Samsung UE46F8000SL Zwart Review

Anoniem: 590027
8 april 2014, laatste update op 8 april 2014, 2.872 views

Samsung UE46F8000SL Zwart

Fijne tv met echt mooi beeld die echter nog wel wat software updates mag hebben. Ik ben een erg kritische gebruiker en heb nog wel een paar gebreken gevonden (in willekeurige volgorde en niet compleet):
- opnemen tv via USB disk. Gaat regelmatig mis als de USB drive dan ineens niet meer gevonden wordt (in en uitpluggen fixt het dan weer)
- programmeren van opnames onvriendelijk en bij herhaalde opname (bijv. dagelijks journaal) geen naam meer mee te geven.
- geen series te programmeren (zodat hij automatisch begint op te nemen als de serie naam in de tv guide komt rond een bepaalde datum/tijd), dit kon mij 5 jaar oude SHARP wel.
- Wissen van opname is lastig, kan wel per folder maar niet handig of snel
- bij Wifi verbinding en meteen...

Pluspunten

• Diepe zwartwaarden
  • Geen clouding
  • Vlotte Smart Hub-interface
  • Goed uitgewerkte touch-remote
  • Mooi ontwerp
  • Kleuren behoeven weinig aanpassing
  • Verbeterde spraak- en bewegingsherkenning

Minpunten

• twintuner overbodig icm ziggo digitale tv
  • pauzeren werkt na lastige handelingen
  • interne universele afstandsbediening werkt op veel apparaten slecht/niet
  • klantenservice Samsung slecht.

3 van 5 sterren (Voldoende)

- Wissen van opname is lastig, kan wel per folder maar niet handig of snel
- bij Wifi verbinding en meteen na aanzetten tv naar YouTube gaan crasht YouTube app nog wel eens.
- TV terugspoelen kan pas als je de tv een keer eerder gepauseerd hebt. Dus als je al een uur tv zit te kijken kun je dat niet terugspoelen, je moet van te voren bedenken dat je misschien wil terugspoelen en dan eerst een keer op "play" of "pauze" drukken voordat de functie actief is.
- Stembediening werkt niet erg goed, als je systeem via een surround systeem hebt aangesloten is het mij herhaaldelijk (tot ik het uitgeschakeld heb) gebeurd dat de tv zichzelf begon te bedienen. Dus door het tv geluid (verder stilte in de kamer) ging hij acties uitvoeren. Er leuk als je een film van BlueRay zit te kijken en de tv plotseling naar Net5 schakelt. :-( Erg jammer want verstaan doet hij anders best goed.
- Opnemen en bekijken van 2 'gecodeerde' zenders is niet mogelijk i.c.m. ziggo. (overigens wel vreemd dat dit toestel een keurmerk ziggo gecertificeerd heeft)
- Ingebouwde Universele afstandsbediening werkt niet goed i.c.m. Bose321 systeem.

Heb jij ook een Samsung UE46F8000SL Zwart?