Een hele tijd geleden heb ik een review geschreven over de LG L245WP-BN. Waar vele recensies en mensen dit een goed schem vinden, ben ik van mening dat dat juist niet zo is. Ik heb dan ook meteen stevig doorgezocht naar een CRT vervangend LCD scherm dat van superieure kwaliteit is. Nu luidt de vraag: Is dat met deze Samsung Syncmaster 244T gelukt of niet? Grotendeels wel, ondanks zijn mankementen! Ondanks dat dit scherm een ouder model betreft, kon ik hem voor een prikkie krijgen. Daarom heb ik gekozen voor deze 244T en niet de nieuwere 245T.
Featureset:
De featureset van dit scherm is nagenoeg compleet. Met DVI, Component, D-Sub, S-video, Composiet en USB aansluitingen kun je heel wat kanten op. Dit scherm bevat alleen geen HDMI...
Kun je dat niet beter uitzetten dan? (als het mogelijk is)Dit scherm maakt gebruik van de RTC techniek om de responstijd te verminderen en duidelijk is dat deze wel eens een foutje laat zien.
[Reactie gewijzigd door houseparty op 25 juli 2024 20:57]
[Reactie gewijzigd door Corn op 25 juli 2024 20:57]
Als die functie erop zat had ik het zeker uitgeprobeerd en misschien ook zo gehouden, want als ik 8ms zou kunnen halen zonder de RTC techniek dan vind ik dat voldoende. Dit is dan ook echt 1 van de weinige punten waar een TN paneel (dom genoeg) beter in is. Ook zijn er TN paneel schermen (bijv. de nieuwe Samsung Touch of Color serie, waaronder de T220 en T240) waar deze techniek meerdere modi bevat en uitschakelbaar isKun je dat niet beter uitzetten dan? (als het mogelijk is)
[Reactie gewijzigd door GK89 op 25 juli 2024 20:57]