Huawei Ascend W1 Zwart Review

21 december 2013, laatste update op 21 december 2013, 33 views Rapporteer

Deze review schrijf ik met eigenlijk maar één doel, Huawei is en blijft een goedkoop chinees merk. Begin dit jaar was ik erg enthousiast over Windows Phone 8 en zat ik met smart op de release van de Huawei Ascend W1 te wachten. De eerste maanden was het een pracht telefoon. Alles ging vlot en soepel. Nergens, maar dan ook echt nergens heb je wachtijden van meer dan 5 seconden. Duizend keer beter dan de Android telefoon die ik hiervoor had, de Samsung Galaxy Ace. Maargoed, de eerste maanden was het een pracht telefoon.
De Huawei Ascend W1 heb ik aangeschaft op de release van de telefoon.

Pluspunten

• Grote accu
  • Goedkope prijs

Minpunten

• Geen support na release
  • Camera
  • Microfoon is echt bagger

1 van 5 sterren (Waardeloos)

De Huawei Ascend W1 heb ik aangeschaft op de release van de telefoon.

Heb jij ook een Huawei Ascend W1 Zwart?