Jiayu G4 Wit, Zwart Review

18 oktober 2013, laatste update op 18 oktober 2013, 100 views Rapporteer

Heb het forum lange tijd gevolgd. Was er zeer geintereseerd in geraakt. Vooral de grote batterij uiteraard.
Heb vele Chinese connecties hier in Indoland, zelfs telecom mensen die voor Huawei werken. Niemand had ooit van Jiayu gehoord.
Uiteindelijk heeft een maat van ons er 2 meegenomen voor mij en partner. (vanuit Shenzen, waar ze zitten)
Ik moet zeggen dat ze verchillend leven hebben: die van mij doet het beter dan die van haar, maar dat kan aan app install gedrag liggen.
Nu wel bekend. Al mijn collega's zien hoe mijn phone het 4 a 5 dagen uitdhoudt.

Pluspunten

• Batterij, 3000 MAh, als lichte gebruiker zeker 2 a 3 dagen. Ik zelfs vaak 5 (ik speel geen spelletjes).
  • Camera. Echt een goede.zelfs panorama 360 is beter dan bv een S4. Heel leuk om te vergelijken qua kwaliteit. (en dan nog even prijs en batterijduur vermelden)

Minpunten

• Lichte gebreken, als in, tsja moeilijk te omschrijven. Het gevoel dat deze phone het geen 2 jaar gaat volhouden. Scherm reageert soms niet, uiteraard nul tot niks GPS (i do not care), WiFi en data gaan aan en uit bij zwakkere signalen (antennes zijn op beknopt, overduidelijk).

Nu wel bekend. Al mijn collega's zien hoe mijn phone het 4 a 5 dagen uitdhoudt.

Heb jij ook een Jiayu G4 Wit, Zwart?