Gebruikers over webshop TI-84shop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen ps5 besteld maar die was niet op voorraad. Uiteindelijk geld vandaag teruggekregen. Dank u
KlantenserviceEen ps5 besteld maar die was niet op voorraad. Uiteindelijk geld vandaag teruggekregen. Dank u
AlgemeenIk had een PS5 besteld maar deze werd niet geleverd. Gisteren (12-12) telefonisch contact gehad en gaven ze aan dat mijn geld vandaag terug gestort zou worden. Vandaag netjes mijn geld terug gekregen (13-12).
KlantenserviceHet heeft even geduurd om contact met ze te krijgen. Maar gisteren netjes telefonisch te woord gestaan.
U krijgt automatisch bericht. Vanwege de drukte kan het langer duren dan normaal.
Wij reageren niet meer op reviews die hier binnen komen helaas.
AlgemeenNa contact met shop de bestelling kunnen annuleren!
Door de drukte duurde het leveren een stuk langer!
Het geld dezelfde dag ontvangen
---
Geen sprake van verzending! Ivm drukte en lange levertijd een terugbetaling ontvangen! Uiteindelijk goed opgelost na langer wachten
---
AlgemeenIn eerste instantie leek het goed maar na weken niet kunnen leveren, bestelling geannuleerd en zou ik mijn geld terug krijgen. Nu hoor ik niks meer en heb ik ook mijn geld niet terug.
KlantenserviceIk had een ps5 besteld nadat ik mn oude ps5 ben verloren in een brand. Ti-84 had op dat moment de beste prijs en een levertijd van 1 week, wat heel goed klonk. Na 7 dagen nog geen levering dus heb ik een bericht gestuurd. Hier werd gezegd dat de levering want langer duurde ivm aanleveringsproblemen. Prima, hier heb ik geen problemen mee, ben best geduldig. Paar weken later was ik het echter zat en nadat vanuit ti-84 werd aangeboden om de bestelling te annuleren en dat ik dan mijn geld terug zou krijgen heb ik inderdaad de bestelling geannuleerd. en sindsdien wordt ik aan het lijntje gehouden. Al 4 weken lang wordt er gezegd dat aan het einde van de week mijn geld weer op mijn rekening staat, en elke keer is dit niet zo. Nu heb ik aan het begin van deze week een bericht gestuurd dat ik het toch wel redelijk zat ben en andere stappen ga ondernemen als ik niet zsm mijn geld terug heb. Waar voorheen nog wel (kortaf) werd gereageerd, ontvang ik nu helemaal geen reactie meer.
Valt me toch zeer tegen en ik wil gewoon graag mijn geld terug.
Algemeenonlangs een bestelling geplaatst. dit ging allemaal prima. kreeg ook netjes een mail dat de bestelling in behandeling was genomen na betaling.de PS5 blijkt op voorraad te zijn. de bestelde PS5 wordt maar uieindelijk niet verzonden. product blijkt toch niet op voorraad te zijn. ik heb hierna een email verzonden met het bericht op annulering van de bestelling.
Verzendingde bestelling is geanuleerd na het bericht betreft geen voorraad van het product. dit bleek na contact met een medewerker.
Klantenserviceik heb contact met ze gehad en binnen een half uur werd het geld netjes op mijn rekening terug gestort.
uiteindelijk toch goed en snel opgelost.
