Telefoonwereld.nl

Gebruikers over webshop Telefoonwereld.nl

Het was erg fijn op deze website. Ik heb mijn product gevonden, en heb hem goed gekregen.

Fijne site, en fijne producten

Ik heb er niet zoveel hulp van gehad, maar het zal wel goed zijn.

Update: De '100% tevredenheidsgarantie' van telefoonwereld is één grote grap, samengevat mijn ervaring tot zover; Telefoonwereld levert niet (zeker niet op tijd) en zijn onbereikbaar (geen reactie op mijn mail en telefoon wordt niet opgenomen)

Helemaal niets ontvangen géén enkel bericht over vertraging of niet kunnen leveren etc.

Onbereikbaar en communiceren helaas niets over status, voortgang etc. Een vertraging kan maar informeer je klanten dan op zijn minst.

Makelijk besteld, volgende dag in huis, geen poespas, doen vette giveaway's op instagram! @telefoon wereld

Telefoonwereld is echt top...ik heb al een paar keer iets bij hun besteld en ik volg ze nu al een tijdje op Instagram en ze doen ook ook echt vette giveaway's...ze zijn gewoon TOP!!!!

Je besteld het en het komt goed op tijd aan....niks op aan te merken

Nog nooit moeten gebruiken maar ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat het ook TOP is

Bestelling was goed en het product snel ontvangen en vragen werden vlug beantwoord via e-mail

Snelle verzending

Vragen werden snel beantwoord via e-mail

Bestelde product helaas wel betaald maar niet ontvangen, 6 keer gebeld en na lang in de wacht gestaan te hebben wordt de verbinding gewoon verbroken omdat ze 'telefonisch niet bereikbaar' zijn hahaha. Eerlijk is eerlijk een eerdere bestelling verliep geheel zonder problemen.

Verzendbelofte wordt niet nagekomen zonder enige toelichting van de leverancier, PostNL heeft pakket nog niet ontvangen van Telefoonwereld

Onbereikbaar bij vragen voor klanten, geen informatievoorziening over voortgang order etc.

Wel de laagste prijs.(Voor de product die ik wou)
Maar de product nooit binnen gekregen :(

Heb een telefoon besteld op een donderdag middag. Vrijdag... niet binnen. Zaterdag......niet binnen.
Ik mailen.... winkel start een onderzoek van 72 uur.
Dinsdag te horen gekregen, na dat ik weer een mailtje stuurde over de status, dat ze het product uiterlijk donderdag wel bezorgd zouden hebben.
Ik wachten tot donderdag.... Niks binnen.
Winkel weer een onderzoek starten , maar nu bij POSTNL.

Heb de bestelling maar geannuleerd.
Geld pas na 5 tot 10 dagen weer terug -_-'''''
Moet dus nu nog langer wachten tot dat ik het product bij een ander winkel kan bestellen, omdat telefoonwereld nu weer lang over doet om mijn geld weer terug te storen!!!!

BELLEN HEEFT GEEEN ZIN!!!! Alleen maar wachten en uiteindelijk wordt er dan gezegd dat ze niet kunnen opnemen.....

Ik heb hier besteld omdat de prijs van de betreffende iPhone het aantrekkelijkst was. Alles ging prima, netjes op tijd geleverd en totaal geen problemen.

Alles was netjes op tijd. Ik had nog een foutje in het adres gemaakt, hier heb ik gelijk over gemaild en dat werd direct aangepast. Telefoon was er de volgende dag.

Na telefonische informatie, snel en vakkundig geïnformeerd. Airpods besteld en werden keurig verpakt de volgende dag geleverd,

Netje in doos verpakt, volgende dag geleverd.

Telefonische informatie ingewonnen, snel en vakkundig geholpen

Je bestelling is makkelijk te plaatsen en de levering is heel snel goeie kwaliteit van het product

Komt snel binnen

Heel vriendelijk

Top bedrijf, snelle levering, goede prijzen en houdt zich aan zijn winacties, ik beveel het zeker aan

Product werkt goed, nergens last van

Fijne klantenservice, makkelijk te bereiken

Ik kon makkelijk op de site zien wat ik bestelde en ik kon precies zien wanneer het aankwam. Ook zijn de prijzen lager dan bij bijv. mediamarkt of bol.com wat telefoonwereld aantrekklijker maakt dus ik ben erg tevreden.

Niet veel ervaring mee gead

Ik heb iets besteld en het is echt een top winkel. Niet al te duur en goede kwaliteit!

De levering kosten Zijn niet te duur en het product kwam goed aan!

Klantenservice was erg aardig en helpt je goed bij je vragen!

Alles verliep naar behoren, geen enkel probleem gehad en zeer snelle levering (minder dan 24u)

zeer snelle en verzorgde levering (minder dan 24u)

als alles perfect verloopt heb je de klantendienst niet nodig, dus kan ik hier nog geen oordeel over geven maar ik ben er zeker van dat dit ook perfect zal zijn.

prijs/kwaliteit verhouding is super goed! ook de verzending ging goed en snel. goede aanrader! groetjes!

het product was in een paar dagen tijd binnen

ik heb geen klantensevice hoeven nodig te hebben.

Goede telefoonwinkel. De telefoons zijn altijd van goede kwaliteit. Verder heeft de winkel een erg snelle levertijd. Verder hebben ze altijd leuke win acties! Ik ben dus erg tevreden over deze winkel!

Besteling van Samsung A20 ging makkelijk, volgende dag in huis en tegen de goedkoopste prijs

Ik kreeg bij iedere stap mails over hoever mijn bestelling was. Waardoor ik goed op de hoogte werd gehouden.

Alles word goed getoond, ik snapte alles gelijk dus hoefde geen moeite voor te doen. Alles is gewoon goed geregeld💪🏽😜

Ook dit ging super, ik heb gewoon me pakketje op tijd gekregen dus mij hoor je niet klagen hoor💪🏽🔥

Supersnelle service! Heb online besteld en supersnel bezorg. Ook vragen via de mail werden supersnel en professioneel beantwoord!

Goede survice. Niks over te zeggen!

Scorekaart voor Telefoonwereld.nl