BenQ GW2760HE Zwart Review

4 maart 2014, laatste update op 4 maart 2014, 20 views Rapporteer

Omdat ik graag een goede monitor wil hebben om een thuis te Gamen en wat films te kijken ben ik gaan zoeken naar een mooie grote 27" monitor.
Al heel snel kom ik op deze BenQ GW2760HE uit. levering etc ging zonder problemen.De monitor was prima verpakt. uitgepakt blijkt het een topscherm te zijn: Met een VA-LED Panel en alle aansluitingen aanwezig (HDMI, DVI en VGA) en zelfs Speakers is dit echt een topscherm voor een Top prijs! hier kan geen andere monitor tegenop in 27 inch.

Pluspunten

• prijs kwaliteit verhouding
  • super mooie kleurweergaven en hoge zwartwaarden
  • Alle inputmogelijkheden aanwezig (HDMI, DVI en VGA!)
  • VESA waardoor ik hem mooi op de muur kan hangen
  • Zwart wordt goed weergegeven

Minpunten

• 4MS responstijd wat mij betreft beter kan (geen problemen met gamen ondervonden)
  • Niet in hoogte verstelbaar waardoor ik hem op heb moeten hangen.

Heb jij ook een BenQ GW2760HE Zwart?