Gebruikers over webshop Fixami.be
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProbleem bij onvolledige levering.... Klantendienst stuurt je voortdurend naar de RETOURPAGINA, maar hoe kan je iets retourneren dat je niet ontvangen hebt??? Na 2 chatsessies, 2x poging retourpagina te gebruiken, 1x telefonisch contact +2x Whatsapp communicatie eindelijk blijkbaar iemand gevonden die dit kon oplossen. Zelden zo'n stressvolle 5-daagse meegemaakt door telkens weer op een muur te botsen, dit lesje hebben we ook alweer geleerd.
VerzendingDe levering gebeurt zeer vlot maar Owee als ze niet volledig is.
KlantenserviceDe mensen van de chat- dienst zijn niet gemotiveerd ofwel overwerkt, de 1ste maal werd ik verwezen naar de retourpagina ondanks mijn bezwaar, de 2de maal kreeg ik niet de tijd mijn probleem uit te leggen en werd de chatsessie door hen afgesloten, er was blijkbaar geen mogelijkheid om vorige chatsessie te bekijken...telefonisch contact verwees mij dan naar de Whatsapp communicatie...
Beste, bedankt voor je review. Vervelend dat je een incomplete bestelling hebt gehad en dat je het contact met onze klantenservice op deze manier hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de service waar wij voor staan. Helaas kunnen wij niet nagaan wat er precies is gebeurd omdat er geen bestelgegevens zijn ingevuld bij het plaatsen van de review. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om je bestelling er bij te pakken. Mochten we je nog kunnen helpen, of mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. We staan je dan graag te woord.
AlgemeenIk kon mijn bestelling probleemloos plaatsen via de duidelijke, overzichtelijke website van Fixami. Het afrekenen ging prima, via m'n app.
VerzendingDe bestelling kwam, zoals beloofd snel aan. Ze was goed verpakt, en alles was in orde.
Bedankt voor je positieve beoordeling! ! Wij vinden het belangrijk om onze klanten een goede ervaring te bieden en zijn blij om te vernemen dat je tevreden bent.
AlgemeenIk heb op 18 Augustus een bestelling gedaan van een accu bosmaaier makita ( 224,89 euro) .
Mijn verbazing was groot toen het transport een halve pallet groot was waar de afmetingen en gewicht helemaal niet overeen kwamen met het bestelde artikel.
Het pakket zou geleverd worden door TransMission en ja met wat problemen bij Transmission kwam 4 dagen later een grote vrachtwagen aan met een Metabo grote zware tafelzaag/verstekzaag.
Ik heb deze bestelling geweigerd, deze was wel waarschijnlijk veel duurder dan mijn bosmaaier .....
Vervolgens heb ik contact opgenomen met de support van Fixami en ze zouden pas mijn bosmaaier opsturen nadat ze het pakket terug ontvangen.
Raar helemaal mijn fout niet en ik moet wachten, we zijn nu 1 week verder en er is nog steeds niets verzonden !
Beste Johan,
Bedankt voor je review. Vervelend dat er een verkeerd artikel naar je is opgestuurd. Normaal gesproken kunnen wij het juiste artikel meteen versturen, echter omdat het pakket geweigerd is bij levering moeten wij de retourzending hiervan eerst afwachten. Wij nemen hierover vandaag nog contact met je op.
AlgemeenEr werd op 02/06/2022 een bestelling geplaatst van 520 euro. Tot op vandaag 13/07/2022 hebben wij niks ontvangen. Telefonisch contact gehad op 25/06. Een deel ging verstuurd worden. Zelfs dat werd nooit geleverd. Het was de laatste keer dat ik daar nog iets besteld heb
VerzendingEr werd op 02/06/2022 een bestelling geplaatst van 520 euro. Tot op vandaag 13/07/2022 hebben wij niks ontvangen. Telefonisch contact gehad op 25/06. Een deel ging verstuurd worden. Zelfs dat werd nooit geleverd. Het was de laatste keer dat ik daar nog iets besteld heb
Beste, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat je nog steeds zit te wachten op je bestelling. Helaas is er geen ordernummer bekend waardoor we je garantie aanvraag er niet bij kunnen pakken. Hierdoor kunnen we ook niet inhoudelijk reageren op je beoordeling. Mochten we je hier nog mee kunnen helpen neem dan even contact op met onze klantenservice.
AlgemeenHad redelijk dringen een vervagende velcro schuurpad nodig voor mijn Metabo machine. Volgens website was deze voorradig.
Direct 2 besteld samen met wat materiaal om aan gratis verzending te komen.
De dag erna bericht gekregen dat er maar 1 schuurpad aanwezig was, met de vraag wat er moest gebeuren. Gekozen om alvast die ene schuurpad op te laten sturen.