AlgemeenZaterdag na black friday besloten om een ps5 te kopen. Uiteraard had ik zo lang getwijfeld dat ze natuurlijk bijna overal waren uitverkocht. Uiteindelijk had TI-84shop nog een bundel voor een prima (niet de laagste) prijs. Zoals gebruikelijk een bevestigingsmail gekregen met de betaling etc, maar zonder een echt harde levertermijn. Toen ik online ging zoeken schrok ik me echt de tandjes, en was ik er van overtuigd dat het nooit goed ging komen. Maandag meteen contact gezocht; telefoon werd ivm drukte niet opgenomen. Dus mijn negatieve gevoel werd in mijn hoofd meteen bevestigd. Appje gestuurd, met de vraag of het voor Sint nog ging lukken, en toen kreeg ik heel snel een keurig berichtje terug dat de volgende dag de ps5 verzonden zou worden. En ja hoor: dinsdag een track and trace in mn mailbox. Helaas had PostNL weer eens een pakketjesinfarct, waardoor ik niet woensdag maar donderdag de ps5 in ontvangst kon nemen. Maar daar kan een winkel weinig aan doen.
Ik plaats deze review bewust om het negatieve een beetje te counteren, ik kreeg bijna een hartverzakking toen ik de ervaringen las. Bij mij hebben ze in ieder geval geleverd wat ik heb besteld, en redelijk op tijd.
Weinig op toe te lichten. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag ingepakt en verstuurd. Besteld op zaterdag, dinsdag verzonden, PostNL deed er een vertragingsdag bij ivm feestdagen drukte.
KlantenserviceNet contact via de app, ook buiten de normale kantooruren. Reactietijd meestal binnen een uur.
AlgemeenDe goedkoopste PS 5 verkrijgbaar bij TI-84shop.nl
Maar je moet wel geduld hebben.
Dus ruim voor de feestdagen bestellen.
Houd rekening met lange levertijden rond de feestdagen.
!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Wil je een snelle service plaats dan een review op tweakers.
Anders heel veel geduld hebben.
AlgemeenNa review geschreven te hebben over bestelling ps 5 niet aangekomen, keurig contact gehad over annulering. Geld gelijk teruggestort.
---
Na contact gehad te hebben met de eigenaar over annulering ps5, gelijk geld terug gestort gekregen. Prima opgelost.
Via deze website contact gekregen met de eigenaar. Ik had een Playstation 5 besteld 26 november en maakte me zorgen. Klantenservice via tweakers ingeschakeld en gelijk contact gekregen met de eigenaar. Geld teruggestort, netjes afgehandeld.
Algemeenheb op 19 november me laten verleiden om een ps5 te kopen op deze webshop.
na niks te horen heb ik ze gemaild op de 23ste.
Hier kreeg ik op 27ste mail op dat het allemaal uitgesteld was.
Hierop meteen terug gemaild dat ik hier niet akkoord mee ging.
nu laten ze niks meer weten.
Via tweakers, meteen reactie gekregen en geld terug gestort gekregen.
---
Kan ik niet over oordelen., heb geen verzending ontvangen. Gelukkig wel mijn aankoopbedrag terug gestort gekregen
Helaas is het moeilijk contact te krijgen met dit bedrijf. Als hier in de toekomst aangewerkt kan worden kan dat wel helpen klanten tevreden te houden. En de juiste verwachtingen te scheppen.
AlgemeenEen week geleden op nota bene m'n verjaardag 2 iPhones besteld. Na bestelling geen enkele update ontvangen, dus na een aantal dagen maar geannuleerd en elders besteld. Inmiddels nog niets van ze vernomen over de annulering of terugbetaling. Geen reactie aan de telefoon of emails. Omdat ik deze week in de buurt ben ga ik bij ze langs in de hoop duidelijkheid te krijgen en die €1500 terug te krijgen. Hoop dat politie inschakelen niet noodzakelijk is, maar als ik de verhalen zo lees zou het me niets verbazen dat het toch noodzakelijk blijkt. Mocht de eigenaar dit lezen en het willen oplossen dan ontvang ik graag een reactie.. Hartelijk dank.
Update: Plotseling toch goed afgelopen. Lees onder voor meer info.
Geen reactie en geen telefonisch contact mogelijk. Mensen schrijven over Whatsapp, maar ik vind nergens een nummer die ik op Whatsapp kan gebruiken...
