Gebruikers over webshop TI-84shop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWEGBLIJVEN!!! Het betreft hier een oplichter! De bestelde producten worden niet geleverd en nooit terugbetaald!
AlgemeenHelaas niets meer vernomen en met geen mogelijkheid in contact te komen. Ps5 slim disc besteld, maar daarna niks meer vernomen dat alleen bevestiging van betaling…. Dat wordt dan net als vele andere ook aangifte en incassobureau als ik niks verneem binnen 24uur… ben gewaarschuwd mensen!
VerzendingNooit geleverd of uberhaupt bevestiging van verzending ontvangen. Alles netjes betaald maar geen product geleverd.
KlantenserviceNiet bereikbaar via tel dan telkens hetzelfde bandje en mail krijg je gebounced. Op geen enkele manier mogelijk met dit bedrijf in contact te komen.
Graag ontvang ik de bestelling of het bedrag retour.
Order ORD145819
Mocht dit niet gebeuren. De aangifte staat klaar.
Ik heb hieover contact over met politie en landelijkmeldpunt internet oplichting.
Dringend advies : Betaal terug. Of lever het product. De reviews zullen dan worden aangepast/geüpdatet.
AlgemeenBeste meneer/mevrouw,
Mijn naam is Raheem Fazal], en ik schrijf u deze brief naar aanleiding van een ps5 die ik voor mijn zoon gekocht heb bij uw online winkel, TI-84shop.nl, maar niet heb ontvangen. Bestel nummer INV202960.
Mijn zoon heeft hard gespaard en was erg teleurgesteld toen het product niet werd geleverd zoals beloofd. In het licht van deze situatie vraag ik dat het geld wordt teruggestort of dat het product zo snel mogelijk wordt geleverd.
Artikel 7:18 BW bepaalt dat bij een overeenkomst op afstand de verkoper aansprakelijk is als het product niet wordt bezorgd aan de koper. Daarnaast, mocht het product niet binnen 30 dagen na het juridisch bindende contract worden geleverd, heeft de consument het recht om de overeenkomst te ontbinden volgens artikel 7:46j BW.
Daarom verzoek ik op basis van deze wetten en mijn rechten als consument, TI-84shop.nl, de bovengenoemde overeenkomst te ontbinden en het volledige aankoopbedrag terug te storten, of het product alsnog te leveren.
Ik verzoek u vriendelijk om mij te informeren over de voortgang in deze zaak en ik hoop dat we deze kwestie snel en adequaat kunnen oplossen. Gelieve een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van deze brief en een verklaring van uw voorgenomen maatregelen binnen 14 dagen na ontvangst van deze brief te sturen.
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Mvg,
KlantenserviceZoon wilt zijn geld terug of levering van de ps5 zo snel mogelijk. Anders politie en klacht indienen.
AlgemeenIk had hier eerst moeten kijken alvorens te bestellen. Gisteren air pods pro 2 besteld . Nu kan ik opeens nergens de site bereiken. Het contact email adres werkt niet. En dan krijg je dat gevoel in je maag dat je dus opgelicht bent...
voor 25 euro meer had ik ze gewoon bij BOL of Mediamarkt kunnen bestellen. Dure les.
Er wordt niks geleverd en je kan niemand contacteren. Pure oplichting.
ter info:
Bestellingnr ORD146003
Faktuurnr: 203469
webshop onbereikbaar 1 dag na de bestelling. Email kaatst terug. Niemand bereikbaar. Webshop geprobeerd op 4 verschillende manieren. Komt ook niet meer tevoorschijn als je op het product zoekt.
AlgemeenPlaystation 5 besteld - volgens site 1 week levertijd. Order blijft in status ´wachten op verzending´ terwijl de PS5 volgens site ´op voorraad´ is. Telefonisch niet bereikbaar en site nu ook offline? Lijkt oplichterij. Volgende stap aangifte bij politie. Bestel hier niks!!
VerzendingBesteld product niet ontvangen, order blijft op status ´wachten op verzending´. Niemand te bereiken voor meer info.
KlantenserviceNiet bereikbaar, er staat op site dat er telefonisch slechte bereikbaarheid is, bij sturen van mail krijg je standaard antwoord dat een antwoord binnen de 72 uur komt. Nog niks ontvangen!
