ZyXEL NWA1123-AC Review
23 juni 2014, laatste update op 23 juni 2014, 24 views
Rapporteer
Deze accesspoint onlangs aangeschaf in de hoop mijn wifibereik en stabiliteit te vergroten. Omdat de positie van de accesspoint nogal van invloed kan zijn op het bereik is deze uitvoerig op diverse plekken gehangen / neergelegd. D.m.v. inSSIDer heb ik het bereik getest op diverse plekken in en om het huis. Helaas bleek de accesspoint geen sterker signaal te versturen dan de standaard Experiabox van KPN en dat had ik niet verwacht met zoveel zendvermogen. Kortom deze is weer retour naar de winkel.
Pluspunten
- Net ontwerp
- Power over Ethernet (PoE)
- Compact
- zeer veel instelmogelijkheden (specifiek voor scholen / bedrijven)
Minpunten
- niet het gewenste resultaat kunnen behalen m.b.t. het bereik
- geen mogelijkheid om accespoint op bepaalde tijden uit te zetten
3 van 5 sterren (Voldoende)