Gebruikers over webshop TI-84shop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNa wat meerdere gesprekken met elkaar zowel telefonisch als over de mail is ons verschil opgelost.
AlgemeenZéér negatieve ervaring. Na het uitblijven van levering heb ik het bedrijf gecontacteerd. Hoewel dit moeizaam verliep, kreeg ik meermaals loze beloftes die niet werden nagekomen. Na een maand wachten op de levering van mijn playstation 5, besloot ik de bestelling te annuleren en het gewoon via bol.com te kopen (levertijd: 15 uur). Zelfs de vraag tot annulatie duurde 10 dagen en evenveel telefoontjes. Sindsdien wacht ik al anderhalve maand op mijn geld (€ 665) en kreeg ik nog steeds de ene loze belofte na de andere. Conclusie: koop NIETS bij TI-84Shop. ORD120846
VerzendingNooit verzonden, na anderhalve maand zelf geannuleerd. Annulatie duurde ook 10 dagen en evenveel telefoontjes.
KlantenserviceMoeilijk bereikbaar, en voortdurend loze beloftes. ik vermoed dat er geen dossiers worden bijgehouden. Zo werd er tijdens mijn verzoek tot annulatie door ti84 geantwoord dat het product tegen eind van de week geleverd zou worden. Ook spreken ze nu ik mijn geld terugvraag nog steeds over een aankomende levering. Ik moet ze telkens corrigeren.
AlgemeenOp 1 maart’23 een PlayStation besteld die in voorraad was. Tot op vandaag - 13/04/23 - niets ontvangen. Ze beloven steeds dat de playstion onderweg is maar niets is minder waar. Ook op mijn vraag voor annulatie kreeg ik steeds tegenstrijdige berichten. Ze beweren “eerlijke “ mensen te zijn, maar helaas. Bestel hier niets !
1/5
Na 2 maand wachten op onze PlayStation helaas allen maar loze beloftes, geen playstion en geen terugbetaling. Dus bestel hier NIETS puur bedrog. Ze antwoorden op de Whatsappjes maar daarmee is de kous af
20/5
Ik kreeg ondertussen voor de 8ste keer de belofte dat de Playstation mijn kant uitkomt. Ze zijn zelfs zo arrogant dat ze mij zelfs een foto doorstuurden met mijn factuur op een Playstation. Ondertussen zou de Playstation er al 2 weken liggen, maar helaas zit ik dus sinds 1 maart nog steeds te wachten op een Playstation die in voorraad is. BESTEL HIER NIETS!
21/5
Wauw, na wekenlang aan het lijntje gehouden te zijn stel ik de vraag hoeveel klanten krijgen voor een “positieve” review. Ik kan namelijk niet begrijpen dat wij eind 1 maart wachten op onze PlayStation en klanten na ons deze al zouden ontvangen hebben. Antwoord van hen:”200 euro” wat een arrogantie. Hiervan natuurlijk een screenshot !
3/6
Ondertussen PlayStation ontvangen
Helaas, geen levering van het bestelde en betaalde product! Ze zijn super goed in beloftes maken, maar helaas
KlantenserviceKlantenservice: het enige wat ze doen is valse beloftes maken en deze niet nakomen! .
AlgemeenIk heb begin februari een Garmin Epix 2 sports smartwatch besteld die zogezegd in voorraad was en binnen de 2 dagen leverbaar was. Na een week was er echter nog geen spoor van de smartwatch.
Na herhaaldelijk contact kwam er telkens de valse belofte: deze wordt volgende week verstuurd. Telkens kwam er een excuus dat er vertraging was van de leverancier.
Na een maand was ik het beu en vroeg ik om de bestelling te annuleren. Opnieuw werd beloofd dit in orde te brengen, maar ook hier gebeurde er wederom niets. Er wordt wel altijd geantwoord, maar enkel maar om de klanten te sussen. Het geld wordt gewoon bijgehouden.
