€ 17,99 bij Vanden Borre

TP-Link TL-WA850RE 300 Mbps Universele Wi-Fi Range Extender (EU model) Review

4 mei 2014, laatste update op 4 mei 2014, 33 views Rapporteer

Ik begrijp niet waarom deze extender 4 sterren krijgt. Zoals je op internet kan lezen zijn er heel veel problemen mee.
Zodra de extender in je netwerk hangt wordt de rest van het internet afgesloten waardoor alleen je extender nog werkt, volgens mij is dit niet de bedoeling.
Verder is het installeren een redelijk omslachtig verhaal als je router geen WPS aan boord heeft.
Van de helpdesk van TP-Link hoef je ook niet veel te verwachten. Na diverse mails gestuurd te hebben, heb ik niet 1 antwoord teruggehad.
Kortom, voor mij geen TP-link meer.

Pluspunten

• ziet er mooi uit

Minpunten

• werkt niet, gooit alle andere netwerk apparaten van het wifi netwerk af.

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Kortom, voor mij geen TP-link meer.

Heb jij ook een TP-Link TL-WA850RE 300 Mbps Universele Wi-Fi Range Extender (EU model)?