Ik heb deze telefoon 8 maanden in gebruik.
Heel fijn is de combinatie van een qwerty-toetsenbord met een touchscreen. Typen gaat het best op het toetsenbord. Je kunt ook het alternatief gebruiken: met de stylus op een virtueel toetsenbord dat de helft van je scherm inneemt (standaard Windows Mobile functionaliteit). De toetsen zijn klein en zitten vrij dicht op elkaar, maar hebben genoeg weerstand en een duidelijk drukpunt waardoor je weinig foute aanslagen maakt.
Het scherm is ook wel prettig, genoeg resolutie (320x320), voldoende helderheid en kleurdiepte. Wel zijn er tegenwoordig grotere en betere displays (bv Touch HD). Maar zeker een dikke voldoende hier.
Connectivity is ronduit goed geregeld. Bluetooth 2.0 ADP, WiFi 802.11 b/g...
Lijkt me op zich niet zo'n probleem, volgens andere testen gaat de accu ongeveer 1 dag mee (was wel een test van een wat zwaardere gebruiker) 1 dag moet je kunnen doen, volgende accu erin en de oude accu opladen. De meeste van dit soort smartphones gaan toch al niet meer dan 1,5 a 2 dagen mee op 1 accu... Maar omdat je hier accu kan wisselen en de ander in veel minder tijd dan dat de accu weer leeg is op kan laden loop je denk ik niet heel veel risico.De telefoon wordt geleverd met lader, boekje, CD, en verder een tweede accu en een adapter waarmee je een accu kan opladen buiten het toestel. Redelijk compleet dus.
Als laatste de betrouwbaarheid/robuustheid: de telefoon is nog nooit heel hard gevallen en heeft nog niet in het water gelegen dus ik heb geen volledig oordeel. Wel is de telefoon een paar keer van +- 80cm hoogte op de grond gevallen en daarbij geen schade opgelopen.