Een week niets meer van Fixami gehoord. Dan plots een mailtje dat mijn bestelling - maar zonder de schuurpads - is verzonden.
Dag later alles ontvangen maar zonder schuurpad.
Terug contact opgenomen. Ze gingen hem direct nasturen.
Week later nog geen update -> dan maar alles geanulleerd.
Klantenservice neemt contact met je op vraagt wat te doen. En doet dan toch maar iets anders.
Beste, bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat het een en ander niet helemaal goed verlopen is. Excuses hiervoor. Helaas kan ik op basis van alleen je naam geen bestelling erbij pakken waardoor ik niet kan nakijken wat de actuele status van je bestelling is. Ook is het inhoudelijk reageren op je review voor mij hierdoor niet mogelijk. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
AlgemeenHad een probleempje met een bestelling, de klantendienst bereikt via de chat en was in nog geen 10 minuten allemaal uitgeklaard.
Heb er al regelmatig besteld en zal dat de toekomst nog doen.
Verzending via bpost, gaat goed. Niets bijzonders.
Bedankt voor alle sterren die je ons geeft! Erg fijn om te zien dat we het zo vlug én naar alle tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen!
AlgemeenIk heb er een paar keer besteld. Telkens ging er vanalles mis. Op dit moment heb ik een defect product die al 2 maand binnen is bij hen en waarvan ik geen nieuws krijg. Ik heb ze al 4x gecontacteerd de laatste 2 weken. Telkens gingen ze het uitzoeken en ging ik binnen de 2 dagen een antwoord krijgen. Nog niets gehoord.
KlantenserviceJe krijgt vrij rap antwoord, maar wel van iemand die je helemaal niet zal helpen.
Excuses voor de verlate reactie.
Wat jammer dat jouw garantieaanvraag niet soepel verloopt. Garantieaanvragen duren normaliter 5 weken, omdat wij de producten terugsturen naar de fabrikant ter reparatie. Twee maanden is dan echter te lang.
We zoeken graag naar een oplossing indien het nog niet is opgelost voor je. Op basis van jouw naam vind ik geen order terug. Kun je contact met ons opnemen met het ordernummer of RMA nummer? Verwijs eventueel naar deze recensie.
^Nicole, klantenservice Fixami
AlgemeenDe bestelling zelf liep vlot, het product is OK. De levering zelf: bijzonder slecht. Fixami is verantwoordelijk ook voor de levering.
VerzendingDe afhandeling van de bestelling: uiterst slecht. PostNL werkt gewoon niet in onze regio. Geleverd zogenaamd om 12.15u terwijl iedereen thuis was. Ik moet dan 2 dagen later 14 km rijden om het pakje op te halen. Ik koop nooit nog bij Fixami.
KlantenserviceZe beloven levering de dag erop, na drie dagen had ik mijn pakje na een verplaatsing van 1 uur.
AlgemeenDuur toestel besteld bij FIXAMI, (>2500€) is de volgende dag toegekomen ( wij tevreden( na controle bleek de levering onvolledig, één onderdeel van de set ontbrak, dit was nochtans op hun website voorradig (7 stuks) via de WEBSITE FIXAMI, kreeg ik een persoon aan de chat: ja maar... we mogen maar drie dozen op het hoofdartikel plaatsen ws de uitleg, het ontbrekende onderdeel wordt vandaag nog nagestuurd,. ik heb nu reeds vier maal de bevestiging gekregen van FIXAMI dat het artikel dezelfde dag van mijn oproep zou verstuurd worden, nu een week later nog NIKS ontvangen, kan het toestel ook niet ten volle gebruiken zonder dit ontbrekende onderdeel. LAATSTE KEER dat wij bij FIXAMI een bestelling geplaatst hebben, ondertussen een aantal andere toestellen besteld bij TOOLNATION, JUISTE INFO EN DE BELOOFDE LEVERTIJD WERD GERESPECTEERD, dit IS WEL een betrouwbare webshop, geven tenminste eerlijke info, FIXAMI = géén aanrader en voor ons ook NOOIT MEER......
Klantenserviceze beloven veel maar de beloftes zijn leugens,
vb: we hebben opdracht gegeven aan het magazijn om het ontbrekende artikel -VANDAAG op te sturen,hebben ze VIER DAGEN NA ELKAAR beloofd,..... telkens de volgende dag gekeken naar mail = géén bevestiging per mail, niks ontvangen,
Ik kan alleen besluiten dat ze oneerlijke info doorgeven, en ik blijf op mijn honger zitten ondanks dat alles is betaald.
