TI-84shop.nl

Gebruikers over webshop TI-84shop.nl

Mensen bestel hier niet!!! Je product word niet geleverd en als je annuleert krijg je je geld niet terug.
Op 30nov 2023 voor mijn zoon een PS5 besteld van zijn eigen spaargeld. Levertijd stond toen op 1week. Na deze week contact gezocht en er zo de opvolgende week verzonden worden. 13december 2023 wederom gevraagd naar de levering, toen waren en problemen en kon er niet geleverd worden. Hierop de bestelling geannuleerd en sindsdien moet ik achter mijn zoon zijn geld aan. Rechtsbijstand is er al op gezet maar daar reageert hij ook niet op. Inmiddels aangifte gedaan en melding bij de ACM, van die laatste heeft hij al een dwangsom opgelegd gekregen, maar tot op heden zonder resultaat.

Er word nooit iets geleverd. En als er al geleverd word duurt het ellendig lang als ik andere reviews mag geloven.

Veel beloftes maar niks nakomen, daar is deze eigenaar goed in. De reviews waarbij hij doet wat hij zegt zijn in mijn ogen niet echt.

Als ik kon waren het nul sterren ! Deze website kan niet leveren en betaald dan na creditnota geen geld terug ! Wij wachten reeds 6 weken na creditnota op ons geld . Eigenaar reageert niet meer op berichten na een paar keer een valse belofte van betaling .

Deze shop zet bij PlayStation 5 dat hij leverbaar is maar na 2 weken hoor je dan dat het nog een tijd kan duren . Waarbij hij dan zelf voorstelt dat je altijd kan annuleren . Dit wil hij blijkbaar ook .. want daarna krijg je geen geld terug

Telefoneren gaat niet .. direct voicemail dat je moet mailen - op mails reageert hij totaal niet . In het begin nog wat valse beloftes via whatsapp dat hij ging betalen maar nu totaal geen reactie meer

Op 6 januari een ps5 disc edition +ea sport fc 24 besteld. Onmiddellijk beschikbaar,op voorraad. Niets toegestuurd gekregen. Waarna annulatie gedaan. Tot overeenstemming gekomen voor terugbetaling , maar ook nog steeds geen geld terug gestort .

Geen levering, niets Noppes nada. !!!!!!!!!
Stuurt helemaal niets op.
Lucht, zever in pakjes
Pure oplichting!!!!!!!!!

Heel moeilijk bereikbaar, steeds automatische mails. Reageert pas nadat je klachten neerlegd bij acm, test aankoop, politie, incassobureau ,reviews plaatst bij Trustpilot,Google reviews,tweakers enz...

Eind november een ps 5 besteld. Stond op de site dat hij de volgende dag geleverd zou worden. Bij navraag bleek er een week over heen te gaan vanwege de drukte. Alleszins te begrijpen rondom een feestmaand. Bij navraag (via app, mail werd niet gereageerd) werd elke keer een week later beloofd. Gevraagd naar alternatieve versies (evt met een ander spel) maar bleek zogenaamd niet op voorraad bij de leverancier. Belofte op de site dat er snel geleverd kan worden wordt per definitie niet gehaald. 25 januari order geannuleerd nadat ik reviews ben gaan lezen. De 14 dagen terugbetalingstermijn zijn verstreken maar nog geen geld terug. Geeft via de app aan het te willen regelen en geen slecht persoon te zijn maar is in ieder geval een slechte ondernemer. Of het daadwerkelijk oplichting is mag de politie/ACM uitzoeken.

Ordernummer: ORD135923
Creditnummer: INV198565

NOOIT hier kopen. Groot BEDROG.
Na 3 weken mijn iPhone 15 bestelling te annuleren nog steeds geen geld terug. Via whatsapp heb ik deze man 3 maal kunnen bereiken . Stellen telkens alles uit en houden je aan het lijntje. Word lid van de Facebook groep ti 84shop en gadgetfreakzz en laten we samen deze man tegenhouden . Iemand die onze zuurverdiende centen voor zichzelf houd en hier zomaar mee weg .
Ordernummer: ORD142155
Factuur: INV197713

NOOIT hier kopen. Groot BEDROG.

