WD TV Live (2011) Review
Wat een waardeloos apparaat.
Nu ik dit apparaat bijna 2 jaar in mijn bezit heb, wordt het ding alleen maar slechter en slechter..
Reeds vanaf dag 1 heb ik problemen dat films (mkv's, iso's, video_ts) niet spelen voordat ik systeem reboot heb uitgevoerd.
Verschillende malen contact met de support biedt geen soelaas. support forums waar topics worden verwijderd en meer van dit soort praktijken.
herhaaldelijk firmwareupdate's geinstalleerd die keer op keer op keer geen oplossing bieden voor de problemen die ik ervaar.
Nergens is iemand die ook maar een beetje van dezelfde problemen ervaart met dit apparaat als dat ik heb.
Hopeloos!
Vandaar de algemene beoordeling met slechts 1 ster.
Pluspunten
speelt alles netflix
Minpunten
speelt alles alleen na een reboot van het apparaat facebook koppeling??
Hopeloos!
Vandaar de algemene beoordeling met slechts 1 ster.
Succes
[Reactie gewijzigd door musje83 op 27 juli 2024 04:23]
wel veel leesvoer, maar daar zitten de ontwikkelaars van de homebrew voor deze versie.
Als je ermee bezig gaat zou het leuk zijn als je je bevindingen op het forum neerzet.
[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 27 juli 2024 04:23]
Probleem ligt echt aan de WD.
Leverancier geeft slechts 1 jaar garantie. WD hetzelfde
Met contact bedoel ik wel bellen, dat internationale forum wordt amper bekeken door WD medewerkers en daar lossen ze ook geen zaken op. Problemen worden opgelost met de beta testers, voor dit soort problemen moet je telefonisch contact met WD hebben.
Maar fijn dat je nu wel een werkende speler hebt (mede8er).
[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 27 juli 2024 04:23]
Ik speel echter alleen bestanden af via USB storage. En jij gebruikt DLNA?
Heb je niemand in vriendenkring die ook een WD heeft en je even kunt ruilen.
[Reactie gewijzigd door supercop7373 op 27 juli 2024 04:23]
:strip_exif()/u/161098/devil-pc.gif?f=community)