HQ Products 4 poorts HDMI switch Review

MrBreeze
20 juni 2014, laatste update op 20 juni 2014, 908 views

HQ Products 4 poorts HDMI switch

Ik heb dit product al bijna een jaar in het bezit en heb het nu voor de tweede maal retour gestuurd. In het begin werkte het best goed, maar na verloop van tijd ging het signaal van bv de TV setupbox haperen of komt er helemaal geen signaal door. (ook na vervanging kabels) Ik heb hem nodig vanwege een TV met maar 1 HDMI poort.
Het geluid van andere apparaten, zoals een XBOX360, komt ook niet altijd door. Na veel testen en wisselen van kabels blijkt het telkens aan de HDMI switch te liggen. Bij rechtstreeks aansluiten bleek het opgelost.
Het product is niet duur, maar werkt helaas niet of nauwelijks.
Mijn advies, niet kopen.

Pluspunten

• Niet duur
  • Makkelijk wisselen van kanaal met knoppen

Minpunten

• Haperingen beeld
  • Beeldsignaal komt helemaal niet door
  • Geluidsignaal komt (soms) niet door

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Het product is niet duur, maar werkt helaas niet of nauwelijks.
Mijn advies, niet kopen.

Heb jij ook een HQ Products 4 poorts HDMI switch?