Hallo,
Ik heb een Lenevo G700 en ik wil graag mijn bevindingen delen met jullie!
Ik heb hem voor mijn opleiding gekocht voor 600 euro. En ik vind het nog steeds een goede investering. Ik heb hem gekocht omdat ik een laptop nodig had met veel vermogen om ook mijn games te kunnen draaien.
First look
ik kreeg hem netjes een week na bestelling geleverd en er was niks mis mee. keurig netjes afgeleverd. nadat ik alle zooi van me bureau had weg geworpen legde ik de doos neer en aanschouwde mijn nieuwe parel. een mooie robuuste uitstraling door de stalen look. met windows 8 erop lekker snel binnen 6 seconden opgestart ( met inlog scherm en al erbij).
Specs
Eigenlijk heb ik geen opmerkingen over de hardware:
8GB RAM
Intel Core i5 3230M
GeForce GT720M
1TB opslag wat meer dan genoeg is voor mij.
Gaming
Ik houd van games, en heb daarom wel gekeken naar het nieuwste en wat aardig goed is voor het geld. hoewel het me tegenvalt van de prestaties. Natuurlijk het is en blijft een laptop en voor wat erin zit is dit pittig goed.
Games die ik speel:- APB ( op low kan ik hem draaien.. geen idee maar ik lagg er zwaar op het spel..)
- COD: Ghost ( Low.. Je merkt wel dat je lagg hebt zelfs op low maar je merkt in details het niet echt want je gaat toch binnen 30 seconden dood)
- Minecraft ( Draait gewoon goed )
- Nether ( Alles uit en je hebt geen lagg.. Het is ALPHA dus lagg en tweaks zijn logisch)
- LoL ( Makkelijk op ultra of high, alles op max zeg maar.)
de resultaten zijn door mij getest, dit betekent niet dat u gelijk fps drops krijgt of een lage fps hebt.. het kan door mij komen dat ik bijv. een virus heb..
"Ik heb telkens op de achtergrond een melding dat het geheugen vol is.. Als iemand weet waardoor dit komt graag even reageren. Voor een laptop met 8 gb ram zou dit niet mogen.. ook bij prestaties draai ik alles onder 40%.."
*** BELANGRIJK!!!! ***
De Harde schijf die erin zit heeft een 8MB cache ! Dit zorgt ervoor dat na een jaar/half jaar er een error komt met geheugen problemen!!!! Er is gewoon weg geen ruimte na een half jaar om alle files van games te verwerken.. 8 MB is gewoon te weinig! Fix: Koop of een SSD of een betere hardeschijf!!
Geluid
heerlijk sterk geluid, ook met de Dolby surround system kan je in de woonkamer mooi een film kijken op je schoot met de beleving als een echte Home system.
Verder werkt alles naar behoren, voor een serieuze zakenman of voor de doorsnee computeraar is dit een zeer goede kwaliteit laptop. Alles vlot en lekker stabiel !
verder ben ik dik tevreden over de laptop, alleen jammer dat ik niet volop kan genieten van de games.