Gebruikers over webshop Elektronica Voor Jou
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb bij Elektronica Voor Jou een 3d printer gekocht. Dat verliep vlekkeloos en ik kreeg de printer snel en volgens verwachting thuis. Tot zover niets aan de hand dus.
Maar helaas blijkt dat er ergens gegevens zijn gelekt, waardoor ik nu spam ontvang op het mailadres wat ik voor Elektronica voor jou heb aangemaakt. Gelukkig heb ik om deze reden heb voor elke webshop een apart mailadres.
-- Edit 25-3 --
Ik heb contact gehad met Simon van Elektronica voor jou. Hij heeft me op het hart gedrukt dat ze geen gegevens doorverkopen en dat ze aan het onderzoeken zijn waar de lek van mijn mailadres vandaan komt.
Ik heb dan ook mijn review hierboven genuanceerd.
Ondanks dat leveringen via GLS niet altijd naar wens zijn, was het dit keer prima in orde.
KlantenserviceNa spam te hebben ontvangen op het mailadres wat ik voor Elektronica voor jou heb gebruikt, contact gehad met Simon van Elektronica voor jou. Ze pakken dit mijn inziens goed op. Hopelijk kunnen ze achterhalen waar het lek precies zit.
Beste,
Wij hebben dit nader onderzocht aangezien wij absoluut geen gegevens van klanten doorverkopen. Wij hebben geen data lek gevonden en zien niet wat hier precies aan de hand is.
Wij hebben ook contact gehad met tweakers waarna u werd verzocht contact met ons op te nemen. Dit is helaas tot op heden niet gebeurd.
Wij weten dan ook niet om welke klant/bestelling dit gaat.
Momenteel gaan wij er vanuit dat dit niet is ontstaan door ons systeem, wel vinden wij het vervelend dat u dit is overkomen. En dat dit uw vertrouwen in ons heeft beschadigd.
Wij doen ontzettend ons best om correcte service te bieden. Het verkopen van klantgegevens is absoluut niet iets waar wij voor open staan.
Mocht u alsnog contact willen hebben met ons kan dat uiteraard.
Hoe dan ook wens ik u veel plezier met uw 3D Printer.
Simon
Elektronica Voor Jou
AlgemeenBestelde een raspberrypi 4b en een paar dc-dc buck converters.
Zoals elke webwinkel tegenwoordig makkelijk te bestellen en af te rekenen.
Besteld rond het middaguur, levering volgende dag via postpakket van PostNL.
Netjes in doosje met schuimpjes verpakt.
AlgemeenRaspberry Pi besteld. Prima website, werd zelfde dag verzonden en dag erna bezorgd via brievenbuspost. Alles oké!
VerzendingVerzending opties te over bij het plaatsen van een bestelling, passend bij je urgentie en voorkeuren.
AlgemeenOrder geplaatst. Na meer dan 6 weken nog steeds niets geleverd. Tussentijds wel goed in prima contact gehad. Uiteindelijk contact opgenomen om de order te annuleren, met twee herinneringen er achteraan. Daar wordt niet op gereageerd. Telefonisch niet bereikbaar.
Krijg ik net bericht dat de order alsnog verzonden is.
Na de eerste contacten een prima gevoeld bij dit bedrijf, maar opeens wordt ik stilgezwegen.
AlgemeenRaspberry PI 4B besteld. Bestelproces ging vlekkeloos en de bestelling werd de volgende dag geleverd. Ook de prijzen zijn scherp.
VerzendingSnel verzonden, volgende dag in huis, goed verpakt.
Tja, wat valt er nog meer van een correct verzending te zeggen?
Na 3 dagen brak de sd reader af. Vraag voor garantie neergelegd bij Elektronica voor Jou. Reageerden snel, maar gaven aan dat ze moesten navragen bij leverancier. Sindsdien niks meer van gehoord. Ik heb de SD reader maar zelf gerepareerd
AlgemeenHelaas geen goede ervaring met deze webwinkel. Komen afspraken niet na, reageren niet op e-mail.
VerzendingBestelling geplaatst met DHL express levering dezelfde dag voor 7,95. Order niet binnen afgesproken tijd geleverd.
KlantenserviceKlantenservice is waardeloos. Geen reactie op e-mail en doen er niets aan om je correct te helpen.
