Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD Nikon Review
Mooie lichtsterke full-frame lens met uitstekende scherpte. Stabilisatie en autofocus zijn uit te zetten met schuifschakelaars al gaat dat bij mijn exemplaar vrij zwaar. Het is met 825gr sowieso geen lichtgewicht hoewel de Nikkor variant nog zwaarder is.
Hoewel ik een voorkeur heb voor de 'echte' Nikkor-lenzen heb ik toch voor deze Tarmon gekozen vanwege de stabilisatie en natuurlijk de interessante prijs. Het is een waardige concurrent.
Pluspunten
Uitstekende scherpte Ingebouwde stabilisatie Snelle en stille AF Weathersealing
Minpunten
Stroeve bediening schakelaars Vrij fors en zwaar
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD Nikon?
/u/479490/i_alone.png?f=community)