Update:
Na geen antwoord te hebben gekregen op m’n emails en telefoontjes werd ik plots toch gecontacteerd na mijn review hier. Letterlijk minuten erna. Geld is inmiddels zelfs terugbetaald. Blijkbaar heeft dat te maken met meerdere dwangsommen die hij recent heeft gehad. Dus qua timing heb ik mazzel denk ik.
Al met al blij met hoe het is opgelost.
Vraag me alleen af, waarom zorg je er als eigenaar niet voor dat er geen slechte review over je geschreven wordt? Want snel reageren kan blijkbaar wel. Doe dat dan op de emailtjes of telefoontjes. Scheelt je waarschijnlijk een hoop slechte reviews. Helaas lijkt een slechte review echter de enige manier om een reactie te ontvangen. Openheid en eerlijkheid is erg belangrijk, zeker als het gaat om veel geld.
Nou, aangezien het toch goed is afgelopen schroef ik de klantenservice en algemene beoordeling bij van 1/5 naar 3/5.
Wat is uw ordernummer. Wij zien geen order van 2 iPhones in ons systeem.
AlgemeenHelaas, poging gewaagd om toch een PS5 te kopen bij deze webwinkel ondanks slecht/positief review. ik had gehoopt dat ik bij het rijtje zou komen bij die wel iets ontvangen had. iets van; prijs is te mooi om waar te zijn.
Dit bedrijf kan de belofte/afspraken niet nakomen en kan niet leveren. Na 4 weken de order geannuleerd. Je moet melding maken dat je terugbetaling nog niet heb ontvangen, gaat niet vanzelf. terwijl er nu een duidelijk waarschuwing door ACM is afgegeven met dwangsom.
krijg meer het idee dat deze meneer het geld rond heeft gepompt en rente opstrijkt. alle negatief/positief reviews is te zien dat het altijd langer duurt dan 4-5 weken voordat er uiteindelijk geld terug gestort wordt en dat vinden sommige mensen positief in de review ( bijzonder )
in mijn optiek valt dit onder misleiding
Ik hoop dat er in de toekomst beter gaat. in ieder geval heeft toezicht (ACM) wel geleid dat de prijzen en aanbiedingen van PS5 conform marktwaarde is.
Communicatie was duidelijk genoeg, niet snel wel binnen 24 uur tijdens werkdagen, email en WhatsApp.
Werd telkens belooft dat het volgende week geleverd kon worden, maar ook dat je kan annuleren.
je moet er wel achteraan je krijgt niet automatische update van je bestelling.
AlgemeenHalf mei jl. een PS5 besteld, zou op voorraad zijn (levertijd van een week). Dit bleek toch niet het geval. Ik heb een tijd geduld gehad, maar na steeds maar "volgende week" te horen uiteindelijk mijn order begin juli geannuleerd. Vervolgens was het wachten op mijn geld, wat maar niet kwam. Uiteindelijk rechtsbijstand ingeschakeld, en pas toen er een dagvaarding aan te pas kwam, heb ik het geld half oktober eindelijk teruggekregen. De Google advertenties hebben een tijdje uit gestaan, maar inmiddels zie ik ze weer. Ik hoop maar dat niemand er nog in trapt.
VerzendingHet bestelde is nooit geleverd, terwijl er maandenlang op de website stond (en nog steeds) dat de PS5 op voorraad was, met een levertijd van een week.
KlantenserviceReacties op mijn berichten kwamen altijd snel en waren beleefd, maar als er niks gebeurt en duidelijk wordt dat het gewoon aanpappen en nathouden is, heb je daar natuurlijk niks aan.
AlgemeenPs5 besteld.
Op Trustpilot gekeken en er waren wel goede reviews.
Sommigen ook iets minder maar goed dat kan eens gebeuren.
Zoals gezegd ps5 besteld. Daarna kwam ik de reviews tegen op andere sites en schrok heel erg.
Meteen bestelling geannuleerd.