Wanneer ik 4 weken geleden een slechte review had geschreven, werd er meteen contact met me opgenomen: de vraag of ik deze kon verwijderen en dan gingen ze het zo snel mogelijk in orde brengen. Uiteraard wederom loze beloftes...we zijn weer een maand verder en van het geld is nog altijd niets te bespeuren.
Deze review blijft nu dus mooi staan en ik ben nu aan het kijken om klacht in te dienen.
Eén wijze raad: KOOP HIER NIETS!
Eén wijze raad: KOOP HIER NIETS!
AlgemeenMENSEN BESTEL HIER NIET!
Ik heb ook een PlayStation 5 besteld op deze site. Echter leveren ze niet binnen het de vermelde levertijd. Sterker nog ze leveren helemaal niet!
Order is geannuleerd en ik wacht nog steeds op mijn geld.
Deze week draag ik het over aan mijn rechtsbijstand.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Koop hier niet!
Ze sturen alleen loze beloftes middels de mail.
En maken niks waar.
Algemeen22 februari een PS5 besteld. Tot op heden niks ontvangen.
Telkens wordt beloofd dat hij "de volgende week" geleverd wordt... Je zou hem maar besteld hebben als kado voor bijv. zoon of dochter...
Aangegeven mijn bestelling te willen annuleren en mijn geld terug wil
Ik hoop dat ik mijn geld nog terug ga zien...
Je wordt op zich wel vriendelijk te woord gestaan
AlgemeenOp 11-02-23 een Playstation 5 Ragnarok bundel t.w.v. €675 besteld welke niet geleverd is. Het product stond als direct leverbaar op de site vermeld. Inmiddels vele weken verder staat deze dat nog steeds, er is zelfs al meerdere malen een korting op doorgevoerd maar levering blijft uit.
VerzendingOp 24 februari heb ik laten weten het product niet meer te willen ontvangen en een terugbetaling te willen ontvangen. Nu, al bijna 2 maanden verder, heb ik nog altijd niet meer dan excuses en smoesjes ontvangen. telkens weer de belofte dat het binnen enkele dagen geregeld wordt. Op een gegeven moment heeft hij zijn telefoonnummer doorgegeven. Ik moest maar even bellen zodat het opgelost kon worden. Volkomen onnodig, want alle gegevens zijn beschikbaar om een terugbetaling te kunnen doen. Toch gebeld en natuurlijk weer hetzelfde praatje, het wordt in orde gemaakt.
Deze pagina en sites als deze staan vol met soortgelijke ervaringen over dit bedrijf en toch blijft het doorgaan. Er wordt vanuit het bedrijf overigens van alles aan gedaan om negatieve reviews te verwijderen/rapporteren.
De klantenservice is waardeloos. Elke keer opnieuw zeggen ze het in orde te maken maar nog altijd blijft het bij loze beloften. Ik wil het bedrag van €675 terug op mijn rekening zien. Gaat dit nog langer duren, dan wordt een incassobureau ingeschakeld. ORD121329
AlgemeenVriendelijk contact met de shop. Ook met problemen snel te bereiken en zoeken naar snelle oplossingen. Ik ben tevreden met de service en de snelheid waarop ze reageren. Tevreden met de aankoop dus ga zo door.
KlantenserviceZoals hierboven staat beschreven tevreden en voor mij hoeft er niks aan te veranderen.
AlgemeenIn februari een ps5 besteld en betaald. Beloofde levertijd was een week. Na twee weken nog steeds niks ontvangen en werd er elke week beloofd dat hij ECHT deze week kwam. Uiteindelijk op 6 maart geannuleerd. Wettelijk termijn van twee weken terugbetalen is reeds verstreken dus ik heb de zaak overgedragen aan een incassobureau. Helaas tot op heden nog steeds mijn geld niet ontvangen. Ik raad dus ook ten sterkste af om bij deze webshop iets te bestellen.
