TI-84shop.nl

Gebruikers over webshop TI-84shop.nl

Playstation 5 besteld, geen contact mogelijk. Na talloze emails en telefoontjes die niet beantwoord worden. Hoor van anderen dat ze buitenlandse PS5 heel soms opsturen. Maar hier 0 contact. Bestel hier niets!

Ik heb hier een professionele canon lens besteld en ook netjes de volgende dag binnengekregen. Tot zover niks aan de hand.

Maar op de bijgaande factuur blijkt de lens met 0% BTW te zijn verkocht (en dan is deze voor mij als zakelijke koper opeens een STUK duurder!) - dit terwijl de lens als "nieuw" op de website werd verkocht. Even verder speuren en er blijkt helemaal onderaan bij álle producten een regeltje te staan met "deze prijs geldt niet voor zakelijke klanten".

Had ik beter moeten kijken voor ik besloot te kopen? Misschien. Is het een normale of prettige manier van on-line producten verkopen? Nee, totaal niet.

Contact krijgen met de klantenservice per e-mail of telefoon is tot nu toe niet gelukt. Kortom, geen oplichters, maar ik raad af bij dit bedrijf te kopen.

Klantenservice niet te bereiken, zelfs na herhaaldelijk proberen. Zowel via telefoon als e-mail geen reactie.

Ik heb een Playstation 5 besteld, helaas wacht ik al weken en heb ik nog niks ontvangen, ze zeide 1 week.. Maar nu ik hier alle reviews lees ben ik bang dat er helemaal geen ps5 komt.. op de mails word niet gereageerd en met bellen krijg je een bandje dat het te druk is.. waardeloos bedrijf.. ik wil mijn geld terug!

Op mails word niet gereageerd, en als je belt krijg je een bandje dat het te druk is

Ik heb gistermiddag bij TI-84shop een Macbook Pro besteld met als optie ophalen op afspraak en kon direct terecht om de Macbook op te halen. Vriendelijk ontvangen en €10,- korting gekregen voor het afhalen. Dit doen zij omdat zij de verzendkosten die zij besparen terug geven aan de klant. Erg sympathiek in mijn ogen.

De Macbook Pro 16” die ik heb afgehaald was ruim €100,- goedkoper dan de andere aanbieders op internet en dat heeft mij doen besluiten hier de laptop aan te schaffen. Deze review typ ik nu op mijn nieuwe laptop en hoop er lang plezier van te hebben. Mij zien ze zeker nog eens terug!

Een grafische rekenmachine besteld voor mijn 15 jarige dochter.
Nooit een reactie gehad, bellen mailen en formulieren invullen helpen allemaal niet. Of de webshop/zaak zit in zwaar weer of er is sprake van oplichterij. Ik weet het niet.

Niets ontvangen, we hebben tot op heden nog niets vernomen van de bestelling.

Niet bereikbaar, ik moet 10 woorden gebruiken maar heb geen idee wat ik moet toevoegen. De zaak is gewoon niet bereikbaar alles geprobeerd.

Wij hebben bij TI84-shop.nl op 9 januari 2023 een playstation 5 besteld. Op de website stond er "in voorraad" en levering "+/- 1 week". We zijn ondertussen 26 januari en het product is nog steeds niet verzonden. Telefonisch is de firma onbereikbaar. Op mails wordt er niet gereageerd, ook niet na de beloofde (maar zeer klantonvriendelijke) 72u. Je bestelt online op basis van de info die ze meegeven. Als die niet blijkt te kloppen, voel ik mij bedrogen. Ondertussen heb ik via het contactformulier én via email mijn aankoop geannuleerd / herroepen. Ik hoop dat ze nu wel zo fair zijn om mijn geld binnen de beloofde tijd terug te storten. Als hieraan niet binnen de 14 dagen aan voldaan wordt, meld ik mij bij de geschillencommissie.

Mijn ordernummer: ORD118734

PS: ik had gehoopt mijn zoon vandaag een mooi verjaardagscadeau te kunnen geven... -:(

Zie korte toelichting: er is helemaal geen klantenservice. Telefonisch onbereikbaar, op mail wordt niet gereageerd en info op site klopt niet ==> consumenten misleiding!