AlgemeenDe bestelling is eenvoudig geplaatst. De website werkt eenvoudig. Een klein minpuntje: er staat dat een raspberry pi starter kit extra voordelig is, maar als je alle onderdelen los koopt, kom je uit op hetzelfde bedrag.
Gemiddeld goedkoop voor Raspberry. Product was goed verpakt en tegen stoten beschermd met schuimdingen, maar zonder gebruik van overdreven grote verpakking, zoals je ook regelmatig ziet. Prima dus!
Bestelling was keurig op tijd. Goede communicatie over levering. Alles wat je ervan mag verwachten. Prima ervaring.
AlgemeenZeer goede service en een mooie prijs. Ik had wat vragen en keuze mogelijkheden daar hielpen ze me vriendelijk en snel mee. Top service!
VerzendingSnelle verzending en ik heb het gekregen wanneer ze beloven te leveren.
KlantenserviceMet uitzoeken had ik wat opties en daar ben ik goed mee geholpen. Wat problemen gehad van mijn kant met een product en daar ben ik na die tijd goed mee geholpen.
AlgemeenUitstekend bedrijf, goede service en ontzettend veel goede producten. Vriendelijk personeel en goed bereikbaar(zowel telefonisch als via chat enz.). Makkelijk te zoeken op de gebruiksvriendelijke website.
VerzendingSneller dan verwacht mijn pakket binnen gekregen. Zeer goed in doos en met wokkels om te zorgen dat het geen schade oploopt.
KlantenserviceIk wist niet precies wat ik moest kiezen, dus hier over gechat. Alles werd goed uitgelegd, wat een uitstekende kennis van jullie producten! Ik verbaasde me erover dat ze zelfs na kantooruren bereikbaar zijn op de chat.
AlgemeenRaspbery PI400 kit besteld, had ik nodig voor een te volgen cursus.
kreeg alleen na enkele dagen het bericht dat de cursus geen doorgang zou gaan vinden.
De Raspberry maar retour sturen, geen probleem, kreeg netjes een retourlabel gemaild, het geheel retour gestuurd, en na de ontvangstbevestiging na een dag het aankoopbedrag retour.
En zo hoort het, snel handelen "NO NONSENSE"'
Snel verzonden, en uitstekend verpakt. (Kunnen andere firma's wat van leren)
KlantenserviceMijn probleem uiteengelegd, geen probleem, stuur de zending maar onbeschadigd retour, maar dat is logisch.
AlgemeenMaandag een Raspberry Pi Zero 2 W besteld bij Elektronica Voor Jou. Deze was hier op voorraad en na mijn waardeloze ervaring met Kiwi Electronics koos ik voor een bedrijf in de buurt. En dat is prima bevallen! Duidelijke mails, goed verpakt, mooi informatie kaartje erbij. Dit zal niet mijn laatste bestelling zijn bij EVJ.
VerzendingDe verzending door EVJ ging prima. Hij verscheen dezelfde dag al in de PostNL App. PostNL verzaakte verder, dus in plaats van dinsdag lag hij pas op donderdag op de mat. Maar dat kan ik EVJ verder niet aanrekenen.
De Pi zat in een stevige kartonnen brievenbusdoosje (kan Kiwi nog een voorbeeld aan nemen) en opgevuld met wokkels. Een leuk kaartje met een link naar interessante projectjes voor je Pi zat er ook nog bij. Al met al uitstekende verzending dus.
AlgemeenOp basis van eerdere positieve reviews op T.net bij deze winkel 2 raspberry pi's gekocht.
VerzendingVolgende dag in huis met duidelijke tracking!
AlgemeenUitstekend bedrijf, goeie service en kwaliteit producten. Aardige mensen en goed bereikbaar. Goeie gebruiksvriendelijke website en makkelijk te navigeren.
VerzendingSnelle levering, ook goed op te halen.
KlantenserviceHele aardige en behulpzame klantenservice. Genoeg technische kennis voor (bijna) alle vragen die je hebt.
AlgemeenRaspberry Pi 4 4GB gekocht incl. heatsinkbehuizing met fans en adapter. Bestelling en betaling ging eenvoudig via de site.
VerzendingPakket was goed verpakt in een goed passende doos. Levertijd ook prima, zoals aangegeven op de site.
