Sony Vaio VGN-FW21Z Review

5 januari 2009, laatste update op 5 januari 2009, 337 views Rapporteer

Mooi uitgeruste laptop. Handzaam,prima toestenbord,ergonomisch prima. De goede kanten van de laptop worden overschaduwd door de mindere onderdelen, slechte accu, geen software pakket meegeleverd, veel sony software voorgeinstalleerd en deze laptop brengt niet de snelheid en kracht welke ik had verwacht van deze samenstelling van processor en geheugen.

Pluspunten

• Mooi uitgerust en werkzaam model

Minpunten

• Onvoldoende kracht, slechte accu, geen software, veel voorgeinstalleerde sony software

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Sony Vaio VGN-FW21Z?

Leuk zo'n review met die balkjes, maar ik zou heel graag willen weten hoe je tot deze resultaten bent gekomen. Nu weet ik nog steeds niets? Heeft hij een lage score op prestaties omdat ...?? Jij Crysis niet vol kon spelen?