Ook direct creditnota van TI-84SHOP ontvangen met de belofte dat het een week later werd uitbetaald.
Hier hebben ze ook netjes aan voldaan.
Na een week had ik mn geld weer terug.
Jammer dat andere mensen een andere ervaring hebben maar ik vond wel dat ze in mijn geval goed en correct hebben gehandeld.
Contact verloopt alleen via app of mail en wordt niet altijd beantwoord.
Soms duurt het iets langer maar verloopt wel altijd netjes.
---
Bestelling geannuleerd. Dus niets verzonden. Direct ook een creditnota ontvangen van de webshop.
Ik was geschrokken van alle negatieve recensies en vreesde dat ik mn geld niet meer terug kreeg.
Alleen via mail of app bereikbaar.
Soms duurt het even voordat je antwoord krijgt. Maar is wel altijd netjes.
AlgemeenDe meest verschrikkelijke klantenservice-ervaring uit mijn leven. Playstation 5 besteld en na 2,5 maand nog steeds niet geleverd. Klantenservice door Amarsingh zeer onbeleefd en klantonvriendelijk. Ik ben meermaals van mijn stoel gevallen van verbazing over hoe slecht en onprofessioneel het was.
VerzendingNIET GELEVERD. 2,5 maand na bestelling nog geen ps5. Nauwelijks excuses, begrip en 0% compensatie.
KlantenserviceKlantenservice is zeer onbeleefd en doet niets om mijn ps5 te leveren. Weigert onder andere te vertellen waar ik een klacht kan indienen. Weigert een mail te lezen. Negeert meermaals mijn mails grotendeels. En het ERGSTE: als ik dreig een klacht in te dienen zegt Amarsingh (klantenservice): 'Even goede vrienden maar als u een klacht gaat indienen waarom zouden wij dan de zending uitleveren en u niet gewoon terug betalen?'
Het komt neer op: als u een klacht in gaat dienen waarom zou ik dan nog uw bestelling verzenden?
AlgemeenHet bestellen van een product word je uiteraard erg gemakkelijk gemaakt. Alle ellende begint daarna pas.
VerzendingHet product was helaas niet leverbaar, kan gebeuren uiteraard. We hadden afgesproken dat als het niet binnen 7 dagen op voorraad zou zijn de order geannuleerd zou worden en ik mijn geld zou terugkrijgen. De order was een cadeau voor de verjaardag van mijn zoon en wilde nirt zonder cadeau zitten op zijn feestje. uiteraard alle begrip voor vanuit de verkoper maar we zijn nu 4 weken verder en heb mijn geld nog steeds niet terug. Er word me steeds beloofd dat als ik later even mail of app het in orde gemaakt word. Op dat moment als ik dan weer mail krijg ik geen reactie. Vervolgens ben ik via de app verder gegaan, alle begrip weer vanuit hen en geadviseerd om in de ochtend te appen want dan zouden ze het echt direct in orde maken.
Gelukkig is het dan ook vanochtend wel teruggestort en kan ik mijn case afsluiten.
Ze maken afspraken komen ze keer op keer niet na. gelukkig vandaag wel mijn geld teruggestort gekregen.
AlgemeenBestelling gedaan maar kon niet tijdig geleverd worden. Mail gestuurd om hem te annuleren en na contact via de mail is dit geregeld en netjes opgelost. Jammer dat levering niet mogelijk was maar creditering was vlot geregeld dus voldoende.
---
AlgemeenPS5 op 6 september besteld en hetzelfde verhaal als andere reviews, PS5 niet op voorraad. Amarsingh heeft meerdere keren aangegeven dat PS5 mogelijk daarop volgende week geleverd zou worden, maar helaas zonder succes. Op 3 oktober order geannuleerd, waarop beloofd werd dat betaling week daarop zal volgen. Uiteraard bleef betaling uit. Tot tweemaal toe telefonisch contact gehad waarbij eerst beloofd werd dat betaling diezelfde week zou worden uitgevoerd, tweede toezegging zelfs binnen 48 uur! Helaas weer moeten constateren dat de belofte loos bleek, tot moment nog steeds geen betaling ontvangen. Op mail wordt nu ook niet meer gereageerd, telefonisch al helemaal niet bereikbaar.
