 10/12/2019 klacht ingediend bij Telefoonwereld met vraag wanneer levering ?
Geen reactie, ben ik bedrogen ?
AlgemeenHallo,
Ik heb vrijdag een telefoon besteld, op website staat voor 23,59 besteld de volgende dag bezorgt. Nou het is inmiddels dinsdag en de telefoon is nog niet onderweg. volgens post,nl wordt het nu morgen!!
Inmiddels de klantenservice gebeld maar daar wordt de verbinding verbroken omdat ze niet bereikbaar zijn!
Mijn advies, denk na voor je een bestelling doet.
nvt hier boven al beschreven. Zie bovenstaande beschrijving, er is geen levering.
Klantenservicenvt hier boven al beschreven. Zie bovenstaande beschrijving, er is geen contact geweest
AlgemeenMooie website, veel producten, veel mogelijkheden om te betalen en niet duur. Geen keurmerk. .
VerzendingIk heb zelf de iPhone XR gekocht waarbij er stond voor 23:59 besteld morgen in huis, dat is dus niet waar want na 3 dagen had ik mijn pakketje nog steeds niet en ging ik de klantenservice bellen uiteindelijk had ik mijn pakketje pas 6 dagen later
KlantenserviceKlantenservice loog over bezorging bij PostNL maar mam wel snel op
AlgemeenIk wilde zojuist een bestelling voor enkele telefoons plaatsen. Echter bleek de prijs van de producten op hun eigen site (en ook hier op Tweakers) af te wijken van de prijs die in mijn winkelwagentje verscheen. Na een telefoontje werd mij verteld dat de prijs ieder uur kan veranderen dus dat de prijs dan wel net veranderd zou zijn. Dit werd echter niet weergegeven op de product pagina's.
Voor mij lijkt dit verdacht veel op valse reclame maken.
De klantenservice kon mij alleen vertellen dat de prijzen ieder moment kunnen veranderen. Ze konden verder niets voor me doen om toch de telefoons voor de getoonde prijzen te leveren.
Ze waren wel vriendelijk aan de telefoon, maar niet behulpzaam.
AlgemeenTelefoonwereld verkoopt neppe of refurbished telefoons die niet goed werken, traag zijn of de batterij al binnen de eerste middag snel leeg loopt. De seal was toen ik mijn telefoon kreeg al verbroken. Vervolgens heb ik hem aangezet en merkte ik als ervaren iPhone gebruiker dat de telefoon niet naar behoren en als nieuw werkte! De batterij liep leeg en hij was traag. Vervolgens heb ik gelijk diezelfde dag, binnen 24 uur al retour aangemeld en aangegeven dat ik gebruik wilde maken van mijn wettelijke herroepingsrecht. Telefoonwereld die stuurt dan dat ze de telefoon ik goede orde ontvangen hebben maar vervolgens dat ze wel maar 75% terugbetalen omdat de seal is verbroken en de telefoon ‘gebruikt’ is.
Geen normaal telefoon gesprek mee te voeren en ze blijven met vreemde argumenten bij hun standpunt. Ik raad iedereen af hier iets te kopen!!!
Slecht. Ik belde ze om aan te geven dat ik aan alle voorwaarden had gedaan om een volledig retour te kunnen krijgen, maar ze blijven zonder enige professionaliteit volhouden dat ze maar 75% uit betalen.
AlgemeenMakkelijk te plaatsen en bestalen. Geen bijzonderheden verder. Snelheid van de site soms wel eens wat te wensen over.
VerzendingDe term voor 0:00uur besteld is de dag erop leveren is niet waar te maken voor dit bedrijf. Mijn bestelling is nu al voor de 2e keer uitgesteld. Zul je zien dat deze pas na sinterklaas komt.
AlgemeenBuitenlands toestel en retourrecht wordt niet eerbiedigd. Ik stuurde het toestel na een paar dagen retour met zelfs de beschermfolies er nog op, maar Telefoonwereld.nl wil slechts 75% van het aankoopbedrag terugbetalen!