AlgemeenVragen of je de bestelling alsnog uit kan leveren en vervolgens alle manieren van contact blokkeren?
Het email adres en telefoonnummer zijn niet meer bereikbaar.
Telefoonnummer is buiten gebruik ipv het bandje dat het te druk is.
Email komt ook niet meer aan:
info@ti-84shop.nl (info@ti-84shop.nl)
Your message couldn't be delivered. The Domain Name System (DNS) reported that the recipient's domain does not exist.
---
Het email adres en telefoonnummer zijn niet meer bereikbaar.
Telefoonnummer is buiten gebruik ipv het bandje dat het te druk is.
Email komt ook niet meer aan:
info@ti-84shop.nl (info@ti-84shop.nl)
Niet meer bereikbaar, waardeloos gebeuren dit.
Wel snel onder een review reageren maar vervolgens niet meer op chat berichten.
AlgemeenKrijg geen contact, wil mijn bestelling graag afhalen.
kind wacht op playstation 5.
gaarne contact
ben bang dat ik opgelicht wordt
Geen contact
wil de afhaaloptie bespreken.
gaarne contact
vertrouwen verdwenen na lezen slechte reviews
sta anders onaangekondigd op de stoep.
AlgemeenHelaas ook opgelicht, iphone 15 pro besteld maar niet geleverd gekregen.
Zojuist aangifte gedaan bij de politie.
Ik wil iedereen vragen dit te doen, slechts 5 minuten werk om deze oplichter te stoppen
Er is niks verzonden door deze oplichter, bestel hier niet.
nog een paar woorden ter opvulling
Hij houdt je aan het lijntje, af e toe en mailtje.
Telefonisch niet bereikbaar, oplichter
Bijzonder dat je hier wel een reactie plaatst maar niet per mail.
Hierbij de gegevens:
Orderbevestiging: INV202189
ORD145132
AlgemeenPlaystation 5 besteld op 19/12/2023 maar nooit ontvangen.
Eigenaar van de winkel weigert ook het geld terug te storten.
Hij beloofd telkens het artikel of het geld binnen de 2 dagen te bezorgen, maar dit gebeurt nooit hij probeert enkel tijd te rekken.
Er heeft nooit een levering of bevestiging van verzending plaatsgevonden. Pure oplichting is deze winkel.
KlantenserviceAls hij al reageert op mails en berichten gebruikt hij steeds dezelfde uitvluchten: Het geld wordt morgen overgeschreven; Binnen 2 dagen staat het op je rekening; Ik neem het mee naar volgende week.
AlgemeenPAS OP, NIET BESTELLEN!!!
Ik heb op 29 december 2023 een PS5 met 2 controllers besteld. Na meerdere mails met excuses over vertraging en loze beloftes heb ik de bestelling op 14 januari 2024 geannuleerd.
Vervolgens heb ik meerdere e-mails gestuurd en gebeld, de meeste keren zonder reactie. In de mail verwijzen ze naar hun telefoonnummer tijdens kantooruren, die vervolgens nooit opgenomen wordt. Er worden loze beloftes gedaan dat het geld overgemaakt wordt, en een onzinvraag wat de annuleringsdatum was, terwijl dat gewoon in de vorige mail staat.
Dit loopt al bijna 2 maanden, dus ik ga nu een incassoprocedure starten met een incassobureau.
Er is niks verzonden en ik heb dus niks ontvangen. Ik wil gewoon mijn geld terug.
KlantenserviceIk heb meerdere e-mails gestuurd en gebeld, de meeste keren zonder reactie. In de mail verwijzen ze naar hun telefoonnummer tijdens kantooruren, die vervolgens nooit opgenomen wordt. Er worden loze beloftes gedaan dat het geld overgemaakt wordt, en een onzinvraag wat de annuleringsdatum was, terwijl dat gewoon in de vorige mail staat.
AlgemeenHetzelfde als alle andere mensen hier aanwezig over ti-84.
gebakken lucht,leugens,loze beloften en bestolen.
dat deze mens nog niet is opgepakt verwonderd me wel.
we zijn allemaal in deze mens zen leugens getrapt.
na meer dan 2maanden geduldig wachten de levering geannuleerd.
