Gebruikers over webshop TI-84shop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb mijn bestelling (PS5) geannuleerd en het bericht gehad dat het geld wordt teruggestort uiterlijk binnen 14 dagen na annulering/herroeping. TI84 heeft mij per mail laten weten dat het binnen één week op mijn rekening staan. Omdat dat niet het geval was, heb ik hem "herinnert" dat vrijdag 3-11 het termijn van 14 dagen zou verlopen. Hierop kreeg ik een reactie dat ik tussen 1 en 4 uur moest bellen en dan werd het in orde gemaakt. Gebeld en de meneer zei dat het aankomende maandag 6-11 rondom 14 uur op mijn rekening zou staan.
Ik wacht het maandag af, maar vertrouw er niet op gezien ook de reviews. Ik ben mij aan het inlezen op de vervolgstappen.
Ordernummer: ORD131728
Factuurnummer: INV181946
Klantnummer: 187330850
Update 03-11 18:23 uur: Kort na het plaatsen van deze review heeft meneer mij gebeld. We zijn geëindigd met de afspraak dat ik maandag het geld tegemoet kan zien op mijn rekening en dan zal ik deze review aanpassen. Update volgt maandag.
Update 06-11-2023 14.30 uur: Zojuist gekeken op mijn bankrekening en het geld is teruggestort. Zoals afgesproken heb ik de review aangepast. Algemene beoordeling is voldoende, over de verzending kan ik niet oordelen omdat ik de bestelling vóór verzending is geannuleerd door mij en klantenservice is goed omdat meneer mij heeft beantwoord via de mail en telefoon. Ook heeft meneer zich aan de afspraak gehouden dat het geld vandaag op mijn rekening zou staan.
Tot nu toe staat meneer mij ter woord, maar geeft het geen vertrouwen door de gelezen reviews.
AlgemeenOplichting! Let Op. De ACM heeft deze "webwinkel" ook in het vizier, Google maar voordat je koopt.
Veel positieve reviews op Trustpilot zijn beinvloed door eigenaar Amarsingh.
Hoe het bedrijf het echt doet?
Je bestelt een ps5, die kan je enkel met ideal boven de 350 euro (ja hij is slim) betalen
Je hoort niets, doet navraag over de levering en krijgt te horen dat dit bedrijf wat zegt alles op voorraad te hebben problemen heeft met zijn leverancier.
Je kunt uiteraard annuleren en krijgt prompt een creditnota en de belofte dat je geld er met 2 weken is (de wettelijke termijn) en anders moet je maar even bellen.
En dan begint de ellende en moet je leuren, zeuren en soms "dreigen" met slechte reviews, aangifte bij politie etc om je geld terug te krijgen. Niet altijd met suc6. Diverse TV programma's met thema oplichting, zijn inmiddels geïnformeerd en er is een actieve FB groep voor slachtoffers.
Hij lijkt de blijvende zeurders terug te betalen met gelden van nieuwe klanten....een piramide spel heet dat.
Ze maken loze beloftes over de terugbetaling. Je moet enorm veel effort erin stappen. Of (wat veel mensen ook doen) dreigen met reviews. Of aangifte bij de politie is soms zelfs echt nodig.
AlgemeenIk raad het af om in deze winkel te kopen!!! Ik heb op 14 juli 2023 een PS5 besteld. Ze hebben de bestelling geannuleerd en willen het geld niet teruggeven. Ik heb 10 weken gebeld en een e-mail gestuurd. Dat beloven ze ze zullen het geld sturen, maar het is een leugen.
VerzendingIk heb 2 weken gewacht en de bestelling is niet aangekomen, maar uiteindelijk hebben ze deze geannuleerd
KlantenserviceGisteren schreef de verkoper mij, na het invoeren van mijn mening, vandaag heb ik mijn geld teruggekregen
AlgemeenEen ps5 bundle met game bij deze winkel besteld. Echter kon deze niet tijdig worden geleverd.
VerzendingProduct was niet voorradig bleek, tijdens het bestellen stond dit echter wel als voorradig aangegeven.
Toen besloten mijn bestelling te annuleren. Dit kon zonder probleem.
Dhr heeft uiteindelijk na een week heen en weer communiceren wel zich gehouden aan het terugbetaaltermijn van 14 werkdagen.
Het geld werd binnen 1 week teruggestort.
AlgemeenIk heb op 23 juli 2023 een PS5 aangekocht. Elke week kreeg ik hetzelfde excuus dat het de volgende week geleverd zou worden.
