TP-Link TL-WDR3500 Review

LucvdM
30 januari 2014, laatste update op 4 april 2014, 56 views Rapporteer

TP-Link TL-WDR3500

Prima apparaatje, alleen wegens het bereik geef ik 2 sterren. Zodra het signaal door een muur moet of over >10m moet reizen valt het vrijwel helemaal weg. Zit je er praktisch naast krijg je echt waar voor je geld en werkt het top.
Update 04-04-14: Heb hem anders gepositioneerd en 802.11a uitgezet. Draait nu zowel op 2.4ghz als 5 ghz op 802.11n, beide op 40mhz. Nu werkt hij prima. Bij een groot huis doet hij net onder helaas

Heb jij ook een TP-Link TL-WDR3500?