Sapphire R9 270X 2GB GDDR5 OC DUAL-X Boost Review
Kleine uitleg van mij slechte beoordeling qua compatibiliteit: Ik heb deze kaart besteld om te gebruiken in combinatie met een ASRock 870 Extreme 3. Helaas blijkt die combinatie een hele slechte, alleen tijdens de POST van de BIOS staat de ventilator laag. Zodra de BIOS verlaten wordt gaat de ventilator aan op 100% en was in mijn geval met geen mogelijkheid er van te overtuigen dat het anders moet. Bij wat zoeken op internet vind je sporadisch wel meer meldingen van de combinatie ASRock + Saphire die problemen oplevert. Ik heb de kaart geretourneerd en geruild voor een MSI R9 270X GAMING 2G, deze vertoont dit probleem niet. Helaas is die wel iets lager geklokt dan...
Minpunten
De combinatie ASRock + Saphire kan problemen opleveren
Ik heb de kaart geretourneerd en geruild voor een MSI R9 270X GAMING 2G, deze vertoont dit probleem niet. Helaas is die wel iets lager geklokt dan de Saphire maar met de MSI Afterburner is die kaart makkelijk stabiel op 1180/1600MHz te krijgen.
Heb jij ook een Sapphire R9 270X 2GB GDDR5 OC DUAL-X Boost?
Het geluid kun je niet beoordelen aangezien je niet op normale fansnelheid hebt kunnen gamen oid.
Succes!
De lite is voor zover ik weet gelijk aan deze versie.
Heb een asrock fatality H87 performance gelukkig heeft deze de fan problemen niet en werkt de videokaart gelukkig naar behoren
Had je toevallig een bios update geprobeerd?
In windows lopen de fans bij mij op 1200rpm idle en rond de 3000rpm gestressed
:strip_icc():strip_exif()/u/109570/crop5a3911238fd5a_cropped.jpeg?f=community)