TI-84shop.nl

Gebruikers over webshop TI-84shop.nl

Oplichterij. Ik heb een PS5 gekocht niet gekregen, order geannuleerd maar geen geld terug gekregen. Inmiddels aangifte bij politie gedaan, klacht ingediend bij ACM en ook bij Google ads want het zijn uiteindelijk de advertenties die de bezoekers opleveren. Tip: maak ook melding van deze advertenties via Google support ads.https://support.google.com/ads/contact/vio_other_aw_policy?visit_id=638436175354017501-2261096642&rd=1

Ik heb het bestelde product nooit ontvangen ondanks meerdere contact pogingen om te achterhalen waar mijn bestelling is.

Ze zijn niet te bereiken, er wordt altijd een standaard bericht gestuurd dat het druk is en er later gereageerd zal worden.

een playstation 5 besteld die binnen een week geleverd zou worden wat niet gebeurde. vervolgens contact met het bedrijf opgezocht telefonisch en via de mail waarop ik geen reacties krijg. Ik heb vervolgens de koop geannuleerd en na enkele weken nog steeds geen geld terug gehad en het enige contact die hij geeft is een berichtje dat die met een oplossing komt waarna hij weer volkomen niks zegt

Op 24 januari plaatste ik een bestelling voor een PlayStation 5 met de verwachting dat deze binnen een week geleverd zou worden. Na een week heb ik besloten om de bestelling te annuleren. Helaas heb ik, twee weken na annulering, nog steeds geen terugbetaling ontvangen, ondanks mijn inspanningen om contact op te nemen met het bedrijf.

Oplichters zijn het. Bestel hier nooit!!!!! Al bijna drie maand wacht ik op het geld en nog steeds geen terugbetaling.

Absoluut NIET bestellen!!!

Inmiddels bijna 1,5 maand geleden een playstation 5 slim besteld, zou er met +- een week moeten zijn volgens de website. Nooit aangekomen; nooit mijn geld teruggekregen na het annuleren tot nu toe, en nooit een reactie gehad op mijn e-mails en whatsapps. Tot op een bepaald moment kreeg ik een reactie. Na heen en weer geapp werden er continue dingen beloofd en afgedaan met een excuses, incl dat het bedrag teruggestort zou worden gestort en zij zouden zich melden bij mij op dezelfde dag; nooit gebeurd. Meerdere malen lijkt het alsof er actie is, maar nee. Er word hier duidelijk aan het lijntje gehouden en geld ontnomen. We zijn inmiddels 2 of meer keer verder van het recht op het annuleringstermijn. Het geld had lang en breed terug op mijn rekening moeten staan. Ik heb hun meer dan genoeg kansen, ruimte en herinneringen gegeven om mijn geld terug te storten, maar aan het einde van het verhaal is er geen gehoor en staat hun telefoon altijd uit wanneer ik bel. Geen relevante updates en geen geld terug (Stilte).
Op het moment is dit dus een scam ongeacht of het bedrijf kamt met administratieve problemen, gezien dit van alles kan betekenen. Nu ben ik het zat en ga ik dus actie ondernemen wat ik tevens heb aangegeven en erg jammer vind, want ik heb ze met alle plezier ruimte en tijd gegeven.
Het gaat om een bedrag van 419,95 euro
Ordernummer: ORD140965

Klantenservice proberen te bereiken echter bestaat deze niet. Even later heb ik contact gehad via whatsapp, hier word ik continue aan het lijntje gehouden.

Op 27-12-2023 met ORD 140166 een bestelling geplaatst voor een playstation 5 met Fifa 24
Bestelling kon niet geleverd worden en dus geannuleerd nu zit ik al weken te wachten op een terug betaling maar na meerdere mailtjes en telefoongesprekken en loze beloftes nog geen terugbetaling mogen ontvangen
Aangifte gedaan en aangegeven bij AMC Mollie de bank waar het geld naar overgeschreven wordt etc
Bestel hier niks!!!!