Eind augustus werd me voorgesteld om mijn order te annueleren. Ik had hiermee ingestemd, met de belofte dat ik mijn geld binnen de twee weken terug zou krijgen. Na 2 weken had ik mijn geld nog niet teruggekregen. Ik had hiervoor gebeld:"Heeft u al een mail met de bevestiging van annulering gekregen?" Neen, als een bedrijf zelf voorstelt om te annuleren verwacht je dat de bestelling ook effectief wordt geannuleerd. Nog eens 2 weken later had ik mijn geld nog steeds niet. Terug gebeld:"heeft u al een creditnota ontvangen?" Terug was het antwoord nee.
Sindsdien heb ik elke dag gebeld en gemaild en elke dag werd er mij beloofd dat ik het geld binnen de 3 dagen zou ontvangen. Na 4 weken dagelijks te bellen en te mailen heb ik eindelijk een creditnota ontvangen en een screenshot van de terugbetaling.
99 dagen na de aankoop van mijn PS5 heb ik eindelijk mijn geld teruggekregen (30/10/2023).
De klantenservice was "goed". Ik heb 4 weken bijna elke dag gebeld en gemaild. Hij nam nooit direct op maar belde wel altijd terug, hij mailde ook altijd terug. Maar het heeft 99 dagen geduurd voordat ik mijn geld terug had en ik heb er weken aan een stuk voor moeten zagen.
AlgemeenAfgelopen donderdag een limitied edition spiderman ps5 besteld. Ik las te laat de reviews en ben nu erg bang dat ik mijn geld kwijt ben. Ben net gemaild: hij is gelijk geannuleerd. Ik krijg mijn geld als het goed is morgen terug
Ik denk dat hij niet veel fout heeft gedaan en gewoon wat problemen heeft met drukte..het was mijn fout dat ik daar had besteld
Overall prima service
Was niet leverbaar dus dat is jammer maar verder alles snel geregeld, niks op aan te merken
KlantenserviceHet was een beetje druk, maar na het bellen reageerde meneer gelijk. Ik krijg mijn geld terug!
AlgemeenIk bestelde een Xbox Series X. Twee weken later nog niets gehoord. Na navraag was er een probleem met de inkoop. Waarop ik mijn bestelling heb geannuleerd. Nu zijn we vervolgens wéér een extra 4 weken verder en ben ik na drie mailtjes waarin ik vraag om terugbetaling nog steeds aan het wachten op mijn geld.
Echt waardeloos. Als je op zoek bent naar een partij die geen producten levert en ook nog eens je geld niet terugstort. Bestel dan direct bij deze Amarsingh.
Niks ontvangen. Na een week gevraagd wanneer mijn bestelling werd verzonden. Kon nog wel een week duren. Hierom mijn bestelling geannuleerd.
KlantenserviceWacht al 4 weken op terugbetaling. Al 3 keer gemaild om mijn geld terug te krijgen. Maar Amarsingh komt zijn afspraken niet na. Heb mijn geld nog steeds niet ontvangen.
AlgemeenOp donderdag 29-9-2023 een PlayStation 5 disc edition besteld bij ti-84shop voor 419€ waarbij stond 1 week levertijd. Na bijna 2 weken zonder update toch maar eens gaan bellen maar de klantenservice was totaal niet te bereiken. Hier begon t al wat te kriebelen.. toen ging ik kijken naar de reviews en die waren niet best.
12-10-2023 heb ik de bestelling via de e-mail geannuleerd en kreeg vrijwel direct een reactie met creditnota. Ondertussen nog enigzins contact gehad met meneer Amarsingh via de mail en die beloofde dat het geld keer op keer terug gestort zou worden. Ik moest geduld hebben want het viel nog binnen het wettelijke termijn. Die is vandaag officieel verstreken en meneer heeft reeds nog niet terugbetaald.
Ik wou eerst een review schrijven om mensen voor deze oplichter te behoeden. Ook doet meneer alles om negatieve reviews the shadow bannen voornamelijk op trustpilot.
Bij deze zal ik ook een incassobureau inschakelen en aangifte doen bij de politie.
Fact num: INV180055
Klantenservice: totaal niet te bereiken via de telefoon. Reageert enkelt op email en er werd ook geen update gegeven met info.
AlgemeenNa het bestellen van een iphone liet de levering weken op zich wachten. Na de bestelling in onderling overleg te annuleren worden we aan het lijntje gehouden door constant te zeggen dat het geld binnen een week op onze rekening zou moeten staan. Dit duurt al maanden (half augustus besteld).