Nu hopen dat TI-84shop zijn verantwoordelijkheid neemt en mijn geld terugbetaald anders ben ik helaas genoodzaakt een gerechtelijk traject te gaan volgen om mijn geld terug te krijgen.
Ik wil mijn 665 euro terug!! Hun klantenservice komt hun afspraken niet na. Ze beloven elke week mijn geld terug te storten(vanaf 6 maart) maar ik heb nog steeds mijn geld niet terug!!
Edit: Leest u AUB de invorderingsbrieven die het incassobureau u heeft verstuurd. Hierin staat zowel het ordernummer als het factuurnummer.
Edit 30-3-2023: Nog steeds geen enkel bericht van TI84-Shop. Ze rapporteren mijn review omdat ze niet om kunnen gaan met slechte recensies. Ik wil mijn 665 euro terug! Nog eventjes geduld voordat ik het gerechtelijk traject zal starten, ook al kost het mij geld ik zal niet eerder stoppen totdat ik mijn geld terug heb! Dus ik geef TI84-Shop één tip: reageer op het ingeschakelde incassobureau anders zal het enorm duur worden voor jullie.
Edit 5-4-2023
Nog steeds is mijn situatie niet opgelost en heb ik mijn geld niet terug.
De laatste sommatie door het incassobureau is verstuurd voordat er gerechtelijke stappen ondernomen zullen worden.
Om de situatie op te lossen dient u te reageren op de brieven die het incassobureau u heeft toegezonden. U heeft tot 7 april de tijd om de gehele rekening te voldoen(inclusief incassokosten).
Voldoet u niet aan de in de brief gestelde eisen dan zal er uitspraak worden gedaan door de rechter.
Order/factuurnummer: ORD121991/INV165387
Incassobureau dossier: IN116669_I40577670
Ik ga er van uit dat verdere stappen niet nodig zullen zijn.
Product is überhaupt niet verzonden. Verzendtijd was max 1 week.
KlantenserviceMeerdere malen contact opgenomen maar helaas komen zij hun afspraken niet na.
AlgemeenOnbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar Onbetrouwbaar
Klantenservice29 februari: Iphone 14 besteld voor 848 Euro
Direct een factuur ontvangen, echter, hier staat geen BTW op.
Ik vond dit raar omdat het om een nieuw toestel gaat. Dat voelde onbetrouwbaar.
Daarom heb ik direct de order geannuleerd. De volgende dag telefonisch contact, en de belofte gekregen dat het geld binnen enkele dagen zou worden terugbetaald.
Daarna meerdere keren contact, met de belofte dat het geld zou worden teruggestort (‘als het bedrag niet binnen 3 dagen op rekening staat kom ik het zelf brengen met een taart’).
Maar nog steeds geen geld retour.
TI-84shop heeft ruim de kans gehad om dit op te lossen, daarom heb ik inmiddels een advocaat ingeschakeld. Ook uit principe. Onrecht moet stoppen.
Naar ik uit andere reviews begrijp, is TI-84-hop druk met het laten verwijderen van ongewenste reviews. Totdat het probleem is opgelost zal ook ik via verschillende kanalen potentiële kopers waarschuwen.
Ordernr is bekend bij TI-84shop. Bij deze ook het nummer van mijn advocaat: 010 820 0284
Zou u uw ordernummer eens willen vermelden? Dan pakken wij dit direct op!
AlgemeenOp 4 december een PS5 besteld. Ondanks vele beloftes nog steeds niets ontvangen. Het liep al mis met de betaling. Ik kon niet met mastercard betalen. Maar omdat de zoon hem zo graag wilde (verjaardag en Kerstmis) dan maar met bankcontact betaald. Verschillende keren gemaild, telefonisch contact en WhatsApp, veel beloftes maar nog steedsniets ontvangen en op mij n vraag van terugbetaling komt geen reactie. Veel geduld gehad maar nu niet meer. Ik ga ze in gebreke stellen en klacht indienen. Maar of dit helpt.
