Dell UltraSharp U2312HM Zwart Review

Red John
25 november 2013, laatste update op 25 november 2013, 48 views

Dell UltraSharp U2312HM Zwart

Ik heb nu al lange tijd meerdere van deze schermen, het zijn zeer mooie en goede schermen. De schermen werken nog steeds en werken ook nog uitstekend na enkele jaren. Ik heb langzaam aan meerdere schermen bij gekocht. Ik heb inmiddels al 4 schermen en deze heb ik aangesloten op een Alien Ware Aurora R4. Ze hebben vind ik zelf weinig ghosting sommige andere zeggen dat het wel veel is maar ik vind dit reuze mee vallen. Ik will binnen kort nog aanschaffen voor collega`s op mijn werk omdat dit scherm zeer goed zijn.

Pluspunten

• Goed scherm, lang durig gebruik, gaat niet snel kapot, kan tegen een stootje,

Minpunten

• Geen

Heb jij ook een Dell UltraSharp U2312HM Zwart?

Ik heb nu al lange tijd meerdere van deze schermen, het zijn zeer mooie en goede schermen. De schermen werken nog steeds en werken ook nog uitstekend na enkele jaren. Ik heb langzaam aan meerdere schermen bij gekocht. Ik heb inmiddels al 4 schermen en deze heb ik aangesloten op een Alien Ware Aurora R4. Ze hebben vind ik zelf weinig ghosting sommige andere zeggen dat het wel veel is maar ik vind dit reuze mee vallen. Ik zou dit scherm zeker aanraden.