Netgear WPN111 RangeMax Wireless USB 2.0 Adapter Review

LDenninger
15 januari 2009, laatste update op 15 januari 2009, 2.031 views

Netgear WPN111 RangeMax Wireless USB 2.0 Adapter

De WPN111 staat er inmiddels om bekend dat ie niet functioneert.
Op de netgear forums is te lezen dat iedereen die 'm heeft last heeft van willekeurige connection-drops.
De ene keer na anderhalf uur, de volgende keer al na 5 minuten.
Niks helpt - drivers herinstalleren, andere drivers, roep het maar.
Het enige dat helpt is 'm afsluiten en opnieuw aansluiten.
Waardeloos.

Pluspunten

• Geen.

Minpunten

• Niet bruikbaar voor mensen die een stabiele internetverbinding willen.

1 van 5 sterren (Waardeloos)
De WPN111 staat er inmiddels om bekend dat ie niet functioneert.
De ene keer na anderhalf uur, de volgende keer al na 5 minuten.
Niks helpt - drivers herinstalleren, andere drivers, roep het maar.
Het enige dat helpt is 'm afsluiten en opnieuw aansluiten.

Waardeloos.

Heb jij ook een Netgear WPN111 RangeMax Wireless USB 2.0 Adapter?

Als je geen zin hebt om meer dan een paar regels te typen en alleen te vertellen dat het niet werkt, schrijf dan geen review. Hier heeft niemand aan.
ik heb hetzelfde probleem

een stuk hardware hoort gewoon te werken, op welke manier je de drivers ook installeert en met welke router je het ook in combinatie gebruikt. WiFi is een standaard voor iets, nietwaar?
Misschien had je dan zelf beter naar reviews en gebruikservaringen moeten kijken voor je hem ging halen, hier heb je alleen jezelf mee gehad nu. Ik heb zelf ook een heel featureset van Netgear (Router, Modem en PCI-Adapter) en ik ben zelf zeer tevreden erover.

Ze adviseren je ook om het te combineren met hun andere producten voor een beter resultaat, klinkt misschien als onbenul, maar het is wel zo. Ik haal er meer uit doordat ik deze combinatie heb gehaald dan als ik met m'n andere adapters het netwerk connect.
Geen links naar referenties, sorry maar is geen review.
Meer even gal spuiten.
Ik heb zelf ook een WPN111 in combinatie met een netgear wireless router, en deel je mening over dit product dan ook niet. Ik heb eigenlijk alleen maar uiterst stabiele verbindingen via deze stick, en ook het installeren onder xp, vista en zelfs de windows 7 beta ging zonder enig probleem.

Een echt gefundeerde review is dit dus zeker niet, jammer.
Geen review. Onderbouwing?