Begin december PS5 besteld, elke keer beloven ze deze binnen een week op te sturen. Nog steeds niks ontvangen en geld terug gevraagd, geen geld of reactie gezien.

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen na 1,5 maand

Als reactie alleen gehad dat deze binnen een week opgestuurd wordt.

Kunt u uw ordernummer of naam eens vermelden? Dan komen wij even in actie.

Binnen 2 weken order gecanceld. Ondanks toezeggingen nog altijd het geld niet terug ontvangen. Begint nu echt vervelend te worden. Overwegen nu om rechtsbijstandverzekering in te schakelen en Radar te informeren. Wij zitten niet te wachten op een juridische procedure en hopen dat dit binnen een week fatsoenlijk door itshop wordt afgehandeld.

11 dec PS5 besteld, geen bericht ontvangen dat PS opgehaald kon worden.

Op mail wordt nauwelijks gereageerd. Na contact toezegging gehad dat geld wordt teruggestort. Nu inmiddels 2 weken verder en nog niets gezien.

Op 9-12-22 een PS5 besteld en betaald en tot op heden nog niks ontvangen. Diverse mails gestuurd omdat telefonisch contact onmogelijk is (hoe slecht wil je je service hebben), maar nog steeds geen reactie. Vandaag de laatste mail gestuurd. Ik wil mijn bestelling of mijn geld terug, anders ga ik er werk van maken via een andere weg!

Heb nog steeds niks ontvangen van mijn bestelling van 9-12-22

Zijn onbereikbaar, dus waardeloos. Mails worden niet beantwoord, telefonisch onbereikbaar.

Ik had een ps5 besteld vorige week maar buiten een ordernummer heb ik niets mee gekregen van verzending. Ik heb via mail al twee keer proberen contact op te nemen en ook al eens gebeld. Maar wegens de drukte kunnen ze deze niet beantwoorden krijg ik dan als melding. Ik hoop snel antwoord te krijgen want qua klantenservice is dit helemaal niet oke.

Besteld had ik een kraan, maar kreeg hem niet. Vervolgens gebeld en gemaild, maar geen reactie. Nadat ik na een week een mail stuurden, dat ik graag het geld dan terug wilde krijgen (herroepingstermiijn), kreeg ik gelijk antwoord dat ze na 2 dagen het geld zouden terug boeken. Dit hebben ze geheel binnnen de afspraak vandaag dan ook gedaan. Verrassend zeker gezien de slechte reviews, die ik eigenlijk te laat he gelezen. Maar dus: eind goed, al goed

In eerste instantie reageren ze niet, uiteindelijk wel

Ik had op 24-11-2022 een PS5 besteld.
Er stond een levertijd van ongeveer een week op.

Na meer dan 2 weken wachten toch meer is proberen te bellen en te mailen.
Niks geen reactie.
Na wat verder zoeken op dit bedrijf kwam ik reviews tegen op deze site. Dat het allemaal niet zo netjes verloopt.
Dus ik had hier op 13-12-2022 een review geplaatst.
Binnen 5min kreeg ik een reactie.
Dat binnen 14 dagen het aankoopbedrag werd teruggestort.
Na wat whatsapp verkeer waar hij telkens belooft te betalen. Heb ik tot heden (22-1-2023) nog geen geld teruggestort gekregen.

Dit bedrijf neigt naar oplichterij.
En ik ga aangifte doen.

Er is geen verzending geweest. Dus hier heb ik geen ervaring.

Nadat ik hier een review op plaatste kreeg ik binnen no-time wel iemand die op mijn vragen antwoord wilde geven.

Slechte reviews is killing natuurlijk.

Maar doe dan je zaken fatsoenlijk. En licht mensen niet op.

Wat is uw naam? Of spreek ons eens even aan op Whatsapp?

Begin december een PlayStation 5 besteld, beloofde levering binnen 1 week gebeurde niet dus netjes binnen 2 weken bestelling geannuleerd. Zeer snel reactie en akkoord gekregen met de belofte om binnen 1 week het geld terug te storen. Ondertussen zijn we 4 weken verder en buiten valse beloftes via mail nog geen geld gezien. Vragen om een whatsapp bericht te sturen en te telefoneren, zeer vreemde gang van zaken. Hun algemene nummer is trouwens nooit bereikbaar. De laatste communicatie dateert van 4 dagen geleden zijnde een mail met de melding ‘komt goed’. Nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Er wordt overgegaan naar gerechterlijke stappen. Zeer onprofessioneel!

