TI-84shop.nl

Gebruikers over webshop TI-84shop.nl

Ook ik ga maar eensaangifte doen bij politie en contact opnemen met ACM. Deze jongeman heeft geen idee waar hij mee bezig is. Hoewel dat weet hij donders goed. Playstations op zijn site zijn absoluut niet door hem te leveren. Simpel.

@Tweakers, voeg een optie niet geleverd toe.

Reageert wel maar met loze beloftes. Vraag me niet naar mijn Ordernummer anders stap ik nu nog naar de politie

Geen playstation en geen geld terug !!
14/12 PS5 besteld . 4/1 geannuleerd omdat hij ondanks er in voorraad staat maar niet werd geleverd en mail ontvangen van creditnota op 4/1 waarop staat dat je binnen de 14 dagen zal worden terugbetaald . Na vele whatsappberichten . En mails ( maar die werden niet beantwoord ) nog geen geld ontvangen . Telefoneren gaat niet want is direct voicemail dat je moet mailen . Vorige week woensdag belofte gekregen via whatsapp dat het begin van deze week op de rekening zou staan . Vanaf maandag al aan het sturen of het in orde zou komen . Maandag werd nog beloofd van wel . Maar het staat er nog niet op na 4 weken .

Ook al stond er dat hij in voorraad was kon er na 2 weken nog niet geleverd worden . Hij zei dan zelf dat je altijd kon annuleren . Wat we dus ook hebben gedaan . Maar nu komt er dus geen terugbetaling ( al meer dan 4 weken aan het wachten na creditnota )

Enkel via whatsapp te bereiken en dan nog enkel als hij zin heeft om te antwoorden . Hij beloofd dat het begin van de week op de rekening zal staan maar betaald dan toch niet . Volgende belofte is dan de week erna . Niet telefonisch te bereiken en op mail antwoord hij niet . Ook het dreigement via whatsapp dat slechte reviews schrijven geen enkel effect heeft bij hem .

Denk je wat goedkoper uit te zijnen dan krijg je niets!!
Koop hier nooit iets! Het zijn oplichters!

Je denkt wat goedkoper uit te zijn maar het is gewoon een grote scam!! Koop hier nooit iets.
Koop normaal altijd bij bekende webwinkels maar laat ik nu een keer voor de goedkope gaan… ellende.
22 feb een Xbox x besteld voor 449 euro.
Vervolgens niets meer vernomen.
Meerdere malen contact gezocht met klantenservice (volgens mij één persoon en ook de oplichter) met het verhaal, het product is helaas niet leverbaar wel volgende week! Ik heb de bestelling direct geannuleerd maar vervolgens wederom niets!
Als ik bel of mail krijg ik een standaard sms mail, dat ze binnen 72 uur contact met me opnemen.
Niets!!!
Ik word wel na een aantal telefoontjes en mails weer gebeld of gemaild met de excuses en ze lossen het op. Maar steeds gebeurt er niets!!!
Het is gewoon een grote oplichting.
Bestel hier nooit iets. Ik hoop dat ik mij geld terug krijg! Hoe dan ook er wordt nu werk van gemaakt. Ze zijn nog niet klaar met mij.
Ik hoop dat ik andere mensen kan behoeden van deze notoire oplichters

Voor Kerst heb ik een PS5 besteld voor mijn kinderen en online betaald voor €490. Helaas bleek deze niet leverbaar ondanks dat er op de website stond dat deze op voorraad was. Ik begrijp nu waarom.

Inmiddels ben ik 1,5 maand bezig om mijn geld proberen terug te krijgen. Een hoop valse beloften worden gemaakt en veel waardeloze excuses. Maar vooralsnog zitten ze op mijn geld.

Mijn advies: Lees alle reviews en ga ergens anders heen. Deze man, Amarsingh, is een oplichter!!