Makkelijke website, geen problemen om een bestelling te plaatsen maar dan volgt een horrorverhaal.
Pure oplichterij!

Aangezien hij het product niet kan leveren heeft er dus geen verzending plaats gevonden, helaas.

19/12 bestelling playstation 5 gedaan. 10 januari geannuleerd aangezien er geen communicatie was langs zijn kant.
Vandaf dan bijna dagelijks contact gehad, heeft geen weet van annulatie, houdt zich van de domme. Wordt met momenten grof en dreigt een klacht neer te leggen wegens valse beschuldigingen. Op 23/01 eindelijk een creditnota en bevestiging van annulatie, 8/02 nog steeds geen terugbetaling. Smoesje voor uitstel is dat we moeten bellen zodat hij het zonder fouten kan oplossen.
Te gek voor woorden hoeveel hij tijd hij steekt in mensen aan het lijntje te houden

Bestelling duurt erg lang en ik wil graag annuleren maar ik vindt het erg moeilijk om te vinden hoe dit moet krijg al 3 weken geen antwoord op mails.

Geen antwoord gekregen op meerdere mails, erg teleurstellend ook whatsapp duurt lang en bellen werkt ook niet

Bestelling geplaatst op een product wat op voorraad zou zijn, maar bij herhaling navragen waar de bestelling blijft, blijkt het besteld te moeten worden bij een leverancier.
Daarna weer langere tijd een oorverdovende stilte, moest zelf wederom contact opnemen.
Om dan te vernemen dat het product niet meer leverbaar is.
Waarna de bestelling ultimo geannuleerd werd.
En daarna is het wachten op de terugbetaling.
Al met al duurt het op de kop af nu al 2 maanden.
Morgen is de laatste dag van de wettelijke terugbetaal-termijn.

Op de website aangegeven als zijnde op voorraad klopt helemaal niet, wat een rode draad is in de ervaringen van anderen.
Het is m.i. niet netjes aan te geven als iets op voorraad is en dus blijkbaar niet is.
Zeker als het zelfs niet eens meer leverbaar blijkt te zijn.
Daarin heb je als webshop een verantwoordelijkheid en die lijkt hier erg ver te zoeken.

/Edit: Proberen te bellen krijg je altijd een ik-bel-je-terug reactie.
Waar ik ruiterlijk toegeef ook altijd wel gebeurd, enkele uren later.
Maar de beloftes lijken vrijwel loos, geen voorraad, geen product.
Na stevig aandringen doch proberen vriendelijk te blijven, heeft de terugbetaling uiteindelijk binnen het wettelijke termijn (van 14 dagen) wel plaatsgevonden.

Op FB is een groep actief die je hierbij perfect kan helpen.

Wel erg jammer dat het allemaal zo moest gaan, hierin zijn m.i. niemand een winnaar van al het gedonder.

/Edit:
Order ORD141225
Factuur INV196106

Wat is je ordernummer?

Pas op!!! hier niets kopen!!je bent je geld kwijt.
begin januari hier een PS5 besteld, nooit ontvangen.
op mail krijg je geen antwoord. telefoonnummer wordt nooit opgenomen.

bestelling helemaal betaald , maar nooit ontvangen.

een keer bericht van POST.nl gekregen om inklaringskosten te voldoen.
deze heb ik betaald. het nummer komt overeen met bestelnummer van TI-84 maar SP5 nooit ontvangen.

klantenservice reageert niet.

klantenservice reageert niet.
malafide bedrijf. je wordt hier opgelicht.
advies: niets bestellen op deze website.
aangifte doen.

Op 31-01-24 een ps5 slim disc besteld. Tot op heden niets ontvangen. Alleen een mail dat er problemen zijn met de levering. Inmiddels een melding gemaakt bij CMA en rechtsbijstand ingeschakeld. Morgen is er een afspraak gemaakt om aangifte te doen bij de politie. Ivm het niet nakomen van levering, en het moeizame contact.

