Acer Aspire E1-572-54206G75Dnkk Review

8 november 2013, laatste update op 8 november 2013, 52 views Rapporteer

Omdat ik toch eens een soort lichte gaming machine zocht voor een niet al te hoge prijs ben ik uiteindelijk voor deze Acer gegaan.
Het is een prima laptop voor het geld, je hebt keuze uit verschillende modellen, ik heb de versie met een Intel Core i3 4010U in combinatie met een AMD Radeon HD 8670M 1Gb.
Met een werkgeheugen van 4Gb en een 320Gb harde schijf komen de meeste consumenten wel uit de voeten, al raad ik wel een SSD aan omdat dat de machine toch een stuk sneller maakt.

Pluspunten

• Toen ik de Acer uit de doos haalde viel mij meteen op dat de laptop behoorlijk licht was, zelfs met de accu weegt de laptop nog net geen 2 kilo.
  • Gamen is mogelijk, zo draait Call Of Duty Modern Warfare 3 op High met 4x AA aan soepel met een maximale framerate van 73FPS en een minimale framerate van 42FPS, al met al een prima presterend apparaat voor het geld.
  • *Goede prestaties voor de prijs van 550,-
  • *Midrange mobiele videokaart voor een ultraportable laptop.
  • *Goede accuduur van ongeveer 5 uur met enkel internet.
  • *flinterdun en past dus makkelijk in een kleine tas.
  • *Wifi en Bleutooth wat je niet op alle laptops uit dit prijssegment tegen komt.
  • Ben je dus een gamer die niet al te hoge eisen aan een laptop stelt maar toch af en toe een leuk spelletje onderweg wilt spelen, dan is deze Acer zeker het proberen waard.

Minpunten

• Helaas heeft deze Acer ook nadelen, deze vindt je hieronder.
  • *Slecht beeldscherm, kleuren zijn snel flets en kijkhoeken heb je bijna niet.
  • *Toetsenbord is erg luidruchtig.
  • *Touchpad registreert al een aanraking zonder dat je hem aanraakt.
  • *Touchpad knoppen zijn niet prettig en je moet helemaal naar de hoek met je vinger wil je de knop ook daadwerkelijk gebruiken.

Heb jij ook een Acer Aspire E1-572-54206G75Dnkk?