KlantenserviceSamsung Galaxy S10+ bleek Italiaans. Dat is tot daar aan toe, maar fotokwaliteit viel me tegen. Ik heb het toestel dus teruggestuurd met een beroep op herroepingsrecht (Wet Koop op Afstand), maar Telefoonwereld.nl wil maar 75% terugbetalen "omdat de seal verbroken is". Hoe moet ik het toestel anders testen?
Niet kopen hier dus, geef dan liever een paar tientjes meer uit bij een degelijke zaak.
AlgemeenIk had een Samsung S10+ besteld. Was eerlijk gezegd een beetje geschrokken van de slechte reviews, maar alles ging goed: ik ontving de telefoon de volgende dag en op een mail die ik had gestuurd kreeg ik keurig binnen korte tijd antwoord.
AlgemeenPas op! Retourafhandeling is niet conform consumentenrecht! 23 dagen nadat het product retour is ontvangen nog geen geld retour.
Bij het retour sturen van het product (originele verpakking en niet anders gebruikt dan ik in de winkel kan doen) krijg ik slechts 75% van mijn bedrag retour. Dit is NIET conform hun eigen algemene voorwaarden en in strijd met consumentenrecht. Ik heb daarom melding gemaakt bij de Autoriteit Consument en Markt. Wees gewaarschuwd.
Artikel was op voorraad en werd binnen de verwachte termijn geleverd.
KlantenserviceUitermate onvriendelijk te woord gestaan. De persoon die ik sprak verwees naar de algemene voorwaarden. Toen ik aangaf dat hij niet handelt volgens die voorwaarden bleef hij enkel nog maar herhalen "zie de voorwaarden, zie de voorwaarden".
UPDATE: Telefoonwereld heeft contact met mij opgenomen en gaat de resterende 25% alsnog overmaken naar mij. Dame die belde was uitermate vriendelijk en begripvol voor de ontstane situatie.
AlgemeenProduct bij telefoonwereld.nl gekocht omdat ze goedkoop leken te zijn en ze beloofde dat het product de volgende dag geleverd zou worden. Aangezien het niet op voorraad was bij de webwinkel klopt hun hele administratie niet. Ze laten je dus onder valse voorwaarden bestellen. Waardeloos.
VerzendingIk kreeg vanaf het moment van bestelling meteen een POST NL melding in mijn post nl app dat de telefoon geleverd zou worden. Elke dag werd er een verwachte leverdatum gegeven die + 1 dag was. uiteindelijk is de telefoon dus nooit geleverd omdat de order geannuleerd is omdat de telefoonwereld deze niet op voorraad had.
KlantenserviceTelefoon besteld begin september. er stond bij: Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis. Na 3 dagen nog niet bezorgd. Ik heb gebeld. ineens bleek de telefoon niet op voorraad te zijn. Dat er een fout wordt gemaakt dat kan, maar dan wil je als klant een berichtje telefonisch of per mail krijgen dat het wat langer duurt omdat er een fout gemaakt wordt. maar daar doen ze blijkbaar niet aan. Toen heb ik gevraagd of ik het geld terug kon krijgen. Nou dat kon aangezien het niet mijn schuld was. Daarom zouden ze het geld binnen een paar dagen over storten. Ik heb de week er op weer gebeld omdat het geld nog niet is terug gestort. Omdat ze dachten dat het pakket in het sorteer proces vast was gelopen. (wat niet mijn probleem is) wilden ze mijn geld niet terug storen. Ik moest 1 dag wachten en dan zouden ze mij terug bellen en aangeven wat de status is. Ze belde mij dit keer inderdaad terug en werd verteld dat ze het verder uit moesten zoeken en dat ik nog een dag moest wachten. De volgende dag heb ik geen telefoon gekregen en een dag gewacht. Daarna zelf weer gebeld. Toen werd verteld dat ik het geld zou terug krijgen. Ze zou persoonlijk zorgen dat het geld met spoed werd over geboekt. Uiteindelijk heb ik mijn geld terug maar heeft vanaf aanschaf van toestel wel 2 weken gekost. Mijn ervaring: Totaal geen communicatie naar de klant en geen begrip voor de klant. Ik heb nog nooit zo'n waardeloze afhandeling gehad na een aankoop
AlgemeenOp zondagavond een Samsung Galaxy A50 besteld werd keurig op maandag geleverd. Mooie prijs. Telefoon was in een vreemde taal maar werd automatisch in het nederlands gezet nadat de sim kaart erin ging en de telefoon gereboot werd. .