Inmiddels is de alles op de mail gegaan richting ti 84. Met de vraag de terugbetaling van 525 euro zsm terug te betalen.

Product niet geleverd terwijl op de website staat dat het op voorraad zou zijn. Waardeloos

Niet bereikbaar, niet via de tel, niet via WhatsApp, 1 keer een standaardmail terug gehad. Over leveringsproblemen van hum leverancier.

ORD143132

Wat is uw ordernummer?

Ein november een playstation besteld. Nooit ontvangen steeds werd er gezegt volgende week word hij verstuurd. Uiteindelijk bestelling geannuleerd en zou het geld terug gestort worden. Nu zitten we in februari maar nog steeds geen geld ontvangen. Dit zou ook steeds begin van de week erop staan. Vorige week gebeld. Aangegeven dat Ik geen vertrouwen heb. En dat ik in de recenties lees dat meer dat hebben. De man durft dan ook doodleuk te zeggen je kan dan ook lezen dat er het geld gewoon terug geven. Ben er klaar mee en bezig met verder stappen.

Waardeloos en arrogant bedrijf.

Slechte communicatie, liegen en komen afspraken niet naar zit al vanaf december op mijn geld te wachten

Wat is uw ordernummer?

29-12 Ps-5 besteld. 17-01 geannuleerd ivm niet op voorraad (op de website is deze nog steeds te koop voor maar 390…) trap hier niet in!
Tot op heden geen geld terug ontvangen.
Geloof niet dat je doel is om mensen op te lichten maar stort gewoon ons geld terug!

Factuur nummer: INV194721
Order nummer: ORD140378
Credit nota: INV197377

Als ik mijn geld terug krijg pas ik deze review aan.

Niks ontvangen, moest er zelf achterna gaan waar het bleef. Opzich goed contact gehad zelfs een credit nota gekregen maar tot op heden geen geld.
GRAAG ACTIE!!

Ze reageren wel op sommige mails en als je belt dan neemt niemand op maar hij belt je wel terug.. alleen zonder enige actie. Je wordt aan het lijntje gehouden.

1 feb een bestelling van ps5 gedaan voor €479,99
4 feb geannuleerd toen ik alle reviews zag.
Creditnota gekregen, maar geen terugbetaling.
Nu al meer dan 3 dagen proberen contact te hebben. We hebben gemaild, gebeld, geappt maar hij bleef maar uitstellen. Het gaat om amarsingh mocht je het willen weten.
Tip. Als jij dit ook hebt, doe gelijk een melding bij het ACM zodra je dit hebt meegemaakt. Als je je geld na de 14 dagen niet hebt kan je nog een melding bij AMC doen dat je je geld na 14 dagen niet hebt teruggekregen. Als hij na de 14 dagen geen geld heeft terugbetaald, dan mag je aangifte doen. Ook kan je zo nodig een veilig incassobedrijf inschakelen in de buurt. Het beste is dat je daar zelf naar toe gaat om alles te bespreken. (De no cure no pay incassobureaus zijn vaak onbetrouwbaar).

Ik zie graag mijn geld terug Amarsingh! Wat hierboven staat zal ik net zo goed doen als je niet betaald. Het beste is gewoon dat je nu gelijk of zsm betaald. Dan haal ik de reviews weg en zet ik een betere neer. Dan is aangifte doen en verdere stappen niet nemen niet nodig.

Over de klantenservice gesproken. Hij heeft al ergens woorden gebruikt zoals homo en bullshit. Als je aan zijn kraag zit kan hij ineens erg boos worden wat erg onprofessioneel is. Nogmaals als je dit leest Amarsingh, (wat je natuurlijk doet) ik wil nu gewoon mijn geld terug dan haal ik de reviews weg en zet ik een goede neer

NOOIT hier kopen. Groot BEDROG.
Na 3 weken mijn iPhone 15 bestelling te annuleren nog steeds geen geld terug. Via whatsapp heb ik deze man 3 maal kunnen bereiken . Stellen telkens alles uit en houden je aan het lijntje. Word lid van de Facebook groep ti 84shop en gadgetfreakzz en laten we samen deze man tegenhouden . Iemand die onze zuurverdiende centen voor zichzelf houd en hier zomaar mee weg kan z
Zijn gsm: +31 6 29 50 74 86

NOOIT hier kopen. Groot BEDROG.

