Dit toestel heb ik via italie naar nederland laten komen .
Aangezien deze nog niet in nederland te koop is .
Mijn Youtube review is al een aantal dagen online .
maar ik dacht laat ik ook eens weer een geschreven review doen .
Hierbij dus een kleine geschreven review.
ik heb dit toestel ongeveer een 2 weken getest dit in combinatie met het 4G netwerk van T-Mobile .
Ik heb totaal geen problemen gehad met bellen of 4G ontvangst deze werd netjes aangegeven om mijn toestel tijdens het internetten .
Eerste indrukken :
Stevig toestel goed gebouwd .
Geen losse aan/uit knop
Voelt licht in de hand mooie vormgeving en ergens voelt het kuiltje op de achterkant gewoon prettig aan.
Met zijn 130Gr is de Moto X een heel licht toestel .
Accu : dat zit gewoon goed makkelijk 2 dagen op een volle lading
Scherm en geluid :
De scherm van de Moto X is een 1280 x 720 hd scherm en hier is helemaal niets mis mee .
Je mist niets aan scherpte dit omdat het een super amoled scherm is met 313ppi.
Voor het geluid beschikt de Moto X een mono speaker op de achterkant van het toestel .
En dit is niet zomaar een normaal speakertje hier komt gewoon echt heel goed geluid uit .
Heel helder en lekker hard soms net iets te hard waardoor er wel wat vervorming ontstaat.
Prestaties :
Ik heb natuurlijk een paar benchmarks uitgevoerd en deze waren zeker niet slecht .
Voor een dual-core toestel haalt de Moto X goede resultaten .
Antutu kwam uit op een 22798 score uit wat een goede score is voor een dual-core cpu.
Daarnaast heb ik ook een Nenamark 2 benchmark gedraaid met een score van 61 fps.
En dan als laatste de Quadrant standard met een score van 8117 komt hij boven de HTC One X uit.
Camera :
Tegenwoordig is de camera op een smartphone belangrijk .
Ook bij deze Moto X zit een redelijk goede camera ik kan niet zeggen dat hij heel goed is want dat vond ik van niet .
Maar slecht is hij zeker niet de 10 Megapixel camera doet zijn werk maar soms mis ik gewoon de scherpe en heldere foto’s die ik bvb wel met mijn Note 3 krijg .
Ook omdat je er niet eerst mee kunt focussen voor je een foto maakt is soms lastig .
Gaming :
Ik ben zelf niet zo een gamer maar ik speel wel af en toe wat spelletjes zoals Riptide,Real Racing 3 enz,
En hierbij presteerde de Moto X gewoon heel erg goed geen lag of framejumps gewoon netjes en soepele game play.
Dit was dus mijn geschreven review van de Motorola Moto X 32GB .
Je kan natuurlijk ook deze review of andere reviews bekijken op mijn Youtube page.