TI-84shop.nl

Gebruikers over webshop TI-84shop.nl

Ik heb een I-Phone 12 128GB Zwart gekocht enben er in mijn nopjes. Heel blij

Gemakkelijk zoeken en bestellen van de gevonden I-Phone

De klantenservice is goed en de mensen staan voor je klaar.

Ik heb bij deze webshop een grafische kaart besteld voor een zeer goede prijs.
Verzending was goed.

Het goedkope aanbod maakte deze site de beste keuze. De bestelling en betaling verliepen probleemloos.

Goede garantie! Had een koptelefoon aangeschaft die helaas door niemands schuld kapot ging. TI 84 shop.nl heeft de beloofde garantie gegeven. Het originele model was niet meer beschikbaar, dus ik heb tegen een kleine vergoeding het nieuwere model mogen ontvangen. Het kostte een aantal emails, maar er is altijd beleefd en geduldig geantwoord. Erg blij met de uitkomst, nogmaals bedankt.

Goede en duidelijke website. Een Hue lamp besteld, maar toch geretourneerd. Retour netjes afgehandeld en geld teruggekregen.

Het bestellen gaat prima. Pas bij het betalen (of later) kom je er achter dat deze shop geen btw rekent. Ze maken gebruik van de margeregeling voor al haar (nieuwe) producten. Het is onduidelijk waarom men denkt dit te mogen doen.

Ze zijn meerdere keren hun toezeggingen niet nagekomen. Pas na dreiging met een deurwaarder werd mijn geld terug betaald.

Op vrijdag 1 Maart heb ik een Fossil Q Explorist Gen 4 gekocht via TI-84shop. Bestelling is zoals je tegenwoordig mag verwachten de volgende dag binnen. Binnen een half uur na de bestelling kreeg ik al een track en trace.

De verzending was goed verpakt met genoeg piepschuimpjes.

Na een goeie 4 maand ging het opladen van het horloge niet meer, de cover van het horloge liet los.

Nadat ik contact heb opgenomen met TI-84shop kreeg ik een aantal vragen over het product en het probleem. Nadat ik die beantwoord had kreeg ik al gauw de vraag om het horloge op te sturen.

Ik ben mijn horloge een kleine maand kwijt geweest en heb er ook meerdere malen zelf achteraan moeten mailen. Maar het probleem zou zijn opgelost.

Helaas keerde na 2 dagen het probleem terug. Na weer een mailtje van Ti-84shop en daarop een antwoord kon ik zonder probleem het product weer terugsturen. Nu had ik hem binnen 2 week weer teruggekregen.

Helaas was de ellende met het horloge nog niet over. Na een goeie maand laadde het horloge weer niet op. Nadat ik een mail had gestuurd dat ik nu een oplossing wou kreeg ik netjes een mail terug dat zij contact gingen zoeken met Fossil en ik zo snel mogelijk een reactie zou krijgen. Een paar dagen later had ik een mail van Ti-84shop dat ik het geld terugkrijg. Na een paar dagen was het geld inderdaad terug op de rekening.

Al met al ben ik altijd netjes geholpen door Ti-84shop en hebben ze altijd voor mij klaar gestaan. Af en toe mag de reactie wel wat sneller.

Artikel binnen de wettelijke afkoelingsperiode terug gestuurd. Na 2 weken nog geen geld terug gestort en dus op eigen beweging contact opgenomen. Excuus van TI84 was dat het artikel beschadigd was en de klant dan maar zelf contact moet opnemen. Discussie over de telefoon dat beschadiging onmogelijk was, aangezien het amper de doos uit was. Geld zou binnen een week terug gestort worden. Nu 1 week later nog geen actie gezien. Lijkt dus pure oplichterij te zijn en wij begrijpen alle positieve reacties voor deze webshop niet

Beste Revries,

Wij betalen al onze retouren al dan niet met waardevermindering door schade of gebruik binnen de wettelijke termijn van 14 dagen terug. Mocht dit niet het geval zijn dan gaat er iets mis en willen wij u vragen om ons te contacteren.

Van oplichterij is geen sprake dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De positieve reacties hier en op Trustpilot zijn een afspiegeling van onze service naar onze klanten toe en zoals u kunt zien is dit een incident en gelukkig geen structureel probleem.

Vriendelijke groet,

Brian
Team TI-84shop

De bestelling is helemaal goed verwerkt en kwam prima op tijd aan. Kende de winkel niet maar dankzij trustpilot durfde ik het wel aan.

Misverstand direct netjes opgellst door medewerker. Uitmuntende service! Iphone alsnog besteld en hopelijk snel binnen!

Prima shop goede en heldere communicatie

Zeer tevreden over deze webshop Klantenservice is zeer behulpzaam en reageerd heel erg snel kortom een Top webshop

Verzending was prima product was binnen 4 werkdagen in huis

Klantenservice was oke ze reageren heel erg snel

Tweede iPhone 8 Plus voor bodemprijs in een paar dagen. Tsja, eigenlijk geen enkel commentaar mogelijk. Volgens het boekje dus. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Prima verpakt, snelle levering, track & trace.

Prima verpakt, snelle levering, track & trace.