Waarschuwing: koop hier niet. Product wordt niet geleverd. Geld wordt niet teruggestort. Mails worden niet beantwoord. De telefoon niet opgenomen of er wordt gezegd: mail ons en we reageren binnen 24 uur. Dat doen ze vervolgens niet. Uiteindelijk een mobiel nummer ergens kunnen traceren, dan is er wel een vorm van communicatie zonder concrete antwoorden. Zojuist aangifte gedaan van oplichting en een melding gedaan bij ACM (autoriteit consument & markt).

Één ster is nog te veel. Ik had hier een Playstation 5 besteld, maar de levering bleef week na week uitgesteld worden. Vervolgens contact gehad met het bedrijf om het order te annuleren, hiervan heb ik op 15 december 2023 een bevestiging gehad. Het bedrag zou binnen 14 dagen teruggestort zijn.
2 maanden verder heb ik nog altijd mijn geld niet terug. Het bedrijf is niet/nauwelijks bereikbaar en reageert nu ook al 2 weken niet meer op mijn berichten.

Bestel hier niet!

Winkel geeft aan dat er voorraad is en dat er binnen een paar dagen geleverd wordt. Uiteindelijk 3 weken na bestelling het order maar laten annuleren.

Telefonisch niet bereikbaar. Via whatsapp en mail niet/nauwelijks reactie. Het bedrijf vraagt zelfs aan de klant om ze een herinnering te sturen. Bizar.

Hier 24 dec online een ps5 gekocht, deze werd niet geleverd. Na contact te hebben gehad met verkopende partij de aankoop op 9 januari geannuleerd. Na 4 dagen wachten nog geen geld retour. Opnieuw contact gehad met de heer Amarsingh. Deze kende perfect zijn “ rechten” . Hij hoeft wettelijk gezien namelijk ,pas 14 dagen na ontbinding aankoop, terug te betalen. Nou verrassing,deze zijn ook voorbij, ik heb op dit moment een officiële aanklacht ingediend bij de politie( tip: is makkelijk online te regelen). Ook heb ik melding gedaan bij mij bank. Deze maken een dossier op van dit soort bedrijven voor een eventuele zaak. Verder zou ik, voor wie nog geld krijgt. Regelmatig een “herinnering sturen” . Dit is makkelijk voor eventuele incasso. Deze man is maar op 1 ding uit en dat is gratis geld!!!

Deze man levert niet het bestelde product, wel neemt hij graag je geld aan. Mijn advies is dan ook koop hier niet.p

Wordt aan het lijntje gehouden, maar heeft niet de intentie om terug te betalen. Hij is zeer slecht bereikbaar, en reageert alleen als het hem uitkomt.

En we hopen dat anderen dit leed bespaard blijft!

Laat ons dit oppakken. Wat is uw ordernummer?

Oplichters. In november een ps5 besteld, zou binnen een week geleverd worden. Na 3 weken een appje gedaan hoelang het nog ging duren. Werd beantwoord dat hij komende week verstuurd zou worden. Na 2 weken nog niks ontvangen. Weer een appje gedaan wanneer het verstuurd werd. Kreeg weer zelfde antwoord. Word volgende week verstuurd. Op de vraag of de ps5 op voorraad was bleef het stil. Heb de bestelling geannuleerd en nog steeds na 6 weken geen geld terug ontvangen. Heb nog een appje gedaan waar mijn geld bleef en kreeg als antwoord dat er iets fout was gegaan. Nu word nergens meer op gereageerd.

Ze hebben mij niks toe gestuurd. En tot opheden ook het geld niet terug gestort.

Je krijgt standaard antwoorden op je appje's met vragen over de verzending. En over geld terugstorten blijft het stil.

Gaan we vriendelijk oplossen! Kunt u uw ordernummer eens vermelden?

Scorekaart voor TI-84shop.nl