KlantenserviceMaanden aan een stuk worden we aan het lijntje gehouden, met valse beloftes om ons geld terug te betalen. Dit gaat om honderden euro’s. Wij ondernemen alvast ernstige stappen met een officiële klacht, maar bij deze kan het dus een waarschuwing zijn voor iedereen die overweegt om bij deze webshop te bestellen.
AlgemeenOplichters, nemen zeer vriendelijk een looopje met je. De heer Amarsingh blijft beloven maar doen echt niets.
KlantenserviceIphone 14 besteld, op de faktuur bleek deze niet nieuw. Direct geannuleerd. Vervolgens tallosen malen contact gehad met de heer Amarsingh (zeer vriendelijk) en deze beloofde elke week dat mijn geld terug gestoord zou worden. Maar helaas keer op keert geen geld. De heer Amarsingh ging zover dat het beloofde mijn geld persoonlijke te komen berengen. Uiteindelijk Van Loon Incasso Advocaten in geschakeld. Je moet dus echt kosten maken op het geld terug te krijgen.
AlgemeenOp 31 augustus een PS5 gekocht die op voorraad zou zijn. Dat blijkt niet zo te zijn, want deze meneer heeft gewoon een drop shipping webshop. En dus wacht je eindeloos op je product, met in de tussentijd loze beloftes over levertijden.
De eigenaar doet niet moeilijk over het annuleren van de order en binnen een paar uur heb je een credit factuur in je mail. Je geld krijg je uiteraard niet zo snel terug. Er is een reden dat deze webshop geen achteraf betalen optie boven €350 euro heeft. Dat bedrag houdt hij liever zelf.
Wat hij wel doet is je eeuwig aan het lijntje houden, met mails over dat je moet bellen (neemt niet op), vanavond je geld terugstort (als je geen nare reviews plaats ok?), en dat je niet zo negatief moet doen. (nee serieus...)
Kortom, geen product, en 450 euro lichter. Gelukkig heeft mijn partner een incassobureau maar toch ben je een hoop werk verder. Vergeet ook niet een melding te doen bij het ACM Consuwijzer en de politie!
Mocht er iets veranderen in de situatie, dan update ik deze review uiteraard.
Het product zou op voorraad zijn maar is eigenlijk een drop shipping constructie waardoor de levertijd onbekend is.
KlantenserviceEigenaar mailt redelijk snel terug met een eindeloze stroom beloftes die niet nagekomen worden. De telefoon wordt niet beantwoord, de 'winkel' is een kantoortje ergens in Capelle waar ook niemand open doet.
AlgemeenIk had gedoe met lang moeten wachten op mijn geld terug nadat iets niet leverbaar was (PS5) maar nu mijn geld terug. Dus ik ben tevreden.
KlantenserviceIk had gedoe met lang moeten wachten op mijn geld terug nadat iets niet leverbaar was (PS5) maar nu mijn geld terug. Dus ik ben tevreden.
Wat is het ordernummer? Jij bent niet bekend bij ons.
AlgemeenBesteld bij ti-84shop. Product was helaas niet leverbaar. Bestelling geannuleerd en geld teruggekregen binnen de wettelijke termijn. Ging overigens niet vanzelf, heb enorm druk moeten zetten waarbij ik moest dreigen met juridische stappen.
AlgemeenHet lijkt erop dat ik ook gedupeerd zal worden. 1 oktober besteld en na 14 dagen de melding dat ik m'n geld terug kan krijgen omdat er 'leveringsproblemen' zijn. Na het lezen van alle reacties op dit forum en op trustpilot snap ik dat ik een zwaar traject tegemoet ga om kans te maken dat dit daadwerkelijk wordt teruggestort. Bah.
VerzendingNiks geleverd. Verwacht ook niet dat dit gaat gebeuren. Wat een sof is dit zeg.
KlantenserviceDie verkoper houdt je aan het lijntje. Dat is misschien ook wel het ergste, je hebt elke keer hoop dat het nog goed gaat komen omdat er snel gereageerd wordt, maar zo te lezen krijgt 1 op de 100 zijn geld terug, als die reviews al kloppen...