AlgemeenOp 20 februari heb ik een boormachine bij hen besteld. Op het moment van bestellen stond er op de site dat dit boormachine op voorraad was en een levertijd had van 7 dagen. Ik was al voor de eerste keer verrast toen ik bij de bestelbevestiging las dat de levertijd 10 dagen betrof, maar goed, drie dagen extra kon er wel bij. Snel werd dit gevolgd door verschillende andere mails. "We zijn je niet vergeten"... "Sorry, enige vertraging voor uw bestelling"... en "De levertijd van uw bestelling is bekend, 26 maart 2021"...
26 maart ging het order compleet zijn en naar mij worden verstuurd. Op 7 april neem ik met hen contact op en vraag ik waar mijn boormachine blijft. Dit is hun antwoord: "Bedankt voor je bericht. Onze excuses voor alle vertraging.
Vanuit de leverancier hebben wij helaas te horen gekregen dat het door jou bestelde product, Bosch GSB 21-2 RCT klopboormachine in koffer - 1300W niet meer leverbaar is. Helaas hebben wij hier op dit moment ook geen direct alternatief voor. We zien ons daarom genoodzaakt de bestelling te annuleren. Indien je al hebt betaald wordt de terugbetaling in gang gezet. Excuses voor het ongemak."
Voila, klaar 7 weken gewacht voor niets. Een flauw excuus dat het niet meer leverbaar is (andere webshops duiden aan dat het in april terug ter beschikking komt).
Dus ze afficheren een toestel als zijnde 'op voorraad' en 7 weken na besteldatum annuleren ze dit zonder blikken en blozen?!
Als een toestel enkel kan geleverd worden via de leverancier (in dit geval bosch en niet fixami) en het stuk dus niet in stock ligt, dan vind ik het een verkeerde praktijk om het voorwerp als "op voorraad" aan te duiden.
Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Dit was mijn eerste ervaring met hen, ook mijn laatste. Andere webwinkels hun service is een stuk beter. Het enigste positieve is dat ze heel snel waren met de terugbetaling in orde te brengen, maar dat doet me vermoeden dat ze snel van mij af wilden.
Trouwens, het antwoord was niet ondertekend door fixami, maar door gereedschapcentrum. Zijn dus twee dezelfde entiteiten.
Zoals ik al eerder zei, het enigste positieve is dat ze heel snel waren met de terugbetaling in orde te brengen. Item is dus nooit geleverd.
AlgemeenZe prijzen op hun website aan dat je het product de volgende dag in huis hebt, het enige dat je de volgende dag krijgt is een track & trace code... die momenteel (5 dagen later) nog altijd op "levertijd onbekend" staat. Het was de eerste keer dat ik er iets bestelde en het word meteen ook de laatste keer vrees ik.
Andere werken ook met post.nl en die maken hun beloften wel waar dus denk niet dat het aan de vervoerder ligt.....
momenteel al 4 dagen te laat dus.....top is het zeker niet!
Algemeenservice is niet meer wat het was
prijzen zijn aantrekkelijk maar levertermijnen niet meer
Aanbeveling: bestel enkel nog maar wat in stock is.
levertijden worden niet correct afgebeeld + worden niet gerespecteerd -
Klantenservicecommunicatie duurt enkele dagen wordt wel gemeld in mails. Maar is niet echt een meerwaarde of een troef.
AlgemeenEen bestelling geplaatst die in 3 keer is verzonden. Het eerste pakket is nooit aangekomen. Na 3 escalaties naar de klantenservice van Fixami hebben ze eindelijk bevestigd dat er een mix-up in de bezorging was (afgeleverd op het verkeerde adres). Ze zouden het zeker oplossen. Weken na de bestelling nog helemaal geen oplossing. Na meer dan 15 minuten wachten op een antwoord bij de 4e poging om contact op te nemen met hun klantenservice, werd er opnieuw helemaal geen oplossing geboden omdat 'we niets terughoorden van PostNL'. Meest trieste antwoord ooit. Zelfs geen verontschuldiging of actieplan om het te gaan oplossen. Een proactieve follow-up zou een enorm verschil gemaakt hebben.
Verzending4x klantenservice gecontacteerd, geen enkele oplossing aangereikt (verstoppen zich achter verzendpartner), terwijl die al toegegeven heeft fout geleverd te hebben (hebben ze nota bene zelf laten weten).
KlantenserviceEén van de pakketten nooit ontvangen. Werd verkeerd geleverd, maar wordt maar niet rechtgezet. Wacht nu al een maand op het pakket.
