Beste ph0b0s1989, Ik heb niet speciaal een account gemaakt voor een klaagreview. Ik heb eigenlijk een account gemaakt om een topscore te geven voor mijn nieuwe Nexus 5 en m'n MacBook Pro, en op de hoogte te blijven met de laatste tech-nieuws. Ik werk zelf in de electronicahandel en als reparateur/verkoper van computers, tablets en toebehoren sta ik dus dagelijks met allerlei apparaten in mijn handen. Ik ken dus alle regels over de garantie (openmaken en het laswerk verbeteren is een van mijn hobbies en verder heeft het apparaat heeft voor mij geen waarde {niet 'snobbig' bedoelt}). De reden waarom ik deze review heb geplaatst (het is immers geen klaagreview, maar ik snap wel waarom je dat zou denken) is om mensen die een tablet willen kopen te informeren over mijn ervaring met dit apparaat. Ik help mensen met het uitkiezen van een tablet die bij het beste past, al gebeurt het soms dat ze dit apparaat willen hebben. De klant krijgt natuurlijk wel wat hij wilt, maar ik denk dan altijd in mijn achterhoofd wanneer ik het apparaat terug krijg om te controleren (ik heb dus al met een heleboel van deze tab08-200's van verschillende batches in mijn handen gestaan) om terug te sturen met fabrieksgarantie. Ik ben echt niet "anti-Yarvik" of "anti-startup", ik vind de Noble en Zania (wel wat duurder) serie van Yarvik echt het geld waard.
Ik had gewoon gehoopt dat Yarvik meer zoals AT Telecom (maker van de Aldi smartphone) was, Ik heb weleens een Wolfgang AT-AS40SE gekocht bij aldi voor 120 € en die doet 't na 1.5 jaar nog steeds prima voor mijn vader die 'm in alle uithoeken van de wereld gebruikt.
Ik zou wel willen zeggen tegen mensen die een goedkope tablet zoeken, je hoeft niet Yarvik af te schrijven als je een betaalbare, leuke tablet wilt hebben; wel raad ik aan om eens te kijken naar de noble serie, deze zijn stukken beter.
@mimang, ja, ik heb hem echt echt zo vaak moeten opladen (ik gebruikte hem toen vrij veel ipv van mijn toenmalige laptops en desktop omdat die niet zo "mobiel" waren (van de laptops waren de batterijen versleten) en omdat mijn toenmalige smartphone te langzaam was door Touchwiz (closed source telefoon helaas). Ik gebruikte de tablet meestal voor e-mail, Facebook en browsen maar ook wel soms voor apps zoals Top Gear Stuntschool Revolution waar de GPU goed presteerde (niet efficient, wel snel, krachtig en multicore {pluspuntje hier ph0b0s1989}).