KlantenserviceNa ontvangst aangesloten en werkte perfect. Na een paar dagen begonnen de fans te loeien, na contact via de chat op de website een nieuw setje fans mogen ontvangen. Helaas hadden deze hetzelfde probleem en was er een fan defect (tijdens de pos gebeurd misschien?).
Wederom contact en weer een nieuw setje ondewerweg, top service!
AlgemeenBestelling was zo geplaatst en gaf een mooie prijs voor de Raspberry pi 4 8gb ram. Niet alleen was de prijs gunstig, de verzendkosten waren inbegrepen en retourneren is kosteloos. Deze argumenten maken een product automatisch niet duurder dan de aanbevolen prijs, wat voor mij ervoor zorgde dat ik deze kocht.
Ik moest testen of mijn applicatie simpelweg te zwaar was voor de raspberry pi 4, 4gb en aangezien je niet in een winkel kan testen heb ik deze "moeten" bestellen om er achter te komen of dat het extra geheugen zou zorgen voor optimalisatie. Dit bleek helaas niet zo te zijn.
Verzending was snel geregeld, kwam goed verpakt, als brievenbuspakje binnen! uitstekend dus!
KlantenserviceHelaas moest het product ook weer retour, niet omdat het stuk was, maar omdat het niet de oplossing bood die ik hoopte. Dat gezegd hebbende, heb ik de winkel gebeld en waren ze meewerkend in het zoeken naar een oplossing. (wellicht een Nvidia Jetson zodra die uitkomt of een LathePanda). Erg fijn dus!
AlgemeenRuim assortiment en eenvoudig te bestellen via de site. Via de chat nog wat vragen gesteld en direct antwoord gekregen.
VerzendingVia de site besteld en op lokatie afgehaald.
KlantenserviceVia de chat snel antwoord gekregen op de gestelde vragen
AlgemeenMakkelijk bestellen, snel bezorgd en via de chat wordt er goed meegedacht en krijg je het advies wat best bij de klant past. De voorbeeld projecten geven je een idee van hoe je moet werken met de componenten.
VerzendingWerd dezelfde avond nog bezorgd, omdat we relatief dichtbij wonen. Dus zelfde avond al bezorgd.
KlantenserviceHeeft goed mee gedacht. En geadviseerd wat ik nodig had. De klant staat echt bovenaan.
AlgemeenVia de pricewatch op deze website uitgekomen. Een Raspberry Pi met diverse toebehoren besteld. Goede prijs voor de totale bestelling vergeleken met andere aanbieders en goede uitgebreide informatie op de website.
Na levering bleek een onderdeel van de case een fabricagefout te hebben. Er werd direct op mijn email gereageerd en nog dezelfde dag een nieuw onderdeel opgestuurd en die ik de volgende dag heb ontvangen. Top service!
Vrijdag avond laat besteld, dinsdag geleverd.
KlantenserviceZie hierboven. Snelle en adequate service toen bleek dat een onderdeel een fabricagefout bevatte.
AlgemeenIk had een raspberry pi 3B+ kit besteld als kerstcadeau voor iemand.
Deze kon helaas niet meer geleverd worden dus kreeg ik dezelfde dag nog een mailtje en telefoontje van "Elektronika voor Jou" met hun excuses en de vraag of ik liever meteen mijn geld terug zou willen of een leuk tegenaanbod wou accepteren. Het tegenaanbod was een raspberry pi 4 kit voor dezelfde prijs en uiteraard ook de volgende dag geleverd. Zo geschiede en alles kwam netjes en op tijd aan! Dat noem ik nou een zeer vriendelijke en top klantenservice!
Het pakje werd zoals beloofd de dag na aankoop geleverd. Verpakking was robuust en had beschermende materiaal erin niet beschadigt kan geraken.
KlantenserviceKlantenservice nam zelf contact op, was zeer vriendelijk en heeft zeer goed geholpen. Echt een dikke pluim!
AlgemeenRaspberry pi 4b 4gb besteld. Makkelijk gevonden op de website voor een goede prijs. Ik heb op advies van elektronica voor jou ook nog een case met heatsink mee besteld.
VerzendingNetjes verpakt. Volgende dag in huis. Niets aan te merken.
KlantenserviceIn de chat vragen gesteld over de raspberry pi 4, daarop werd direct gereageerd. De webshop adviseerde een case met fan en heatsink. Dat was goed advies. De raspberry pi 4 is nogal een heethoofd.