Welke service? Bedrijf is niet bereikbaar per telefoon of mail en doet loze beloftes. Dit riekt naar een piramidespel. Bestel hier niets!!

Mogen wij uw ordernummer weten?

ORD143227: bestelling meteen geannuleerd, creditnota ontvangen maar op advies van ACM, rechtsbijstand en lokale politie eerst klacht via bank ingediend om gelden te recupereren via bank van mijnheer.
Graag onmiddellijke terugbetaling van €1004,99 en de bevestiging via antwoord op mijn mail dat u dit meteen in orde zult brengen! Bedankt voor uw medewerking

@ TI-48 Shop
Zal mijn review herzien en klacht bij politie intrekken wanneer het bedrag effectief over 2 werkdagen op de rekening staat zoals u beloofd in uw antwoord hieronder!

Beloftes, onbeleefd, kortaf en grootspraak via whatsapp maar op mail wordt niet gereageerd. Ik ontvang graag een antwoord op mijn mail met de bevestiging dat u de terugbetaling meteen in orde zult brengen.

Uw order is gisteren geplaatst en vandaag geannuleerd. Zoals aangegeven staat het bedrag er in 1-2 werkdagen weer op.

Oplichters, zelf een PS5 besteld voor mijn zoon. Bevestiging gehad, daarna geen contact. Niets geleverd gekregen. Reageren nergens op, alleen automatische antwoorden. Melding gedaan bij ACM, binnenkort afspraak om aangifte te doen.

Er is niets verzonden, contact is niet mogelijk, niet via mail, niet via telefoon, niet via app. Bestel hier niets!

Geen contact mogelijk, vanwege zogenaamde drukte.
Wanneer je telefonisch contact wilt, krijg je meteen een voice mail

Laat ons dit vriendelijk oplossen. Wat is uw ordernummer.

Dit bedrijf heeft een waarschuwing van de ACM na vele klachten.

Redenen: geen levering, geen contactmogelijkheid (via whatsapp geen nummer beschikbaar) of mail (autoreply dat het druk is) en geen terugbetaling binnen verplichte termijn van 14 dagen.

Na het lezen van de waarschuwing van de ACM bestelling geannuleerd, waarvan ik bevestiging heb ontvangen. Inmiddels zijn er 14 dagen gepasseerd en is er geen geld geretourneerd. Naief geweest en reviews niet gelezen. Naar het geld zal ik waarschijnlijk kunnen fluiten.

Vervolgacties aangifte doen, contact opnemen met ACM, reviews schrijven en tenslotte bij verder uitblijven van respons incassobureau inschakelen.

Dat dit bedrijf nog diensten mag/kan aanbieden verbaast me zeer :(

Deze is afwezig/structureel niet bereikbaar. Aan de voorzijde top georganiseerd met hoge plaatsing in google met aantrekkelijke prijzen. kritische reviews worden niet geplaatst op de eigen website

op deze site wordt wel gereageerd en gevraagd door de shop naar ordernummer. Op rechtstreekse mails MET ordernummer niet. Dus @ ti 84 shop zou u svp mijn geld kunnen terugstorten alvorens ik aangifte ga doen. doe liever iets anders in mijn vrije tijd...

Wat is uw ordernummer?

Product besteld en betaald, product blijkt helemaal niet leverbaar. Op de site staat tot op heden nog altijd circa 1 week.
!!Dit is op zijn minst misleidend en zeer waarschijnlijk bewust!!

Bestelling geannuleerd en creditnota ontvangen, daarna begint het gedoe om je geld retour te krijgen.
Via de bevestiging gaat dit een weekje duren, maar na herrinering beroept meneer zich op de maximale termijn van 14 dagen.
Ja dat klopt maar u dient zo snel als mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen het geld te retoureren.

Als je kunt antwoorden op de mail kun je ook direct het geld overmaken. Scheelt jezelf tijd en een hoop frustratie bij je klanten.

