Asus Eee PC 901 Review
10 december 2008, laatste update op 10 december 2008, 117 views
Rapporteer
Fijn laptopje, al moet je iedere keer wel even wennen aan dat kleinere toetsenbord. een 1000 heeft een toetsenbord wat veel meer de normale grootte benaderd; als ik mijn 901 niet zo goedkoop had kunnen krijgen, had ik een 1000 gehaald.
Ik vind hem erg compleet uitgevoerd: bluetooth, cardreader, webcam, ideaal ding voor op reis dus. Let er wel op dat de eee-pc geen cd-rom drive heeft, en je dus met een bootable usb aan de slag moet als je xp er opnieuw op wilt zetten (bij voorbeeld omdat de standaard xp wel erg veel van de 4gb primaire schijf inneemt._
Minpunten
- Batterij loopt leeg na een week niet gebruiken
3 van 5 sterren (Voldoende)
Groot nadeel van de 901 vind ik het leeglopen van de accu: als je hem een week niet gebruikt, is hij rockbottom leeg. De accu beoordeel ik dan ook als zeer slecht: je moet van te voren bedenken dat je hem oplaadt, anders heb je er maar weinig plezier van als je hem meeneemt.