VerzendingPri8ma levering, zoals gezegd op zondagavond besteld en op maandag geleverd. Ik had eigenlijk verwacht dat de telefoon pas dinsdag zou komen.
AlgemeenVia tweakers pricewatch goedkoopste telefoon gevonden. Klik klik en besteld en betaald. Financieel afhandeling snel en eenvoudig. Genoeg mogelijkheden. Maar.....
VerzendingLevering zelf prima. Redelijk goed verpakt. Echter, zoals ook hier in de reviews eerder aangegeven was de seal verbroken en met een nieuwe seal beplakt. Telefoon zelf onbeschadigd en alles compleet. Wel ontbraken 2 bescherm stripjes boven en onder op de telefoon. Die flinterdunne.
KlantenserviceGebeld en direct opgenomen. Gaven aan dat de tweede seal niet verbroken moet zijn. Omdat de telefoons uit het buitenland komen, zouden ze 2%?? Van de doosjes open maken en controleren of alles compleet is voordat ze deze doorsturen. Blijft merkwaardig. Telefoon was ook ingesteld in buitenlandse taal maar was begin scherm voor taal keuze. Telefoon doet het prima.
Het was een spotgoedkope telefoon waardoor ik niet de moeite neem deze terug te sturen. Zou het een duurdere zijn geweest dan wil je geen open verpakking....
AlgemeenIk heb een Samsung Galaxy A70 gekocht, deze werkt zoals het hoort en bestellen ging gemakkelijk, en voor een mooie prijs. Bijzonder is wel hoe de telefoon in het Pools was ingesteld (prima, makkelijk te veranderen bij eerste boot) en de handleiding ook alleen in het Pools was. Niet heel erg, wel heel bijzonder.
VerzendingLevering was goed op tijd, maar het zegel was doorbroken. Eigenlijk zaten er twee zegels bovenop elkaar, en beide waren doorbroken. (Misschien om de taalinstellingen te veranderen naar Pools?) Verder leek er niks met het toestel aan de hand te zijn, werkt nog steeds keurig.
AlgemeenSamsung S10 besteld. Telefoon met malafide seal ontvangen. Het echte seal eronder is duidelijk doorgesneden waarna een 'nieuw' seal is toegevoegd. Daarnaast zit er een kras op de achterzijde van de telefoon. Een gloednieuw toestel van 650 euro... niet acceptabel!
AlgemeenVerschrikkelijke organisatie. Wil toestel bestellen en verwacht als bedrijf de BTW teruggestort te krijgen (intracommunautaire levering), maar blijkbaar gaat dit bij hun niet. De lage prijzen wijzen dan uiteraard ook op BTW fraude op grote schaal.
AlgemeenSamsung A40 gekocht. Zeer scherpe prijs.
Levering snel genoeg in twee dagen. Toestel werkt ook nog
Er wordt vermeld "voor 23:59 besteld volgende dag in huis". Dat is kennelijk een valse belofte want dit gaat bij meer mensen mis. Duurde bij twee dagen maar dit was geen probleem.
Toestel had een zegel over een zegel. Onderste zegel was doorgesneden.En op doosje staat wanneer zegel is verbroken toestel niet aannemen maar terugsturen.
Dit is wat bijzonder. Toestel lijkt mij verder geheel nieuw en ziet er niet uit alsof deze is gebruikt.
Wel lijkt alles voor de Poolse markt bestemd te zijn want na eerste keer inschakelen start deze in het Pools (denk ik). Maar je kunt direct je eigen taal selecteren.....
Toestel nu bijna week in bezit...
AlgemeenTablet gekocht met twee maal een vlek in het scherm bij lage helderheid, na klachten omschrijving is het scherm vervangen. Tweede keer zat er weer een vlek in, winkel gaf aan deze vlek zelf niet waar te nemen (dat snap ik dan niet), maar uit coulance toch een volledig nieuw exemplaar op te sturen, waarvoor dank!