Reden voor aanschaf
Ik heb het product aangeschaft omdat ik als student journalistiek regelmatig op locaties kom waar elektriciteit niet voor handen is. Daarnaast wilde ik een powerbank met een grote capaciteit omdat zowel een telefoon als tablet altijd bij mij draag. Daarnaast was het voor mij een must dat de powerbank twee uitgangen heeft.
Snel bezorgd
Drie dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst via de website was mijn product binnen. Dit is inderdaad in de tijd die de producent stelt voor de bezorging van het product. De A5 wordt geleverd in een hard-kartonnen doosje met daarin een kleine handleiding (in het Engels) en een korte USB-kabel. Het zag er allemaal zeer verzorgd uit.
Eerste keer
Ik heb direct de...
Sorry maar die stelling slaat kant nog wal!2,1A kan natuurlijk ook je smartphone sneller opladen, maar dan zal je ook zien dat je smartphone sneller leeg is. Het beste is om het amperage van de originele lader ook te gebruiken op je powerbank.
In short, no: You can plug any USB device into any USB cable and into any USB port, and nothing will blow up — and in fact, using a more powerful charger should speed up battery charging.
[Reactie gewijzigd door Dj Neo Ziggy op 27 juli 2024 06:08]