AlgemeenVerschillende dingen besteld, waaronder een compressor. Kwam stuk toe, zelf moeten terugsturen. Melding gekregen dat ze dit 'onder garantie' in behandeling nemen. Een product dat beschadigt geraakt tijdens transport is niet mijn garantie, dit moet gewoon opgelost worden met een nieuw toestel dat ondertussen al enkele maanden geleden reeds werd betaald toe te sturen. ook een ander onderdeel zelfs nooit ontvangen, hierover gebeld en ik moest zo ongeloofwaardig zijn dat de persoon ad telefoon zei dit na te kijken op camerabeelden of zijn collega wel degelijk alles had ingepakt, ondertussen niets meer van gehoord. ondertussen 7 weken later steeds geen nieuwe compressor.
VerzendingDe doos van het toestel zag er uit alsof dit 3 weken onderweg was geweest en een serieus mishandelde verpakking, geen wonder dat dit toestel niet meer werkte.
KlantenserviceVriendelijk ad telefoon, maar geen oplossing en geen opvolging. echt zeer slecht
AlgemeenGoede prijs, vlot besteld, ook retouren zonder probleem. Maar...
Zoals ook in andere reviews, geen enkele bevestiging of traceercode ontvangen na bestelling. Na contact met klantenservice 10 dagen na bestelling kwam er wel mailbericht, wat de indruk wekte dat de bestelling pas dan in de flow terecht kwam.
Contact ivm ontbreken bevestigingsmail ging via Messenger, en eenmaal contact ging dat vlot en vriendelijk.
Contact via telefoon lukte niet; oproep sloot zichzelf af. Men was in (paas)vakantie vernam ik achteraf via Messenger. In andere reviews zie ik echter dat ook anderen geen gehoor vonden via telefoon.
Algemeeneen zeer klantvriendelijke site.
de promotie was gemakkelijk te bekijken.
de technische fische van het boormachien was volledig gedetaileerd.
bestelling gedaan in de namiddag , dag nadien reeds geleverd met zorg.
AlgemeenNa de vorige mindere ervaring (twee uiteindelijk geannuleerde bestellingen met teruggave van geld) is alles nu weer volledig in orde. De belofte van nu bestellen, morgen levering is nu terug waar gemaakt. Mijn vertrouwen in Fixami is terug in orde.
VerzendingDe levering was prima in orde, zoals altijd bij PosrNl.
AlgemeenOp 20 mei deed ik een bestelling bij Fixami/Gereedschapcentrum ter waarde van 460 euro.
Op 26 mei mailde ik omdat ik geen bevestigingsmail ontvangen had. Geen antwoord…
Op 3 juni mailde ik met de vraag om de goederen die op voorraad zijn alvast te versturen. Geen antwoord…
Op 11 juni mailde ik hen opnieuw met de vraag om binnen de 5 dagen (zoals ze beloven op hun site) me een antwoord te sturen. Geen antwoord…
Ieder zichzelf respecterend bedrijf weet dat een goed contact met klanten een essentiële dienstverlening is. Corona of niet, als je na 4 weken en evenveel mails geen antwoord krijgt, dan voldoe je niet aan deze minimum dienstverlening, wat er voor zorgt dat het vertrouwen van mijn kant opraakt. Dan beloof je maar niet dat mails binnen de 5 dagen worden beantwoord. Dat ze wel de tijd hebben om te reageren op shopreviews toont alleen maar aan dat ze het beperken van imagoschade belangrijker vinden dan echte klantenservice.
Dit is de laatste keer dat ik bij Fixami/Gereedschapcentrum bestel. Klium en Toolnation hebben in coronatijd wel hun zaken op orde, dus allen daarheen! Wellicht zijn dat gezondere bedrijven dan Fixami en zou ik alleen al daarom aanraden om niet meer bij Fixami/Gereedschapcentrum (zelfde bedrijf, andere naam) te bestellen. Gaan ze failliet, dan mag je fluiten naar je centen als je een bestelling lopen hebt. En weet dat je als klant nooit een faillissement ziet aankomen.
Er is geen sprake van klantenservice, want mails worden niet beantwoord.
AlgemeenGeen originele ongeopende verpakking.
Kan mijn bestelling niet als nieuw beschouwen.
Dus geen Fixami meer voor mij !
Wel snelle levering !
s'avonds besteld , volgende morgen om 10u geleverd
door post NL
AlgemeenGrasmachine besteld - bericht dat deze niet voorradig is. Op de website zelf zien we hem beschikbaar staan (meer dan 7 op voorraad). Ondertussen al 6 weken geleden alles betaald. Wat doen jullie met ons geld?
KlantenserviceUw klantenservice is een telefoonnummer dat zichzelf afsluit - u antwoordt niet via facebook of mail. Ik eis onmiddellijk bericht. Hetzij bericht wanneer wij onze betaalde producten ontvangen hetzij de onmiddellijke terugstorting van ons geld. Dit heeft meer en meer weg van frauduleuze praktijken als ik de reviews van anderen lees.