Betreft een Playstation 5

Niets verzonden, omdat de product helemaal niet leverbaar is. . . . . . .

De verkoper reageert nagenoeg niet, alleen met standaard berichten op mail en WhatsApp. (72 uur wordt als norm gehanteerd )

Binnen 5 min reactie op deze review:
Wat is uw ordernummer?

Bij deze: (doe wat u moet doen)
Creditnota INV198274
Order ORD142215
Originele factuur INV197786

Wat is je ordernummer?

Met de spaarcentjes van mijn zoon een PS 5 besteld. Gekozen voor de optie ophalen maar na betalen is er geen contact meer te krijgen. Reageert niet op mail of telefoon. Pas nadat ik appte lid te zijn geworden van de Facebookgroep kreeg contact en kon ik annuleren. Er was beloofd de terugbetaling deze week te verrichten maar opnieuw geen contact mee te krijgen.
BESTEL HIER NIET!!!

Volgende stappen zijn aangifte doen, melding maken bij ACM, consumentenprogramma's benaderen. Want ik wil de centjes van mijn zoon terug. ORD142439, factuur INV198087

Geen verzending want niets ontvangen. Ook de optie ophalen in Capelle bij het kantoor bestaat dus niet. Daar schijnt hij überhaupt weinig aanwezig te zijn.

Er wordt niet gereageerd en niet terugbetaald binnen de afgesproken tijd. Je ontvangt alleen automatische antwoordberichten.

Onprofessioneel! Na meerdere malen contact wat niks opleverde morgen aangifte doen en verdere stappen ondernemen. BESTEL NIKS!

Zoon had gespaard voor ps5. Als je zoekt via Google komen ze als eerste naar boven en de sterren zijn dan ook goed (daar zijn ze wel slim mee omgegaan)
Vervolgens na een halve dag geen bevestiging begon het toch vreemd te voelen en ben recensies gaan kijken. Ik ben me kapot geschrokken! Er is niks positief te bekennen en vooral kinderen zijn de dupe, triest.

Vrijdag contact gehad met de politie en tot vandaag de tijd gegeven voor terugbetaling. In de mail werd dat verteld. Tot op heden niks.

Morgen een nieuwe afspraak bij de politie voor definitieve aangifte, melding online gemaakt en meteen door naar de advocaat.

Mensen bestel hier niks!

Order geannuleerd na de vreselijke recensies. Meedere malen contact en niks terug gestort.
Ze beloven maar doen niks. Contact moet ineens via de telefoon. Annuleren en terugstorten is de afspraak.... geen telefoongesprek voor nodig lijkt me.

Onprofessioneel, slecht te bereiken, moet persee via bellen, ontkennen alles terwijl je met bewijs komt, zelfs bij de ING bank staan ze als slecht te boek

Ordernummer toegevoegd ORD142730

Lossen wij op! Wat is uw ordernummer?

Ik heb 5 januari een ps5 disc edition besteld met cod mw 3. Dit bedrijf heeft geïnvesteerd waardoor ze als je zoekt naar een ps5 dat ze de eerste webshop zijn die je tegen komt. Ik heb op moment van bestelling een paar goeie recensies gezien waardoor ik hem hier besteld heb. Na een week was de ps5 echter nog steeds niet verzonden. Toch maar weer recensies gezocht en schrok me wezenloos. Alleen maar slechte reviews en aan de hand van dit de order geannuleerd. Het geld zou binnen een week weer op m’n rekening staan werd mij via whatsapp verteld. Whatsapp is trouwens ook de enige manier waarom je reactie krijgtz als je probeert te bellen zijn ze ‘in verband met de drukte telefonisch niet bereikbaar’. Via mail wordt ook niet gereageerd. Ook totaal niet formeel contact met de webshop.

