Door Redactie Tweakers

Overlord-wedstrijd: winnaars bekend

23-07-2007 • 12:07

80 Linkedin

Overlord-wedstrijd: winnaars bekend

Bezoekers van Tweakers.net maken kans op het winnen van de pc-versie van het spel Overlord. Van uitgever Codemasters kregen we drie exemplaren en die verloten we onder degenen die onderstaande vraag goed beantwoorden. De pc-versie van de game van de Nederlandse ontwikkelaar Triumph Studios kreeg een 7,5 in de Tweakers.net-review.

* Geef het antwoord op de volgende vraag:

Wat is de titel van het eerste spel van ontwikkelaar Triumph Studios?

Minion met Overlord-games

* Insturen
Alleen geregistreerde bezoekers van Tweakers.net mogen het juiste antwoord tot en met zaterdag 21 juli naar prijsvraag@tweakers.net sturen.

Vermeld in de mail:

  • Gebruikersnaam
  • Voor- en achterna(a)m(en)
  • Adres en huisnummer
  • Postcode en plaats
  • Het juiste antwoord op bovenstaande vraag

Inzendingen dingen alleen mee als ze uiterlijk op zaterdag 21 juli (sluitingstijd 24.00 uur) op bovenvermeld e-mailadres zijn ontvangen. Crewleden en medewerkers van Tweakers.net, en hun familieleden, zijn van deelname uitgesloten. Uit de goede inzendingen worden drie winnaars getrokken, die van ons bericht krijgen. De ingestuurde gebruikersgegevens worden door Tweakers.net alleen benut voor de afhandeling van deze prijsvraag.

* En de winnaars zijn...
... wacko, Thasaidon en als derde j0p3Y. Alle drie hadden zij het juiste antwoord gegeven, namelijk 'Age of Wonders'. Hartelijk gefeliciteerd en veel plezier met de pc-versie van Overlord die binnenkort bij jullie op de mat ploft. Ten slotte willen we alle deelnemers bedanken voor het meedoen, en heb je niets gewonnen, troost je dan met de gedachte dat er de volgende keer weer een kans is .

Overlord screenshot

Reacties (79)

Wijzig sortering
dat is een leuke idee :) !!!
mail verstuurd :)


psssst komen er ook wat prijsvragen voor xbox360, wii en playstation3? of mini consoles zoals psp?

Een vraagje.. moet mijn profiel ook volledig ingevuld zijn (zoals mijn echte naam, geboortedatum, etc)? Vanwege privacy heb ik dat nog niet gedaan. Ik weet niet of jullie ook onze namen controleren ter vergelijking of zoiets....

[Reactie gewijzigd door Dark Angel 58 op 15 juli 2007 01:45]

Nee hoor, als je geen bruikbare info in je profiel hebt vinden we dat best. Als de info in je mailtje maar klopt want anders kunnen we een eventuele prijs niet opsturen :)
Ik heb het spel al gekocht dus doe dit keer een keertje niet mee :) . Heel veel succes deelnemers, het is wel een klein beetje een tricky question.

Overigens, ik vind het cijfer van een 7.5 voor de pc versie niet hoog genoeg, de patch kwam razendsnel en ik heb persoonlijk niet eens last gehad van de bug(s)! Ook ziet het er qua graphics op een 6800GT al super uit met de juiste instellingen :) . Nee, voor mij is het dankzij de humor en de minions toch echt een dikke acht en een half!

P.S. een zwaard met honderd van alle minions = dikke vette pret en power }> !

[Reactie gewijzigd door Cassius op 15 juli 2007 19:10]

Ik heb het spel al gekocht dus doe dit keer een keertje niet mee . Heel veel succes deelnemers, het is wel een klein beetje een tricky question.
[fluistermode] psssssst..... hoezo een tricky question? ;) [/fluistermode]

[Reactie gewijzigd door Dark Angel 58 op 16 juli 2007 13:36]

Het valt me alleen op dat er om je adres, huisnummer, postcode en plaats wordt gevraagd :P Is een beetje appart , aangezien er in je adres alles al zit. Neem aan dat ze straatnaam bedoelen. :-) Maarja, weer genoeg mierengeneukt voor vandaag

@trosens:
Ja, dat las ik, staat in het bericht zelf :-) Het ging mij (zoals je hierboven nadat ik het bericht een beetje heb aangepast) kan lezen om het dubbele aan de dingen die ze vragen. Dankje dat je me even op de onduidelijkheid van mn bericht hebt gewezen :-)

[Reactie gewijzigd door Horeamus op 14 juli 2007 17:48]

Hoewel je technisch gelijk hebt, wil je niet weten hoeveel mensen me bellen met: 'Er staat straatnaam, maar het gaat om een postbus, en nu?'. Meestal is het wel redelijk duidelijk wat er bedoeld wordt, maar sommige mensen zoeken overal iets achter 8-)
Anoniem: 206413
@Horeamus14 juli 2007 17:43
Gegevens worden niets mee gedaan, behalve er een exemplaar van het spel naar toe sturen dan :)
Anoniem: 149405
@Horeamus14 juli 2007 17:47
Dus jij wilt het komen afhalen als je gewonnen hebt? Zijn we toch veel te lui voor :z
Daarom hebben ze ons adres nodig.
Hij bedoelt dat het overbodig is huisnummer en postcode te vragen naast het adres. Niet het feit dat ze een adres vragen an sich.
Ssssst nu verklap je t, anders wonnen alleen mensen die adres, huisnummer, postcode instuurden :P
Anoniem: 221159
@Horeamus16 juli 2007 14:56
In de applicatie die ik voor mijn dagelijkse (droge) brood bij (elkaar) moet houden wordt met adres alleen de straat + huisnummer bedoeld. Als ze het over alle gegevens hebben, wordt gesproken van adressering gegevens.

@danielsrje: Ze vragen ook om een huisnummer, toch lullig als je een postbus op wil geven. :P
Een adres is straatnaam met huisnummer.

Een adres is geen straatnaam, huisnummer en postcode.

Als je gaat mierenneuken moet je het natuurlijk wel goed doen ;).
En meteen hebben ze van een hopen mensen extra gegevens.....

altijd handig je weet maar nooit
Anoniem: 168548
@NCC1737523 juli 2007 18:21
Anders doe je even je alu-hoedje af? :+
idd, ziet er mij nog een leuk spel uit ^^
Krijgen we niet een mooi formuliertje waarin we de gegevens in kunnen voeren?
Email is zooo 1971
Neem Gmail, heb je een prachtig online formuliertje dat de truuk voor je doet, en de email word vertuurd door de Gmail servers :p
Oh, die mogelijkheid ken ik dan nog niet.... hoe werkt dat?
De volgende keer mag de vraag wel wat lastiger zijn. Dit is veel te gemakkelijk.
Prijsvragen hoeven niet moeilijk te zijn, zijn ze dat überhaupt wel eens? De vraag is eerder een eerste filter/barrière, onder de rest worden de prijzen verloot.
de vraag is ervoor dat mensen even naar de homepage gaan enzo, het is gewoon een reclame stunt! maar zolang we maar iets winnen :Y)
Wat is de troostprijs voor het meeste stomme antwoord?
Leuk! Ik heb al een mailtje verstuurd.
Anoniem: 226330
14 juli 2007 17:38
erg leuk

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 226330 op 14 juli 2007 17:41]

Lijkt me een leuk spel.. Dus email is verstuurd :)

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.



Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee