Softwarestunter

Gebruikers over webshop Softwarestunter

selected-software.de => SCAM
3 licenties gekocht, waarvan 1 nog werkt, 1 nooit gekregen, en 1 is ongeldig geworden na 12 maand.
Talloze keren gebeld, gemaild, geen reacties. Gelijkaardige resultaten gevonden online. Wegblijven dus

Betaald voor 1 licentie, nooit ontvangen.
2 andere wel ontvangen, maar 1 reeds corrupt.

Geen enkele reactie of feedback. Handelsregister van de firma is reeds inactief, maar je kan nog steeds zaken bestellen.

Office 365 one off lifetime aangeschaft. In eerste instantie werkte eea. Na een x tijd software opnieuw geïnstalleerd en blijkt eea niet meer te werken.
2x office 2019 gekocht en licenties werken niet. Reageren dat je telefonisch moet activeren en als je dan een screenshot stuurt met de melding dat de te activeren licentie illegaal is reageren ze nergens meer op.

Geen enkele reactie meer na aantonen dat verzorgde licenties illegaal blijken te zijn.

Opgelicht!
2 x Office gekocht. Enige tijd later proberen te activeren: beide ongeldig!
Softwarestunter is per mail en telefonisch niet bereikbaar

Opgelicht op selected-software.de geen levering na betaling. Ook niet in Spambox. Reageren niet op mail en 24- uur customerline.balen!

Het was heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen. In mijn geval Office 2016 pro plus. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder Paypal, wat toch een groter gevoel van veiligheid geeft.
Onmiddelijk na het betalen via Paypal kreeg ik mijn licentie-code doorgestuurd alsook de downloadhandleiding.Maar de procedure is zo simpel dat je geen handleiding nodig hebt. Gewoon inloggen bij de officiële Office-pagina. Daarna code ingeven en ik kon beginnen met downloaden en installeren. Nog een pluspunt is dat je niet verplicht wordt om een account aan te maken bij Softwarestunter zelf.

Het bestelde product is enkel de licentiecode en deze kwam ontzettend snel in de mailbox. Downloaden van het product gaat via Office pagina.

Ik vond het wat spannend om via deze website iets te bestellen. vooral omdat het zo goedkoop is. Echter, na wat reviews op Tweakers en Trustpilot heb ik toch 'Office proffesional plus 2016' besteld.

ik kreeg vrijwel direct een code toegestuurd per mail (zat in ongewenst) waarmee ik het pakket kon downloaden op de genoemde website. dit lukte meteen en ik kon meteen aan de slag!

Ik heb besteld via de site en keurig per email de codes toegestuurd gekregen.
Deze winkel valt onder dezelfde holding als "Selectedsoftware.de". Bij beiden besteld (zoals bijvoorbeeld Windows 10 pro) en heb de software ook zonder problemen kunnen activeren. Het is lekker goedkoop licenties kopen. Bij beiden kun je betalen met Paypal dus dat gaf mij al voldoende zekerheid (koper beschermd).

Je krijgt direct een mail met de codes.

Ik was op zoek naar een goedkope verkoper van MS Office en toen kwam ik deze site tegen.
Ik kwam de volgende licentie tegen:
"Office Professional Plus 2016 voor 5 PC-gebruikers" voor 105 euro.

Dat leek me een zeer goede deal, echter deed ik via een chat met het Microsoft Office team navraag en die beweerden dat deze licentie niet bestaat. Wel voor Office 365 (abonnementsvorm die je moet betalen), maar niet voor Office 2016.

Ik zag de shop nog niet op tweakers staan, vandaar dat ik die heb toegevoegd.
Ik heb uiteindelijk zelf geen oordeel omdat ik niet bij deze shop durfde te bestellen.

Omdat ik een algemeen oordeel in MOEST vullen om deze tekst kwijt te kunnen heb ik die maar in het midden gezet.

Scorekaart voor Softwarestunter