Trust CR-3600 Review
Een korte review: De reden dat ik deze cardreader kocht was dat het een 5.25" versie betreft die ik goed in mijn Antec NSK6580b kan plaatsen. Deze kast heeft een 3.5 --> 5.25 slider, maar die heeft alleen schroeven aan de onderzijde: mijn 3.5" cardreader past niet. Features: veel, usbstick, kaartlezer, firewire, 2x esata, audio I/O, video in. Echt top. Maar..... De volgende aansluitingen: usb stick, kaartjes, firewire, audio I?O en video in hebben aansluitkabels, die je aan de achterkant van kast moet aansluiten! Je krijgt er een PCI bracket bij met een gat erin zodat je dus vanaf de voorzijde kabels door de kast heen aan de achterzijde er uit kan leiden om daar aan de achterkant van je moederbord erin te doen... Alleen voor de esata krijg...
Pluspunten
Veel aansluitingen
Minpunten
Grootste deel van aansluiting via pci-bracket naar buiten en dan aan achterzijde kast aansluiten ipv op moederbord.

Maar.....
De volgende aansluitingen: usb stick, kaartjes, firewire, audio I?O en video in hebben aansluitkabels, die je aan de achterkant van kast moet aansluiten! Je krijgt er een PCI bracket bij met een gat erin zodat je dus vanaf de voorzijde kabels door de kast heen aan de achterzijde er uit kan leiden om daar aan de achterkant van je moederbord erin te doen... Alleen voor de esata krijg je 2 sata kabels die je intern aansluit op het mobo
Dit was voor mij niet acceptabel, ik heb het dus direct teruggestuurd.
Voor geinteresseerden: weet dat dit het geval is en bedenk of dit acceptabel is.
Ik geef de algemene beoordeling zeer slecht omdat ik van mening ben dat het een slecht product is. Prijs vindt ik daarom per definitie ook slecht. Andere delen heb ik geen mening omdat ik het product niet geprobeerd heb.
Het enige punt was je echt goed uitlicht is mij nu eigenlijk nog niet duidelijk.
Bedoel je inderdaad dat USB, audio en dergelijke niet intern aan te sluiten zijn?
Ik ben het met je eens dat deze review erg kort is, feitelijk heb ik het product niet gebruikt. Ik denk echter dat deze 'review' wel van waarde is voor potentiele kopers.
Trouwens, Trust is altijd rotzooi. En daar kan niet genoeg voor gewaarschuwd worden.
[Reactie gewijzigd door Baf op 26 juli 2024 16:37]
Aan de andere kant kunnen die externe kabels voor sommige mensen juist een voordeel zijn. Bijv. als de interne aansluitingen al bezet zijn door de front-poorten van je kast of als je moederbord geen gestandaardiseerde interne aansluitingen heeft (sommige merk-pc's misschien).
[Reactie gewijzigd door Palomar op 26 juli 2024 16:37]
:strip_icc():strip_exif()/u/152513/Bart-klein.jpg?f=community)