Na 7 dagen stond het geld nog steeds niet op m’n rekening en ben ik contact gaan op nemen over waar m’n geld blijft en waarom het nog niet gestort is. Hierop kreeg ik geen reactie. Een dag later weer gevraagd waar het geld blijft en nog steeds geen reactie. De volgende dag weer geprobeerd maar niet bereikbaar. Aan de hand van dit aangegeven dat ik binnen een dag m’n geld op mn rekening wilde hebben en dat ik als dat niet gebeurd was dat ik aangifte ging doen en een melding ging maken bij ACM. Ook hierop kreeg ik geen reactie. Dus aangifte gedaan en een melding gemaakt bij ACM. Ik heb dit nog netjes doorgegeven aan het bedrijf via whatsapp en toen ineens konden ze snel reageren met dat het nog geen 14 dagen geleden was dat mijn order geannuleerd was. Zodra je weer begint over de terugbetaling wordt er weer niet gereageerd en kun je weer fluiten naar je geld. Nu toch echt meer dan 2 weken de order geannuleerd en nog steeds geen geld terug en met geen mogelijkheid contact te krijgen met de verkoper. Aangifte is gedaan en de melding is gemaakt bij ACM.
BESTEL HIER NIETS!!!!!!!! JE WORDT BELAZERD WAAR JE BIJ STAAT.

De klantenservice is niet bepaald goed. Er wordt totaal niet formeel gereageerd. Je krijgt reactie tot het gaat over de terugbetaling. Dan is het ineens stil en wordt er niet meer gereageerd.

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit... Koop hier geen spullen! Voor de kerst een ps5 besteld voor mijn dochter die er lang voor gespaard had. Nadat de levering op zich liet wachten per WhatsApp contact op genomen met het bedrijf. Er werd zeer snel gereageerd dat er pas over 2 weken kon worden geleverd en dat ze dit vervelend vonden, maar dat ik de order kon annuleren. Het geld zou er met een week op staan.

Omdat mijn dochter in de vakantie wilde gamen heb ik de order geannuleerd(INV194334). Tot zo ver alles nog prima. Het geld werd echter niet terug gestort. Hierop weer contact opgenomen en weer een vlotte reactie. Ze konden zien dat er iets niet goed was gegaan met de annulering en dat hadden ze nu opgelost. Binnen een week zou het geld terug gestort zijn.

Inmiddels zijn we 5! weken verder. Er wordt niet meer op WhatsApp gereageerd en niet op de mail. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik krijg het nare gevoel dat ik ben opgelicht en ga aangifte doen en melding maken bij ACM consuwijzer.

In begin vlotte reactie. Laatste week wordt nergens meer op gereageerd...jammer dat het vertrouwen in de mens op deze manier geschaad wordt...

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Vorig jaar een PS5 besteld (Order Nummer: INV170625), maar nooit iets ontvangen. Geen levering, geen geld terug. Ik heb dit al gemeld bij de AMC, en als er geen verdere actie wordt ondernomen, ben ik van plan om aangifte te doen bij de politie. Het lijkt erop dat ze je e-mails nooit echt lezen of serieus nemen. Ze blijven maar vragen om te bellen, zonder enige schriftelijke belofte of bevestiging. Absoluut onprofessioneel en onbetrouwbaar. Een waarschuwing aan iedereen: koop hier niets!

5 januari ps5 disc editie cod 3 besteld , geannuleerd en direct creditnota gekregen . Tot op heden verschillende keren contact gehad maar geen terugbetaling . Ordernummer 140826

Toch na verschillende keren contact , beloftes dat het terug ging gestort worden maar tot op heden niets ontvangen.