AlgemeenHet maken van een bestelling was erg makkelijk. Afrekenen en klaar. De site was erg vriendelijk en de klantenservice ook. Na een aantal dagen kreeg ik wel het bericht dat er leveringsproblemen waren en dat ik me geld terug gestort krijg. Zo gezegd zo gedaan. Ik werd zelfs telefonisch benaderd om het allemaal geregeld te krijgen
Bedankt voor je service.
De verkoper staat je zowel telefonisch als via de mail je netjes te woord. Hier mogen meerdere mensen van leren.
AlgemeenMalafide organisatie. Bestelling van een iPhone 14 ter waarde van 749€ na 5 dagen geannuleerd, meteen een creditnota gekregen met de melding dat het geld binnen de 7 dagen geretourneerd zou worden. Dit gebeurt niet en telkens je hen hierop attent maakt sturen ze je ofwel een mail hen te bellen een paar dagen later, of zeggen ze het binnen de paar dagen in orde te maken. Wat dan wederom niet gebeurt. Ook doen ze zich onterecht voor als lid van de geschillencommissie. Gedupeerden gezocht die samen juridische stappen willen ondernemen om een groter dossier te vormen, zodat dit bedrijf deze wanpraktijken niet meer kan doorzetten.
AlgemeenEen maand geleden een ps5 besteld en betaald maar deze is niet geleverd. Op 4 oktober heb ik de order geannuleerd maar tot op heden (ondanks meerdere beloftes) nog steeds geen geld retour. Morgen is de laatste dag van de terugbetaaltermijn dus theoretisch kunnen ze het nog op tijd terugstorten maar ze reageren echter niet meer op mijn berichten.
EDIT: De avond na dit bericht heeft de shop contact met me opgenomen om mij te verzekeren dat het geld wel degelijk op tijd weer op mijn rekening zou staan en dit was ook het geval. Vandaar ook deze aanpassing
De shop heeft in de app communicatie toe gegeven zelf GEEN voorraad te hebben van de producten, dit staat overigens wel op hun website. Ze leveren direct vanuit een andere leverancier. Dit hoeft geen nadeel te zijn uiteraard.
Zoals gezegd veel beloftes maar geen resultaat. Alleen in de avonduren bereikbaar en dan met name via de WhatsApp. Overigens reageert de shop altijd relatief snel.
Na het plaatsen van deze review ontstond een discussie waaruit blijkt dat mijn verwachting en die van hun niet helemaal op elkaar aansloot. Daaruit heb ik de belofte gedaan dat ik na het tijdig retourneren van mijn geld de review dan ook zou aanpassen. Dit heb ik dus ook gedaan.
AlgemeenKleine update
Ti-84shop
Heeft het product niet kunnen leveren , maar wel binnen twee weken het bedrag terug gestort op mijn rekening
Heb maar een ster op verzending gezet omdat het product niet geleverd is
Maar de zaak wel netjes afgehandeld is
Product was niet op voorraad of kon niet meer geleverd worden omdat het en speciale spel bij zat
KlantenserviceBeantwoord snel de mails
Kort maar krachtig
Heb de persoon gesproken via telefoon
Hij is zijn afspraak nagekomen
AlgemeenBestelling ging prima. Betalen nog sneller.
Na enige tijd contact opgenomen omdat de ps5 niet geleverd werd.
Smoes na smoes en nu geruime tijd bezig met dit malafide bedrijf.
Er word uiteindelijk een annulering besproken en besproken dat het geld word terug gestort.
Tot op heden niks ontvangen en meneer doet of z'n neus bloed keer op keer.
Bij deze word er aangifte gedaan en een incassoproceduren opgestart.
Komt niks aan ook niet na 28 mails over en weer en na annulering geen geld terug
KlantenserviceMeneer is per mail berijkbaar maar telefonisch niet want het is "druk" en krijg je geen verbinding
AlgemeenIk had de playstation besteld maar deze was jammer genoeg niet leverbaar! Ze beloofden mijn geld terug en dat heb ik terug gekregen binnen de 2 weken. Ze beantwoorden snel hun mail. Doen er alles aan om de klant niet ongerust te maken en je zorgen uit handen te nemen. Ik vind het jammer dat de playstation niet leverbaar was maar ze doen wat ze zeggen en ik kan alleen maar zeggen dat ik goede ervaring met ze heb. Met een beetje geduld kom je heel ver!
---
Nvt de bestelling is nooit verstuurd want het was niet leverbaar jammer genoeg. Hopelijk vlg x beter.
Ze antwoorden snel!! En doen wat ze beloven, heel fijn! Soms wat geduld hebben maar het komt goed.