2. Gebruikersreviews

Recom PowerStation Zilver, Zwart Review

Anoniem: 242764
25 februari 2010, laatste update op 25 februari 2010, 1.189 views

Recom PowerStation Zilver, Zwart

Goede kast, ziet er goed uit en hij is vrij degelijk, Recom heeft de kast goed ontworpen, alles is vast te klikken met blauwe clips ( HDD, DVD brander ) de enigste keer dat je schroefjes nodig hebt is om het moederbord in te bouwen, verder zijn er geen nodig.
De kast zelf heeft een goede airflow.. voorin zit een mooie 120 MM fan met blauwe leds die de lucht van voor naar achteren verplaatst, aan de zijkant zitten 2 koelers, 1 in de ijzere klep voor de videokaart ( of hoe je het ding ook wilt noemen ) en 1 in de deur ( boven de processor ).
Aan de achterzijde zit een 120 MM fan ( zonder leds ) die goed in combinatie werkt met de voorste FAN voor een goede airflow.
Ook is het nog mogelijk om een extra 80 MM casefan bij te plaatsen langs de...

Pluspunten

• prijs
  • mooi design
  • inbouw gemak
  • genoeg plaats voor HDD's en branders etc.
  • ruimte voor nog 1 extra case fan

Minpunten

• koop geen Scythe Mugen in combo met deze kast !! de plexiglazen deur gaat maar net dicht maar dan werkt de CPU case fan niet meer !!
  • Kan voor sommige overkomen als een stofzuiger ;)
  • Behalve dat geen nadelen.

3 van 5 sterren (Voldoende)

Ook is het nog mogelijk om een extra 80 MM casefan bij te plaatsen langs de HDD's, daar heb ik nu ook een 80MM fan in zitten die mijn Samsung spinpoint F1 640 GB op 24 graden celsius houdt.

In IDLE stand blijft het systeem tussen de 20 en 25 graden, onder belasting zo rond de 35 - 40.

Met de prijs van deze kast zit het wel goed, voor de prijs zal je op dit moment niets beters vinden wat hierop lijkt. of je koopt een soort gelijke kast voor 100 euro of meer, nu, anno 2010 zijn er wel betere/degelijkere kasten te vinden voor die prijs, maar daar ga ik nu niet verder op in.

Heb jij ook een Recom PowerStation Zilver, Zwart?

Anoniem: 134818 8 december 2008 16:04
Mischien een foto er bij van het euvel? Kopjes zou ook wel fijn zijn. Als je alle punten bij langs loopt welke je een score hebt gegeven, word je review een stuk leesbaarder van en je hebt alles beargumenteerd. Ik mis nu structuur.

Kan je die case fan niet gewoon weg halen? Die zit toch in de weg?

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 134818 op 25 juli 2024 11:35]

Anoniem: 237153 8 december 2008 16:36
de coolpipes van de muggen steken boven een stukje uit (ik denk 0.5cm), heb je die al afgeveild. misschien past die dan wel.
Heatpipes afvijlen is niet zo'n slim idee, dan gaat het misschien lekken :>
Anoniem: 242764 16 december 2008 21:30
nee... ik heb nu een Zalman 8700 Led gekocht en erop gezet.. ging nogal moeilijk i.v.m. MSI P45 Platinum.. maar toch gelukt :D gaat nu ruim dicht.