Eindelijk aangekomen het heeft maar 4 maanden geduurd.
Na bijna 4 maand nog steeds niets ontvangen. Verschillende loze beloftes we versturen hem.
Edit vandaag 1 april eindelijk geleverd.
Ze antwoorden wel maar zijn loze beloftes. Voor 729 euro in het zak gezet.
Laatste belofte was eindelijk de juiste. Vandaag 1.04.2023 eindelijk aangekomen.
AlgemeenAls je geïnteresseerd bent in juridische opties, https://e-justice.europa.eu/41/NL/european_payment_order. Het is een zeer eenvoudige en gratis procedure.
Ik heb een bestelling geplaatst bij deze webshop en deze geannuleerd, waarbij ik bevestiging van de annulering en een creditnota heb ontvangen. Het is echter al meer dan een maand geleden sinds de wettelijke terugbetalingsdeadline en ik heb mijn geld nog steeds niet teruggekregen.
Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen met de webshop, heb ik alleen maar loze beloften gekregen. Als gevolg daarvan heb ik juridische stappen ondernomen om mijn geld terug te krijgen.
Algemeen'Het is oplichters en niet te vertrouwbaar. Ik heb de PlayStation5 er zou volgende dag daarna moet opsturen Maar is niet gebeurt. Ze laat ook niks horen ik wil mijn Geld terug anders ga ik aangiften doen.'
Verzending'Het is oplichters en niet te vertrouwbaar. Ik heb de PlayStation5 er zou volgende dag daarna moet opsturen Maar is niet gebeurt. Ze laat ook niks horen ik wil mijn Geld terug anders ga ik aangiften doen.'
Klantenservice'Het is oplichters en niet te vertrouwbaar. Ik heb de PlayStation5 er zou volgende dag daarna moet opsturen Maar is niet gebeurt. Ze laat ook niks horen ik wil mijn Geld terug anders ga ik aangiften doen.'
AlgemeenTI84 shop wil geld niet terug betalen!
Op 11 februari 2023 heb ik bij deze shop een PS5 besteld, op 15 februari 2023 heb ik deze bestellig geannuleerd. Ik probeer nu al ruim een maand mijn geld terug te krijgen maar vele loze beloftes later denk ik maar dat ik naar de politie stap. Waarom krijg ik mijn geld niet gewoon terug gestort?
Bestelling heb ik geannuleerd, na een maand is het bedrag van 659 euro nog altijd niet terug gestort.
KlantenserviceAl vele malen een medewerker aan de lijn gehad, mooie beloftes worden gedaan maar tegelijkertijd doen ze er helemaal niks mee. Dit is gewoon pure oplichting.
AlgemeenIk heb een maand geleden een bestelling gedaan en na die een week later nog niet ontvangen te hebben de bestelling geprobeerd te annuleren. Dit lukte niet omdat de webshop niet reageert. Het telefoonnummer van de webshop klopt ook niet. Na contact opgenomen te hebben met de payservice provider (Mollie) een telefoonnummer gekregen wat ook niet klopt. Na heel veel moeite via de mail toch contact weten te krijgen en daar werd mij een aantal maal beloofd dat het in orde gemaakt zou worden.
Dit is inmiddels nog steeds niet gebeurd.
Ik ben bang dat ik binnenkort een incassobureau moet inschakelen. Of dit werkt weet ik nog niet want het hele bedrijf zou zomaar een scam kunnen zijn.
Heed my words, bestel hier niet!
AlgemeenPs5 besteld. Na een maand bestelling geannuleerd want had al snel door dat de winkel in kwestie zijn kant van de overeenkomst niet ging voldoen. Bestelling geannuleerd en creditnota ontvangen. 12 dagen later nog geen spoor van de terugstorting. Woensdag verlopen de 14 dagen terugbetalingstermijn. Op dat moment worden gerechtelijke stappen ondernomen. Ongelooflijk dat deze man nog een bedrijf kan runnen in Nederland. Hij hoort in de gevangenis voor diefstal. Zeker als je ziet hoeveel mensen hij in de kou laat staan.