Beloftes worden niet nagekomen! Geen duidelijke communicatie en vreemde verzoeken tot het sturen van whatsapp berichten. Niet hoe het hoort te gaan.

Nog geen 5minuten na mijn zeer negatieve review wegens niet geleverde spullen ontving ik een bericht en telefoontje van TI-84shop.
Vele excuses, ik zou thermostaat nog gaan ontvangen.
is vandaag idd gebeurd.

Niet helder is waarom nergens op wordt gereageerd (mail/contact/telefoon)
afgesproken met hen dat ik bovenstaande als zou toevoegen.
Bij dezen,
THH

Op 22 dec honeywell thermostaat besteld.
Moet nog steeds komen.
2x gemaild , 2x via contact-mogelijkheid van de site en 3x bellen in contact proberen tekomen.
Helemaal niets tot op heden 18 jan.
DUS: AANGIFTE GEDAAN

Geen levering, geen reactie op mails en contactformulieren, telefonisch onbereikbaar

Klantenservice geeft totaal geen antwoord, ze zijn telefonisch onbereikbaar reeds 3 weken

23/12 bestelde ik een ps5. Die bestelling heb ik gecancelled en mijn geld teruggevraagd. Sindsdien geen reactie meer, ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Blijf hier weg!

Geen antwoord via email na meerdere pogingen. Telefonisch niet bereikbaar na twee pogingen.

I placed an order on December 10th, 2022 for PS5 disc edition + FIFA23 and never received the product. I asked for a refund and never received it. Replies from emails have stopped coming and I would really appreciate it if someone would get back to me.

Op 8 december 2022 een PS5 besteld met bestelnummer INV155688 / ordernummer ORD116318. 1 maand later nog altijd niet geleverd. Na verschillende mails blijkt communicatie onmogelijk en telefonisch krijg je ook altijd het antwoordapparaat. Verschillende mensen zeggen dat de webshop pure oplichting is; en de 5 sterren-reviews zijn fake want ze gebruiken altijd hetzelfde sleutelwoord "netjes".

Consumentenombudsdienst gecontacteerd en aangifte gedaan. Volgende stap is gerechtelijk indien ik mijn bestelling of de volledige terugbetaling van mijn aankoopbedrag binnen de wettelijke termijn van 14 dagen niet krijg.

Er was geen levering ondanks de leveringstermijn van 7 dagen.

Klantenservice is onbestaand. Geen communicatie via mail of telefoon mogelijk.

Ik heb bij de TI-84 shop een ps5 gekocht, en hij is netjes in België geleverd.
Ik speel er nu al 1 week mee en alles werkt perfect.
Ik ben heel blij met het product.

---

Altijd als ik naar hen iets stuurde reageerde ze bijna meteen terug (zelfs om 1u snachts).

Rond 14 december een PS5 disc editie besteld via de website.
Na een weekje nog geen verzendbevestiging oid gekregen, besloten contact op te nemen via whatsapp. Communicatie ging soepel. Er werd meerdere malen aangegeven dat de PS5 verzonden zou worden, wat niet gebeurde. Ik maakte me ook even zorgen dat ik mijn geld kwijt was en kon fluiten naar het hele verhaal. Uiteindelijk even gebeld en plechtige belofte gehad dat ie echt verzonden zou worden.
De volgende dag maakte de pakketbezorger mij erg blij met de aankomst van de PS5. Tussen bestellen en verzenden heeft zo’n 3 weekjes gezeten denk ik, valt dus reuze mee.

Mijn enige tip voor de webshop is misschien een wat duidelijkere indicatie geven qua levertijden en dergelijk. Dan weet iedereen waar hij/zij aan toe is en scheelt jullie een hoop boze reviews en telefoontjes.
Oplichters zijn het niet, je moet er alleen eventjes geduld voor hebben, wat begrijpelijk is gezien de tekorten van de PS5. Dus, bedankt voor de playstation, ben er ontzettend blij mee!

Scorekaart voor TI-84shop.nl