3weken later nog geen geld terug gekregen.
afspraak maken bij politie belgie en nederland staat op de planning.
de enige service dat ze je kunnen geven is zo weinig mogelijk contact en zoveel mogelijk leugens verkopen.
je moet doen waar je goed in bent natuurlijk
AlgemeenZoek maar even verder het is beter om deze site links te laten liggen.
Of de eigenaar alleen maar gebakken lucht verkoop weet ik nog niet helemaal zeker maar ik koop er in ieder geval nooit meer iets.
Ben aan het wachten op mijn geld.
Hopelijk betaald meneer me snel terug en kan ik vergeten dat ik hier ooit ingetrapt ben.
Heeft alles op voorraad maar versturen duurt minimaal 1 week. Tot een echte bevestiging dat de bestelling verstuurd is komt het niet.
De optie ophalen is ineens niet meer mogelijk.
Standaard antwoorden en excuses dat het erg druk is.
Loze beloftes
Telefonisch geen contact mogelijk.
AlgemeenInternet oplichtingssite? Het is nu meer dan drie weken geleden dat ik mijn bestelling plaatste voor een PS5 die zogenaamd op voorraad was en de volgende werkdag zou worden verzonden (of binnen een week volgens de e-mail met de orderbevestiging, wat uiteraard niet is gebeurd), twee weken sinds ik via e-mail contact opnam met TI-84 om de bestelling te annuleren en mij een volledige terugbetaling te geven, en een week sinds ik via WhatsApp contact opnam met TI-84 om de terugbetaling uit te voeren, omdat ze niet op e-mails reageren. Telefoongesprekken komen niet tot stand. Mijn WhatsApp-berichten werden vorige week beantwoord met 'het is de bedoeling om de PS5 deze week te versturen', wat uiteraard niet gebeurde. Een gerenommeerd bedrijf zou niet op deze manier te werk gaan met gebroken beloften of 'intenties' en een totaal gebrek aan klantenservice; Dit is duidelijk geen manier van zakendoen. Ik raad iedereen die op zoek is naar de producten op hun website aan om een andere verkoper te gebruiken.
AlgemeenPlaystation 5 besteld op 4 januari en tot op heden niks ontvangen en mijn geld terug krijgen ook niet ! Ik moet een rechtzaak opstarten om mijn eigen geld terug te krijgen! Dus mensen, blijft daar aub weg! Hij wordt rijk met ons geld !!
VerzendingNog steeds niks ontvangen. Al 2 manden aan het wachten op mijn geld .
Ik moet een rechtzaak beginnen om mijn eigen geld terug te krijgen
Hij houd je steeds aan het lijntje .
Elke dag een ander excuus dat het in orde komt enzo kan hij de tijd rekken en je krijg nog steeds je geld niet terug
Algemeen!!!!!BESTEL HIER NOOIT!!!!!!
playstation 5 besteld voor Sint en nog steeds niets ontvangen!!!!
We worden continu aan het lijntje gehouden, dat de leverancier problemen heeft,
terwijl op de website de prijzen nu goedkoper zijn dan met Black Friday en de PS5 "in voorraad" wordt verkocht.
PURE OPLICHTERIJ!!!
veel geld kwijt, frustraties en droevige kids rijker!
ronduit schandalig!
NVT nooit levering gekregen, gewoon opgelicht!
verschuilt zich achter zijn leverancier, maar blijft het wel aanbieden.
Je kan niet naar hen bellen, whatsapp is te pas en te onpas.
Er worden beloftes gedaan, maar er gebeurd niets!!!
AlgemeenOplichterij, koop hier niets! In augustus 2023 een Ps5 gekocht via deze online shop voor de scherpe prijs van 479 euro. Na weken telkens te horen dat de ps5 niet in stock was en er geen duidelijke leveringsdatum beschikbaar was hebben we gevraagd om de bestelling te annuleren en ons geld terug te krijgen. We kregen een professionele mail met creditnota terug maar van geld op de rekening was niets te merken. Zelfs na enkele keren telefonisch contact te hebben gehad kregen we het geld nog steeds niet terug. Een georganiseerde oplichter!
AlgemeenPlayStation 5 gekocht voor de kerst 2023. Niet gekregen want was niet leverbaar. Cryptische antwoorden gekregen gedurende bijna 3 maanden op de vraag of ik mijn geld terug mag krijgen.
Nog steeds niet gehad en ga nu maar aangifte doen.
