HP Pavilion 17-e001ed Review

16 juni 2014, laatste update op 16 juni 2014, 55 views Rapporteer

HP Pavilion 17-e001ed

Heb deze begin december gekocht bij stapless leek me een goed prijs kwaliteit verhouding. Ik moet zeggen hij werkt bijna perfect toch zou ik hem de volgende keer niet meer aanschaffen. Het beeld en de accuduur zijn gewoon prima.Zonder problemen 6 uur zonder netstroom maar de netwerkkaart is echt bagger valt continu weg en ziet geen 5 Ghz. Daarbij zit er een heel slechte harde schijf in zelfs mijn oude laptop start sneller op. Ik kan hem wel terugbrengen maar ik kan hem niet missen dus ik wacht tot de HD het begeeft.

Pluspunten

• Zeker de accuduur en beeldkwaliteit

Minpunten

• Harde schijf tikt en is langzaam en de netwerkkaart is echt bagger

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een HP Pavilion 17-e001ed?