Kabelshop.nl

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

NETWERKKABELS | SWITCHES | COAX KABELS |HUIS & TUIN

Waar het begon

Kabelshop.nl werd in 2015 opgericht door twee jonge, ambitieuze, ondernemers. Inmiddels is de webshop uitgegroeid tot een volwassen en succesvolle onderneming. Het succes is voornamelijk te danken aan hard werken voor de webshop en hart voor de klant. In de beginfase deden de mannen alles nog met z'n tweeën: van het beheren van de website tot aan het inpakken van de producten. Inmiddels is Kabelshop.nl flink gegroeid en worden de verschillende afdelingen binnen het bedrijf steeds meer uitgebreid.

Klantgerichte visie

Het is voor ons belangrijk dat iedere medewerker van de klantenservice over ruime productkennis beschikt, zodat we iedere vraag optimaal kunnen beantwoorden. Wij zetten daarbij de klant op nummer één, we willen namelijk dat iedereen met een tevreden gevoel aan Kabelshop.nl denkt. We luisteren naar onze klanten en geven waar nodig persoonlijk advies.

In de prijzen

Sinds de oprichting in november 2015 heeft Kabelshop.nl maar liefst vier keer de nationale Shopping Awards gewonnen. Deze publieksprijs voor de beste webshop hebben wij binnengesleept in de categorie Elektronica & Telecom én in de categorie Huis & Tuin. Kabelshop.nl heeft van klanten de hoogste scores gekregen op het gebied van betrouwbaarheid, communicatie en leveringssnelheid en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.

10 redenen om bij Kabelshop.nl te bestellen

groen%20vinkje.png Nergens goedkoper!
groen%20vinkje.png Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
groen%20vinkje.png Ruim assortiment

MIJN ACCOUNT CONTACT

Scorekaart voor Kabelshop.nl

Pricewatch statistieken

Prijsvermeldingen 4415 producten, 4135 unsorted producten
Prijsindex Nederland 81,4 (18,6% onder gemiddeld)
Prijsindex België 79,8 (20,2% onder gemiddeld)