Wat is uw ordernummer?

had een review geschreven voor trustpilot maar ti-84shop.nl heeft aangegeven dat er illegale content in staat dus hier nogmaals de review

12 december een ps5 afgezegd , er word constant tegen je gelogen ze houden je aan het lijntje, 20 november besteld 12 december afgezegd en nog steeds aan het wachten op het geld, heb contact opgenomen op 29 december, 4 januari,8 januari,20 januari en dan nu 30 januari en nog steeds me geld niet terug, ze hebben morgen tijd voor me nadat ik heb gedreigd om naar de politie te gaan. je kan beter je geld in de fik zetten dan het hier uit te geven

ze liegen en bedriegen, constant, ja het staat er morgen op meneer.
en elke keer kan je meer achter ze aangaan om antwoorden te krijgen

Op 10-01-2024 een PlayStation 5 besteld maar zoals zovelen hier werd deze niet geleverd. 24-01-2024 de bestelling geannuleerd, waarnaar ik een mail kreeg dat de annulering is bevestigd en het geld terug gestort zou worden. In een daarop volgende mail werd gevraagd om afgelopen maandag 29-01-2014 tussen 2 en 4 te bellen. Na 2x geen gehoor toch iemand aan de lijn gekregen. Diegene beloofde dat het binnen 24 uur op mijn rekening zou staan, maar zoals je al verwacht is dit niet gebeurd. Ook wordt er niet gereageerd op mailtjes of whatsapp. Vervolg stappen worden zeker gemaakt als het geld niet binnen de wettelijke termijn van 14 dagen op mijn rekening staat.

Mijn order nummer is ORD141363

Groeten,

Otto

Wat is uw ordernummer?

Op 22 december heb ik een Playstation 5 Slim Edition besteld voor mijn vriend als kerstcadeau. Op 5 januari had ik nog steeds geen bericht ontvangen over de bestelling, waarna ik heb geprobeerd te bellen naar het bedrijf. Alle bellers krijgen standaard een bandje te horen dat het niet mogelijk is om een medewerker te spreken door de drukte. Hierdoor had ik al mijn twijfels moeten hebben... Ik heb diezelfde dag nog een mail gestuurd, waarna Amarsingh direct reageerde met het bericht dat er een kleine vertraging is vanuit de leverancier en dat het product een week later wordt verzonden.

Op 16 januari heb ik weer gemaild dat ik nog niks ontvangen heb. Na het lezen van alle slechte reviews op internet ben ik enorm geschrokken en heb ik op 18 januari een mail gestuurd dat ik mijn overeenkomst ontbind en binnen 7 dagen mijn geld teruggestort wil krijgen. Helaas heb ik daar geen reactie meer op ontvangen.

Ik heb Amarsingh nogmaals een mail gestuurd dat ik binnen 5 dagen mijn geld terug wil zien en dat ik anders genoodzaakt ben om een aangifte te doen bij de politie en een klacht indien bij het ACM.

Wees gewaarschuwd!

Ordernr: INV193512

Nog steeds geen product ontvangen (na meer dan een maand) en ook geen status updates.

Geeft valse informatie en reageert niet meer na het annuleren van de bestelling en op andere mails.

Wat is uw ordernummer?

Heb een playstation gekocht in december maar die konden ze niet leveren terwijl dit wel op de website stond. Gecanceld maar geld terug, ho maar! Elke keer weer een smoes, niet bereikbaar. Koop hier niks! Je bent gewaarschuwd. Check de verschillende reviews op internet die over dit bedrijf worden gegeven en je weet genoeg. Inmiddels juridische stappen ondernomen om dit bedrijf aan te pakken.

Geen contact mee te krijgen. Ze beloven van alles maar geld terug kun je vergeten.

