Synology DiskStation DS3611xs Review
Uitstekende nas die het na 9 jaar gebruik nog steeds prima doet. Immiddels met upgrade (xeon E3-1260L porcessor en 32Gb geheugen en 2 x 10gb netwerkkaart). Met deze upgrade nog steeds snel!
Pluspunten
snel veel opslag veel uitbreidingsmogelijkheden
Minpunten
sata-2 300
Ik heb er nu 12 x 6tb ultrastar inzitten in raid 5, netto ca 60 TB opslag. snelle data overdracht (ik haal circa 700 a 800 Mb/s over mijn 10 gb/s netwerk)
Met veel geheugen en de xeon ook prima voor VM's en docker. Nu nog steeds volledige ondersteuning van Synology voor DSM, op zich ook erg goed na bijna 9 jaar!
Hardware lijkt zeer stabiel en gaat niet stuk. Zeer Robuust.
Hardware lijkt zeer stabiel en gaat niet stuk. Zeer Robuust.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Synology DiskStation DS3611xs?
Dacht dat het gebruikte waren maar zijn gewoon nieuwe...bedankt
:strip_icc():strip_exif()/u/366580/crop5eb7356c157ac_cropped.jpeg?f=community)