Tweakers
Tweakers
Vorig jaar oktober liep het contract op mijn oude Galaxy S2 af. Sinds die tijd ben ik op zoek geweest naar een telefoon die betere specs maar hetzelfde formaat had. Op een gegeven moment kwamen de geruchten over de Xperia Z1F, maar het duurde toch nog even voordat de Compact aangekondigt werd.
Bij het zien van de telefoon heeft een collega direct beslist om dezelfde te bestellen. Ik heb de mijne besteld bij T-mobile met contract was hij nog 70 euro.
Het grootste voordeel vindt ik de snelle processor (snapdragon 800) en stof- en waterdichte behuizing in een compact formaat. Waar het stof- en waterdichte nog het minst belangrijk is. Er is geen ander toestel op de markt dat dit heeft. Verder ziet de telefoon er ook erg goed uit en ligt goed...
Dat snapte ik ook..Hmm, waterdicht, en dan alles achter een klepje, waarom zou dat toch zijn
Ik heb geprobeerd foto's te uploaden maar krijg dat niet echt voor elkaar.Ben eigenlijk wel benieuwd naar een foto van die krassen.
[Reactie gewijzigd door jkloppenburg op 25 juli 2024 06:32]
Ik neem aan dat je het laadstation hebt besteld om juist te voorkomen dat je het klepje moet openenVoor mijn nachtkastje heb ik wel direct een laadstation besteld. Dit om er voor te zorgen dat ik elke keer het klepje moet openen om het toestel te laden