De bestelling is nooit aangekomen en dit na drie weken wachten te horen gekregen en dan annuleer je de bestelling en ook daar moet je weken op wachten

Je kan bellen en bellen en dan krijg je een sms dat hij het druk heeft en als je hem aan de telefoon krijgt zegt hij telkens het geld voor vrijdag terug gestort te hebben wat na weken nog steeds niet gebeurd is

Dit zijn de grootste oplichters ter wereld. Ik stop niet tot ik mijn geld terugkrijg. We kunnen dit netjes oplossen!

ORDERNUMMER INV199932

Nooit geleverd. Niet bereikbaar. Hierdoor worden buitenlanders weer in een slecht daglicht gezet. Schaam je!

Niet bereikbaar
En nog eens, NIET BEREIKBAAR!!

29 december 2023 een ps5 besteld. Na een maand niets ontvangen en de order geannuleerd. Dit is inmiddels ook al meer dan 2 weken geleden. Al aangifte gedaan bij de politie en ACM (waar deze shop ook bekend is een procedure met dwangsom loopt). Bij deze een oproep aan andere gedupeerden om zich te melden. Met meerdere kunnen we het faillissement aanvragen. ORD140367

Shop levert niets, is niet bereikbaar en betaald ook niet terug. Ze lichten structureel de boel op.

Er wordt niet of nauwelijks gereageerd op email en telefoon. Als je ze te pakken krijgt dan is het niet dan smoesjes. Bel je te vaak dan wordt je geblokkeerd.

ORDERNUMMER ORD143275

2 weken geleden een PS5 besteld. Helaas niets van ti-84 shop gehoord. Na talloze keren contact opnemen (mail, telefoon) met deze meneer, geen gehoor en geen product. Na wat onderzoek naar deze malafide verkoper blijkt dat hij veel verkoopt, maar niets levert. Inmiddels aangifte gedaan van oplichting.

Ook heeft hij andere ondernemingen op deze KVK staan waaronder:

ti84shop.nl
2dehandsstudieboek.nl
grwinkel.nl
thatsvogue.nl
goedkoopstesmartphones.nl
cosmeticessentials.nl
gadgetfreakzz.nl

Geen verzending! Dus niets te beoordelen. Er is niets geleverd. Ik wacht nog steeds op reactie.

Er neemt niemand op, krijgt een bandje te horen dat ze te druk zijn om te bellen. Ook op mail reageren ze niet.

ORD141332

Net als iedereen hier heb ik een bestelling geplaatst en na twee weken wachten besloot ik mijn geld terug te vragen. De verkoper maakte gebruik van het 14 dagen retourbeleid van de website. Vanaf vandaag is het 25 dagen geleden dat ik het geld heb teruggevraagd en het geld is nog steeds niet verschenen. Ik heb dagelijks geprobeerd contact op te nemen met de verkoper en hij doet alleen maar loze beloftes die hij vervolgens niet nakomt. Hij maakt me duizelig door me elke dag te vertellen dat hij me het geld de volgende dag gaat sturen en hij stuurt het nooit. Het zijn oplichters! Ik rapporteer deze website overal waar ik kan, politie, Google mijn bedrijf, ACM, beïnvloeders van sociale media... Ik denk erover om binnenkort contact op te nemen met advocaten.

ORD141332

update: de verkoper vraagt om het bestelnummer in deze opmerking, maar doet er niets mee.

Wat is uw ordernummer?

In december heeft mijn zoon een ps5 gekocht maar nog steeds niets geleverd gekregen. Al meerdere malen het geld terug gevraagd maar geen antwoord.
Ik ga deze week aangifte doen.

In het begin wordt je aan het lijntje gehouden met loze beloftes.
Nu wordt er helemaal niet meer gereageerd
Ordernummer INV193850

Deelt u uw ordernummer even en het wordt opgelost.