Dhr. blijft steenvast nog steeds de playstation 5 aanbieden terwijl hij dit niet eens heeft. Dit is in mijn
boekje een oplichter.
Had ik maar eerst de reviews gelezen.
INV190883
Niet gekregen,niet leverbaar,gewoon helemaal niet in hun inventaris en het blijft gewoon te koop op hun website.
KlantenserviceIn het begin via Whatsapp cryptische beloftes gekregen op mijn vraag voor terug boeking.Ik heb mijn geld nog steeds niet terug gekregen 3 maanden later. Nadat ik dringende berichten ging sturen kreeg ik geen helemaal geen antwoorden meer terug.
AlgemeenZeer zeer zeer slechte shop.
Oneerlijk, slordig en veel valse beloften.
Zeggen dingen te doen naar er gebeurd niks.
Nooit geleverd na annulering wat na aandringen gelukt is. Geen terug betaling van de verschuldigde 499 euro.
KlantenserviceOm kort te zijn wat eigenlijk in slechte ervaring niet mogelijk is.
Dit is een prima plek om je geld kwijt te raken. Deze heren pakken rustig 499 euro aan om er vervolgens niets voor terug te leveren. Vooral de jongere kinderen markt ofwel PlayStation is mooi jachtgebied.
Een soort kinderlokkers dus, lekker makkelijk. (If you tolerate this you're children will be next)
Beloftes en leugens dat is hoe het werkt.
Nooit nooit nooit hier iets bestellen maak niet deze fout want wij waren zo dom en kijk maar even verder in deze reviews.
Update- We lopen alweer naar een week verder na een gesprek en wederom belofte van terugstorten. Vooralsnog geen geld op de bank terug.
Weer een weekje verder.
Het leek even te gaan gebeuren maar na een toezegging het willen regelen wederom geen terugstorting gezien.
Voor ons is helaas de maat vol.
Vandaag wordt er aangifte gedaan bij politie en eventuele andere instanties. Hopelijk gaat dat helpen om webshops als deze te stoppen. We hebben echt met zachte woorden geprobeerd dit bedrijf het netjes te laten afhandelen. Gek genoeg zelfs persoonlijk contact gehad, meerdere malen. Maar het leidt alleen tot weer een week wachten. Mijn oorspronkelijke review is waar gebleken. Mocht iemand twijfelen. Zoek alsjeblieft een andere webshop om iets te kopen dit is echt niet goed.
Wij zijn al 7 werken verder met deze ellende.
Veel sms en mail toch gewoon niet doen wat ze beloven. Heel vreemde zaak ik snap echt niets van dit soort zaken mensen.
AlgemeenGoedemiddag,
Ik heb zelden zo’n slechte service meegemaakt. Mooi, die lage prijzen, maar daar koop je blijkbaar erg weinig voor.
Ik heb op 20/01 een PlayStation 5 besteld, die nog steeds niet geleverd is, ondanks dat er twee weken geleden per e-mail is beloofd dat deze binnen een paar dagen opgestuurd zou worden. Ik wil zsm mijn geld terug, maar telefonisch geen gehoor en geen antwoord meer op mijn tientallen e-mails.
Ik heb al even met mijn jurist overlegd over juridische stappen als dit niet zsm wordt afgehandeld.
Item nooit verzonden. Blijft maar op “wacht op verzending” staan. Dit zijn oplichters! Iets anders kan ik er niet van maken.
KlantenserviceKlantenservice niet telefonisch bereikbaar en reageren niet meer op e-mails. Tientallen e-mails per dag gestuurd. Ik ga later deze week op bezoek in Capelle a/d IJssel om mijn geld terug te krijgen.
Algemeen2 december 2023 een playstation 5 besteld (ORD137219) maar na enige tijd (22 december) deze geannuleerd omdat het te lang duurde. Na meerder beloftes dat na annulering het geld terug zou worden gestort tot op heden nog niks ontvangen. Inmiddels meerder instanties ingeschakeld. Waardeloos.
VerzendingDe bestelling word niet geleverd. Na annulering beloofd dat het geld word terug gestort maar helaas is ook dat niet gebeurd.
KlantenserviceVia de mail krijg ik elke keer een automatisch bericht dat ze druk zijn en de telefoon word nooit opgenomen.