Edit: (Order INV163340 op vraag van verkoper)
De bestelling werd nooit verzonden. « Hij zal aankomende week bij u moeten aankomen » is iets wat ze elke week herhalen. Of ze beloven je een tracking nummer te sturen maar dit gebeurd ook nooit effectief. BLIJF HIER WEG!
KlantenserviceDie is er enkel om je aan het lijntje te houden.
Beste,
Zou u uw ordernummer eens willen vermelden?
Vriendelijke groet,
Brian
Team TI-84shop
AlgemeenIn december 2022 een PS5 besteld en betaald.
Omdat de levering uitbleef werd deze, ruim binnen de geldige periode, geannuleerd.
Men heeft nog steeds niet terugbetaald.
Ik heb alle mails en sms-berichten ter beschikking als bewijs.
Op 01/03 (na verschillende keren de telefonisch en schriftelijke belofte te hebben gekregen dat men het ging terugbetalen), heb ik een negatieve beoordeling geschreven via Trustpilot.
Diezelfde dag nog werd, door Ti84shop zelf, de beoordeling verwijderd en kreeg ik opnieuw telefonische bevestiging dat het geld de week nadien zou terugbetaald zijn.
Tot op heden werd er nog steeds geen terugbetaling gedaan.
welke klantenservice?
De winkel hoeft geen contact meer op te nemen met mij.
Het zijn toch steeds loze beloften.
Nogmaals, alle bewijsmateriaal is ter beschikking!
Algemeen21/01 bestelling online van ps5 omdat die beschikbaar was en aangegeven levering binnen en paar dagen.
31/01 10 dagen nog niks gehoord. Mail van annulatie binnen bedenkperiode opgestuurd. Dezelfde dag antwoord gehad (dus bevestiging van ontvangst email)
10/03 Mijn geld nog altijd niet teruggestort gekregen & de website is weg.
Waardeloos.
Niks verzonden. Er werd geen actie door de webshop ondernomen.
KlantenserviceSnel antwoord op mijn email van annulatie, maar geen hulp. Geen geld terug. Dit is gewoon bedrog.
AlgemeenPS5 besteld. Duurde in plaats van +- 1 week, ruim twee weken. Desalnietemin keurig de ps5 binnen gekregen. Enige wat ik bijzonder vond is dat het spel dat bij de bundel in zat als foto werd verstuurd. Echter werkte deze code wel. Dus prima.
VerzendingEen ruime week langer dan verwacht.
KlantenserviceDrie keer een mail gestuurd, omdat ik zelf wat ongeduldig was, Elke keer snel en duidelijk antwoord terug.
AlgemeenWij hebben bij TI84-shop.nl op 11 januari 2023 een playstation 5 besteld. Op de website stond er "in voorraad" en levering "+/- 1 week". We zijn ondertussen 25 Februari (!!) en het product is nog steeds niet verzonden. Telefonisch is de firma volstrekt onbereikbaar. Op mails wordt er niet gereageerd, ook niet na de beloofde (maar zeer klant-onvriendelijke) 72 uur, geen enkele respons. Je bestelt online op basis van de info "op voorraad". Als die niet blijkt te kloppen ben ik misleid en bedrogen. Ondertussen heb ik via het contactformulier én via email mijn aankoop geannuleerd en herroepen. Ik hoop dat ze nu wel zo fair zijn om mijn geld (699 euro) binnen de beloofde tijd terug te storten. Als hieraan niet binnen de 14 dagen aan voldaan wordt, meld ik mij zowel bij de Geschillencommissie, Radar, Consumentenbond en eventueel de Belastingen/ Fiod en alles wat geinteresseerd is omdat deze oplichters uit de markt te halen.
Mijn ordernummer: INV159581
Totaal geen bericht. 2 maanden na dato geen telefoon, geen mail, geen geld terug. Waardeloos!!