MSI H81M-P33 Review

25 februari 2014, laatste update op 25 februari 2014, 36 views Rapporteer

ik heb dit moederbord gekocht voor de htpc die ik ga bouwen. ik ga een simpele celeron 1820 gebruiken samen met 4 gb geheugen en een Tb HDD.
om de prijs laag te houden heb ik dit moederbordje gekocht.
overclocken scoort laag omdat dit bordje daar helemaal niet voor bedoeld is.
de layout van alles op het bord is ook handig gedaan, dus niet de audioconnector vlak bij de processor koeler zoals dat bij sommige moederborden wel het geval is.
bij het moederbord krijg je 2 L vormige sate kabels, driver dvd, I/O plate en een quick install guide.

Pluspunten

• het moederbord is erg klein en is dus er geschikt om in kleine behuizingen te plaatsen. hij is 2 slots langer dan een itx bord maar is wel even breed.

Minpunten

• er zitten 4 sata poorten op, voor mij maakt dat niks uit maar als je veel schijven wilt aansluiten kan het lastig worden.
  • jammer dat er geen hdmi aansluiting op zit

om de prijs laag te houden heb ik dit moederbordje gekocht.

overclocken scoort laag omdat dit bordje daar helemaal niet voor bedoeld is.

Heb jij ook een MSI H81M-P33?