Voor mijn zoon van 7 met zijn gespaarde en verjaardsags geld een PS5 slim digital edition besteld op 22-12-2023. We hebben veel geduld gehad, echter was het geduld vorige week wel op. Slechte communicatie, geen reacties, kortweg we zijn erg boos. Vervolgens geschrokken van de reviews hier in korte tijd.
Dat je een mannetje van 7 durft op te lichten! Geen woorden voor!
Als morgen geld niet terug heb, helaas aangifte doen, het is niet anders.

Order: INV193479

Geen levering nog gehad, levering moet dus nog steeds plaatsvinden. Levering gaat waarschijnlijk ook nooit plaatsvinden na lezen van de vele reviews op tweakers…

Slechte communicatie, alleen via whatsapp. Standaard response en echte response duurt lang met loze beloften. Ook als je om een eerlijk antwoord vraagt, overal kan wat fout gaan.

Wat is uw ordernummer? Dit wordt opgelost.

Koop hier niets!
Ik bestelde een PS5 bundel eind december.
Na de levertermijn niet te respecteren heb ik mijn bestelling geannuleerd. Ik ontving midden januari een creditnota.
Maar tot op heden heb ik mijn geld nog steeds niet terug.
Via mail en via Whatsapp belooft hij te betalen, maar er komen altijd nieuwe smoesjes.
Via FB in een groep gekomen met honderden gedupeerden.
Blijf hier weg!
ORD139973

Ik heb hier 1,5 week geleden een playstation gekocht, niets gehoord of gezien van een eventuele bevestiging van verzending na 3 dagen. Daarop besloten mijn order te annuleren....
Ik wacht nu al 1,5 week op mijn geld, maar nog steeds niks ontvangen of iets gehoord.

Een ordinaire oplichter! Politie is al ingeschakeld!

Heb op zaterdag 3 februari iets besteld bij zijn webshop. Heb daarna nooit iets van deze oplichter mogen ontvangen.

Bij bestelling krijg je een automatisch bericht dat de bestelling is gelukt. Daarna heb ik sporadisch contact gehad. Ze doen alleen maar loze beloftes

PlayStation besteld in november. Na niet te kunnen leveren order geannuleerd. Tot op heden geen terugbetaling. Na duizenden e-mails berichten telefoontjes. Komt zijn beloftes niet na. Schandalig

Geen levering geen terugbetaling geen oplossing. Gewoon schandalig dat je zo achter u eigen geld moet zitten

Veel beloven maar geen terugbetaling . Ik raad deze firma ten zeerste af. Als ze zin hebben reageren ze maar met valse beloftes

Ik zit in dezelfde situatie als anderen, bestel alsjeblieft nooit bij hen. U ontvangt noch uw bestelling, noch uw product.

op 25 oktober heb ik 2x PS5 besteld, ze zijn nooit aangekomen. Ik heb mijn bestelling 1 maand geleden geannuleerd en het geld is nooit geretourneerd! Mijn bestelnummer was: ORD139985

Playstation 5: TI-84 SCAM!

Playstation 5 op 4 januari besteld (ORD140840). Zou op voorraad zijn, maar bleek achteraf niet het geval. Versturen zou even op zich laten wachten, dus in onderlinge overleg 8 januari annuleerd. Ondanks vele toezeggingen van TI-84shop.nl is het geld nog steeds niet teruggestort.

Inmiddels incasso ingeschakeld. Mijn advies is niets bestellen bij TI-84.

Niet telefonisch bereikbaar, alleen via whatsapp. In begin erg behulpzaam. Levering zou op zich laten wachten, dus mocht ook aanuleren. In onderlinge overleg 8 Jan 2024 geannuleerd, het geld zou teruggestort worden. Toen begon het ellende. Vele smoezen en toezeggingen, maar geen enkele toezegging wordt nagekomen. Gevolg is dat na een maand het aankoopbedrag nog steeds niet is terug gestort.

Inmiddels een incassobureau ingeschakeld.

Wat is uw ordernummer.

NIET KOPEN BIJ DEZE SHOP!!