Ik heb op 1 december een playstation 5 besteld voor de kerstdagen voor mijn man.
Ik had afgesproken om het op te halen en dat kon pas eind van de 2de week.
Prima dacht ik dat is mooi voor de kerstdagen.
Bericht leveringproblemen wordt opgeschoven en ze boden aan om te bezorgen.
Omdat ik goed in vertrouwen ben dacht ik komt goed de communicatie verliep moeizaam maar ze zeide dat het goed ging komen.
Toen bleek dat ook die week de playstation niet binnenkwam vroegen ze om de order te annuleren ik dacht ik wacht nog paar dagen kan altijd nog crediteren.
Uiteindelijk op 21 december heb ik de order geannuleerd.
Op 21 december bericht dat het binnen een week op de rekening.
Op 5 januari bericht gestuurd en een bericht terug was niet verwerkt onze excuses zou binnen een week worden opgelost.
11 januari willen ze een vriendelijk voorstel doen dat het goed wordt afgehandeld.
16 januari moest ik sochtend een bericht sturen voor herinnering.
Ik had savond een bericht gestuurd dat ik hier geen vertrouwen in had.
Nog geen paar seconden later bericht moest Iban doorgeven en binnen 48 uur zo het op de rekening staan.
18 januari weer bericht dat het er niet op stond was een miscommunicatie en zou binnen 2 werkdagen erop staan.
Ze zouden 22 januari iets laten weten en tot heden niks teruggekregen.
Ik heb gemaild en berichten gestuurd.
De communicatie is zeer zeer slecht.
Iedereen verdiend een kans om het goed te doen.
Maar dit bedrijf heeft er nu voor gezorgd dat ik voorzichtiger ben geworden.
De rede voor de recensie want ik las recensies dat het niet vlekkeloos ging maar dacht ach iedereen verdient een kans.
Maar bij deze wil ik mensen ook waarschuwen dat het ook anders kan lopen.

Wij zijn beleefd geweest maar vinden dat het nu genoeg is geweest.

Dinsdag 23 januari nadat de recensie op trustpilot online kwam een bericht vriendelijk oplossen als het afgehandeld is review weghalen.
Ik heb gezegt als ik het bedrag terug heb zal ik de recensie aanpassen dat het correct is afgehandeld of weghalen ligt aan of jullie woord houden.
Het is ondertussen woensdag 24 januari we krijgen woorden met wordt vanavond opgepakt we gaan het het oppakken maar desondanks nog geen daad bij het woord.

Mijn man vindt dat ik nog heel vriendelijk ben want die heeft al stappen om aangifte bij de politie en een procedure bij de geschillencommissie.

Ik hoop echt dat we zover niet hoeven komen en dat het wordt opgelost.

Maar ze zeggen veel maar naarkomen van een woord helaas.

Vrijdag 26 januari hebben we contact gehad met iemand en het zou maandag in orde komen.
Hadden we maandag niks op rekening gaan we dinsdag brief naar de advocaat dat werd afgesproken.
We hebben maandag niks gekregen dus de brief van de advocaat gaat vandaag op de post.

We hadden gehoopt dat het niet hoefde maar tl84shop heeft laten zien dat het op de vriendelijke manier niet gaat.

Ze beloven om het vriendelijk op te lossen maar er komt vanuit tl84shop geen actie om het daadwerkelijk op te lossen.
Vaak met sorry excuses we gaan het oplossen maar geen verdere stappen.

13-01-24 PS5 met Call of duty mw3 besteld. Na 2 weken nog niets binnen en reviews gaan lezen op internet. Na alle horror verhalen gezien te hebben, onmiddellijk mijn order geannuleerd. Pas na meerdere mails/apps een creditnota ontvangen op 27-01-24. Via de app contact blijven zoeken, maar nog steeds geen geld op mijn rekening retour ontvangen…
De flauwe smoesjes cq vage berichten beginnen op te stapelen en mijn moed zakt door de grond.…
Beste hier aub NIETS! Riekt naar je reinste oplichterij!

Mocht de eigenaar dit onverhoopt lezen, handel dan mijn annulering af en stort het geld per direct op mijn rekening!!!
ORD141648

Product is nooit verzonden… zelfs na meerdere mails is er nooit gereageerd. Pas na annulering reactie gekregen

Opstapeling van valse beloftes. “We willen dit vriendelijk oplossen…”
Het enige wat ze moeten doen is mij terugbetalen

Scorekaart voor TI-84shop.nl