Tweakers
Tweakers
Ik zocht een tv die wat groter was dan mijn oude (82cm), full HD, smart en mediaplayer functionaliteiten. Al snel kwam ik uit bij deze Lg 42LB670V (black edition) nu bijna één week in huis. Echt superblij mee. Alles werkt beter dan verwacht. Er zitten twee afstandsbedieningen bij, een gewone en een smart. Ik heb eigenlijk alleen nog maar de smart gebruikt. Deze werkt zeer eenvoudig en echt soepel.
Installatie duurde ongeveer 5 minuten. Je word er makkelijk doorheen geloodst. Gelijk op netwerk aangemeld (bekabeld). Internet, Youtube en streamen werkt zeer snel.
Kan handig switchen tussen apps en gaat gelijk verder waar je toen gebleven was.
Als ik kijk naar de kosten van de tv en de kwaliteit dan heb ik er geen moment spijt van. Misschien...
[Reactie gewijzigd door lexi op 22 juli 2024 17:04]
Ben benieuwd naar de mogelijkheid om programma's op te nemen d.m.v. de CI+ module en een externe harde schijf of USB-stick.Op dit moment heb ik een Ziggo Humax interactieve box aangesloten. Deze werkt prima. Ook te besturen met de smart remote. De interactieve CI+ module krijg ik vandaag of morgen binnen. Ik zal de review dan ook aanpassen.
[Reactie gewijzigd door jaspernts op 22 juli 2024 17:04]