offtopic:
Omdat de review van de IE8 verwijderd is, met daarbij mijn +2 reactie

, post ik die reactie hier nog maar een keer. Gelukkig had ik de reactie in Word gemaakt anders was hij echt weggeweest. Tevens voeg ik links en rechts nog wat aanpassingen toe.
Een zeer fraaie review, mijn complimenten.
Ik wist (nog) niet van het bestaan van deze high-end IE's af, dus wat dat betreft een zeer waardevolle review voor mij.
Wat voor mij een belangrijk punt is (zij het dat deze dingen daar wellicht te goed voor zijn) of deze ook onder een helm gedragen zouden kunnen worden. In hoeverre (voor zover ik nu begrijp volledig) sluit het omgevingsgeluiden af en in hoeverre steken ze nog uit je oor als je ze in hebt.
Dat ze nu dit soort dingen maken, wil alleen maar zeggen dat Sennheiser weer een beetje terug bij af is. En dat is zeer positief bedoeld. In de grote vaart der volkeren heeft Sennheiser zich, in mijn ogen onterecht, maar financieel gezien waarschijnlijk goed, ook ingelaten met de low-end markt. Hierdoor is ook de nodige "troep" van hun fabriek afgekomen.
Oordopjes heb ik me tot nog toe, vanwege de lage kwaliteit, nooit aan gewaagd, wellicht dat dat nu gaat veranderen en wel met de IE7 maar waarschijnlijk de IE8 als ik het zo lees.
Nog een paar tips om je toch al heel erg goede review naar een nog iets hoger plan te sturen:
- Geef ook wat technische data over de diverse IE's
- Zet per IE in de tekst een foto van die bepaalde IE erbij
- Geef de prijzen van de diverse IE's, omdat je in de kop van de review alleen over de IE 7 hebt, wordt ook alleen daar de prijs van getoond. (voor de geïnteresseerden de vanafprijzen volgens price watch: IE8: € 216,=; IE7: € 145 en IE6: € 114,=. Die dingen blijken met de dag duurder te worden.....
Het inspelen blijf ik toch een raar fenomeen vinden. Ik ben een echte audiofiel en heb er voor dat ik T.Net bezocht nog nooit van gehoord. Maar zo te zien weet jij wel waar je over praat, dus zal het wel een omissie zijn in mijn kennis.
Nog een laatste vraag: Hoe komt het dat je alle verschillende versies hebt kunnen vergelijken? Zit jij in de branche? Daarnaast lijkt het mij ondoenlijk, voor het geval de bijgeleverde eartips niet voldoen, om de juiste te vinden. Je kunt toch onmogelijk overal eartips gaan kopen en die even uitproberen.....ben je nog een keer extra het geld van de IEM kwijt .
De prijs/kwaliteit vind je heel erg goed. Ik vind het behoorlijk aan de prijs. Nu weet ik maar al te goed met mijn audiospulletjes dat kwaliteit wat mag (en jammer genoeg moet) kosten, maar ik blijf het moeilijk vinden om daar een prijs/kwaliteit aan te hangen. Het is meer met dat soort spullen "wat de gek er voor geeft". Rationeel (cq. met prijs/kwaliteit) kan ik echt niet verklaren dat ik een installatie heb staan voor een bedrag waar menigeen er 10 of nog meer installaties voor kunnen kopen. Zo ook bij deze oordopjes, ze zijn er al voor een tientje..... (maar ja dat geluid dan hè).
@M2theC
Leuke verwijzing, alleen jammer dat hij op het ogenblik niet werkt. Op het moment dat je op compare drukt kom je in de home pagina terecht.