Zal nu ook via deurwaarder geld moeten gaan terugvorderen.
Order 129688
Factuur INV178344
Er wordt regelmatig beloofd dat verzending volgt, maar blijkt loze belofte. Na 4 weken, en dus meerdere beloftes, order geannuleerd.
KlantenserviceIedere belofte wordt niet nagekomen. Na verloop van tijd reageert Amarsingh niet meer op mijn mails en is telefonisch al helemaal niet bereikbaar.
AlgemeenBij TI-84 een ps5 besteld op 30-10-2023. Deze was/is volgens de webshop op voorraad.
Na een week nog steeds niet geleverd. Contact opgenomen met het bedrijf.
(telefonisch niet bereikbaar) De bestelling zou in de loop van volgende week geleverd worden. Vandaag nagevraagd of die al verstuurd is. Daarna bericht gehad met iets van telefonisch contact op te nemen en dan word het opgelost. Maar niets meer gezegd over het feit dat de bestelling nou wel of niet al is verstuurd. Lijkt mij dat de oplossing al makkelijk was door de bestelling verstuurd te hebben. Het is duidelijk dat de ps5 nooit op voorraad is geweest anders was mij wel gelijk gezegd dat die verstuurd zou zijn.
Maar na wat research op internet te doen over dit bedrijf ben ik erg geschrokken en bang dat de ps5 nooit geleverd zal worden. Jammer genoeg nooit de PS5 ontvangen. Gelukkig wel het bedrag terug ontvangen.
Reageert wel vrij snel op email en whatsapp. Mits je er wel wat druk achter zet.
Zojuist net een whatsapp bericht van Ti-84 gekregen op 07-11-2023, dat ik voor 21-11-2023 mijn geld terug krijg.
Update 13-11-2023, gisteravond is het bedrag weer terug op mijn rekening gestort.
Altijd goed contact gehouden door eigenaar TI-84 shop.. Hij had toegezegd dat Woensdag het bedrag op de rekening zou staan. Al met al stond het er ruim twee dagen eerder op. TOP!!!!
AlgemeenSlechte ervaring. Ik zal hier nooit meer iets kopen.
Eind juli een PS5 besteld en al snel bleek dat deze niet geleverd kon worden. Uitstel op uitstel, gevolgd door allerlei toezeggingen die niet werden nagekomen.. Eind augustus de bestelling geannuleerd en een creditnota ontvangen, maar eind oktober nog geen cent terug gekregen. Ik moest een deurwaarder inzetten om mijn geld terug te krijgen.
Na 14 weken geld terug en incassokosten voldaan.
Slechte ervaring. Ik zal hier nooit meer iets kopen.
Na 14 weken geld terug en incassokosten voldaan.
Beste,
Wij denken dat dit om een misverstand gaat. U heeft eerder bij ons een rekenmachine opgehaald. Het bedrag voor de geannuleerde order is al een tijdje geleden terug betaald. Kan het zijn dat u dit niet heeft gezien?
AlgemeenOp 25 september een Playstation 5 besteld, na het lezen van de vele negatieve reviews heb ik de bestelling op 28 september geannuleerd. Nu heeft het even mogen duren maar ik heb nu na 5 week mijn geld weer terug mogen krijgen.
KlantenserviceNa flink wat mailtjes over en weer, veel beloftes en uiteindelijk via Whatsapp met de eigenaar geappt toch mijn geld terug mogen krijgen.
Sorry voor! Deelt u uw ordernummer even en wij regelen het dit weekend nog.