Zelfde verhaal hier als zovelen. Deze Meneer Amarsingh biedt producten aan net onder de marktprijs en heeft vervolgens problemen met leveren, of levert helemaal niet. Geld terugkrijgen verloopt bij vele mensen moeizaam of krijgen niets terug.
Ik heb op 20 januari een Playstation 5 disc version met Modern Warfare III gekocht voor €489. Op 28 januari geannulleerd en mijn geld niet binnen de 14 dagen wettelijke termijn teruggekregen.

Kunt u uw ordernummer doorgeven?

Op 4 januari 2 refurbished Sonos speakers besteld maar nog steeds niet geleverd, wel ben ik een paar keer het bos in gestuurd met een mail dat ze dan echt mee gingen in de bestelling als ik nog een week zou wachten.

Zeker niet bestellen bij deze partij want heb nog steeds niets in huis en ook nog geen reactie op mijn terugbetaling.

Niets gekregen na meer dan een maand wachten, nog geen enkele vooruitgang en alleen maar leugens over de verwachtte leverdatum.

Leugens en bedrog, na mijn mail kreeg ik tot 2 keer toe te horen dat mijn bestelling echt mee zou gaan deze week.

Ordernummer ORD140814

Wat is uw ordernummer?

Op 22 November 2023 hebben we een bestelling geplaatst bij deze webwinkel. Betrof een PS5 met twee controllers voor €489,95 als black-friday aanbieding. Dat was natuurlijk relatief laag, maar imho niet ongeloofwaardig (dacht zelf dat het wellicht te maken had met de komst van het slim model).
Voor het bestellen natuurlijk ook even reviews opgezocht, maar los van de relatief lange levertermijn was er weinig negatiefs te vinden. En aangezien de shop al een tijd bestaat leek het wel ok.

We hadden gelezen dat de levering ongeveer een week zou kunnen duren. Na een week geen bericht. 29 november een mailtje gestuurd met de vraag hoe lang het ongeveer zou duren. Geen reactie. Ondertussen kwamen we op de een of andere manier steeds meer zorgwekkende reviews tegen bij het zoeken naar deze shop, maar ik was nog bereid ze het voordeel van de twijfel te geven en nog even af te wachten. "Ze zullen het wel druk hebben met de feestdagen", dacht ik.
Een week later op 9 december nog een mailtje gestuurd, weer geen reactie.

Toen waren we er klaar mee, en heb ik een PS5 elders gekocht (m'n dochter had de PS5 editie van Hogwarts Legacy voor haar verjaardag gekregen; dat had de grap moeten zijn, want we hadden alleen een PS4). Order geannuleerd, daar een bevestiging van gekregen, maar ondertussen hebben we nog steeds geen geld terug. Via mail en telefoon meerdere malen contact gezocht, er steeds wordt beloofd dat het de volgende week over zal worden gemaakt.
Van alle goede bedoelingen geloof ik ondertussen niks meer. De eigenaar is gewoon aan het traineren. ACM al op de hoogte gesteld, incassobureau ingeschakeld, en straks ook maar aangifte doen bij de politie.

Als je verder online zoekt zie je ook dat de ACM een dwangsom heeft opgelegd vanwege gebrekkige administratie, beïnvloeden van reviews, niet op tijd terugbetalen, duidelijke levertijd opgeven en bereikbaarheid in het algemeen.
Zo te lezen zijn wij zeker niet de enige met deze nare ervaring. Het is wel bizar dat een bedrijf hier zo makkelijk mee weg lijkt te komen...

Nooit iets ontvangen, geen updates, geen reactie, en nog altijd geen geld terug van de annulering.

Loze beloftes, en slecht contact te krijgen. Er is een venster van 3 uur waarin je kunt bellen. Dan krijg je hem niet direct aan de lijn, maar wordt je na X tijd teruggebeld. Heel irritant als je overdag ook nog moet werken. Op mails reageert hij bijna niet (alleen bij de annulering, en het dreigen met een incassobureau).

Ordernummer op verzoek van ti84shop:
ORD135251

Wat is uw ordernummer? Wij nemen dan even contact op.

Scorekaart voor TI-84shop.nl