Heb inmiddels drie keer besteld en drie keer helemaal prima geleverd. Ze zijn voor de Philips Hue lampen het scherpst geprijsd en leveren prima.

Komt netjes aan, T&T komt voor verzending per e-mail en je kunt het gewoon volgen.

Betaald via IDEAL. Geleverd en momenteel in gebruik. Was de goedkoopste in de Tweakers pricewatch.

Voor een tientje goedkoper hier 2 Hue ambiance white&color lampen gekocht, helaas leveren ze niet op zondag zoals op de website staat maar dat was niet heel erg. Ondanks dat het een webshop is met niet heel veel producten (wisselend denk) en weinig reviews toch de gok gemaakt en ben overal zeer tevreden.

Verzending kwam netjes aan in doos, alleen niet op zondag, maar op dinsdag. Niet heel erg maar kan begrijpen dat sommige mensen dit niet heel erg leuk kunnen vinden. Daarom vind ik alsnog dat de levering wel op tijd is, aangezien bij andere winkels de lampen 10 euro duurder zijn.

Omdat ik nog geen T&T had gekregen maandag even snel een ticket aangemaakt via de website, kreeg waarschijnlijk een klein uurtje later automatisch een T&T, dus ticket was eigenlijk overbodig. Maar werd op dinsdag ruim na de levering ook nog netjes opgebeld door ze omdat ze zagen dat het pakketje bij de buren was afgeleverd, wat overigens voor mij geen probleem was.

Ik had eerst een verkeerde SSD besteld. In eerste instantie zou die gewoon retour - uiteindelijk werd dat een ruiling voor een andere die wel aan mijn wensen voldeed en waar TI-84shop wederom de scherpste prijs had.

In alle stadia was de communicatie vanuit de shop zeer correct en snel. Dag na de ruiling zelfs nog vanuit TI-84shop zelf de vraag of 't pakket goed was aangekomen.

De winkel verzendt snel.

Enige dat er eigenlijk bij de 2e zending fout ging, lag bij TNT Post, die de tracking niet op orde had. Voor de shop zelf een dikke tien! Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Zeer snelle en goede communicatie.

Hier getracht 2 SSD's te bestellen, volgens de Pricewatch de goedkoopste.

Na bestelling werd een dag later het bedrag via PayPal terugbetaald. Nog een dag later werd ik keurig gebeld dat het een marge-artikel betrof en er dus geen BTW bij in zat om terug te vorderen (ik wil het zakelijk aanschaffen). Op zich netjes en men noemde dit zelf een zorgplicht.

De beschrijving op de website heeft men inmiddels aangepast.

Feit dat de order vroegtijdig werd geannuleerd en ik op de hoogte ben gebracht alvorens men eventueel zou overgaan tot levering heb ik als positief ervaren.

Zojuist een iPhone X hier besteld en betaling gedaan. Letterlijk binnen een minuut werd ik door TI-84shop.nl gebeld met de vraag of ik de bestelling privé of zakelijk gedaan had. Nadat ik aangegeven had dat het een zakelijke bestelling betrof, werd mij verteld dat dit marge-telefoons zijn en het zodoende niet mogelijk is de BTW terug te vorderen. Er werd mij geadviseerd de telefoon elders te kopen, omdat hij dan (na terugvordering BTW) goedkoper zou zijn. Vervolgens is de bestelling netjes geannuleerd.

Ik vind het erg netjes dat er zo adequaat gehandeld wordt! Echt top dat er op deze manier met klanten omgegaan wordt! Een dikke pluim!

Ondanks dat ik nu dus niets hier gekocht heb, wilde ik deze positieve ervaring wel graag delen. In de toekomst zal ik zeker vaker kijken naar deze webshop!

Edit: een dag later is het geld alweer teruggestort. Helemaal top dus!

Ik ben toch altijd een beetje voorzichtig met voor mij onbekende shops. Toch de knoop doorgehakt door de positieve reviews en lage prijs, en een iPhone gekocht. Ze hebben vrij veel betaalmogelijkheden waaronder ook creditcard en PayPal dus dat wekt ook vertrouwen. Keurig pakketje, met een geseald EU-model voor een zeer gunstige prijs. TI-84 shop heeft er een tevreden klant bij.

Binnen 10 minuten!! na betalen al een bericht in de PostNL app dat de iPhone de volgende middag zou worden bezorgd, en dat in de week van de kerst. Goed verpakt en op tijd afgeleverd.

Bestel procedure liep zoals de meeste webshops. Wilde per creditcard betalen alleen hiervoor heb je bij de rabobank je reader nodig(was op mijn werk). Had ze dus al wel besteld maar niet betaald, kreeg binnen 2 uur antwoord dat ik via een link in de mail 's avonds kon betalen.

HDD's werden in een grote doos met genoeg verpakkings peanuts verzonden zodat ze nergens tegen aan konden stoten.

Heb de HDD's bij seagate geregistreerd maar de website gaf aan dat er geen garantie op zat. Dit gemaild en binnen een uur werd ik gebeld dat ik de garantie die normaal via seagate loopt ook gewoon via de webshop krijg. Dit is dezelfde avond ook nog via de mail bevestigd.

Scorekaart voor TI-84shop.nl