Vandaag de WD MyCloud 2 TB gekocht. Waarom ik hier voor gekozen heb, is als volgt.
- Opslag voor foto’s en bestanden die ik in mijn netwerk kan benaderen via Imac, Ipad, Macbook en Iphone.
- Benaderbaar buiten mijn eigen wifi bereik. Daarom niet gekozen om een harde schijf aan mijn Airport extreem te hangen.
Eerst begonnen met de setup software te downloaden en te installeren, waarna een er een stappen plan volgt die je door de installatie heenleid.
Het bijgeleverde netwerk kabeltje aangesloten, de stekker erin en wachten tot het blauwe lampje constant blijft branden, staat in het scherm.Hierna zal de MyCloud herkend worden in het netwerk. Binnen 30sec was de MyCloud dan ook zichtbaar op mijn Macbook.
Het overzichtsscherm is...
Nee, zover ik heb kunnen nagaan, maakt hij een safepoint van de gehele schijf. Wel kun je de tijd en of je het dagelijks, wekelijks of maandelijks wilt uitvoeren aangeven.Heb een berg reviews gelezen over dit apparaat en ik ga er zelf ook 1 aanschaffen.
Maar hoe zit dat met de safepoints, kan je selecteren van welke bestanden of mappen
een backup worden gemaakt ?
[Reactie gewijzigd door playon1955 op 25 juli 2024 20:08]