Update: 2 let niet op de troetelberen :-)) beelden zijn van Netflix. Het ging mij om de details die te zien zijn. Tot gemaakt op 50cm afstand van scherm. Scherm diameter 115inch (2,9m)
Update 1:
beamer herkent echter niet 3d beeld. je zult handmatig aanmoeten geven wat voor 3D beeld het is. (geldt voor download/bluray en ps3)
Review:
Dit is mijn eerste beamer. Ik heb dus geen vergelijkings materiaal.
Ik heb wel online (zoals iedereen hier) aardig wat modellen vergeleken. (o.a. ESPON/OPTOMA)
De Benq W1070 sprong er wat mij betreft wel boven uit. Zeker gezien alle features die er op zitten en dat voor onder de €750,-.
Ik kijk via apple TV naar netflix. De super HD beelden van Netflix zijn super en een blu ray helemaal.
De "gewone" netflix beelden vond ik van aardig. maar dat kan ook puur aan het filmpje liggen.
Ik moet de beamer nog ophangen en helemaal instellen. Ik zal daarna mijn review aanpassen.
Het afspelen van 3D content nog niet aan toe gekomen. Evenals het aansluiten van de PS3
Wat mij verder wel opvalt is dat je gelimiteerd bent aan de afstand: beamer tov scherm. met de zoom functie heb je wat spelings ruimte. in mijn geval 84 cm
Update:
3D beelden zijn mooi, zeker de moeite waard voor je ps3! echt een aanvulling op het game gevoel.
Beelden volgen later