Synology DiskStation DS107 Review

1 oktober 2008, laatste update op 1 oktober 2008, 180 views Rapporteer

Met het uitkomen van maandelijkse updates aan de firmware groeit mijn waardering voor Synology. Sinds ik de DS107+ heb gekocht is er al veel extra's aan het apparaat toegevoegd waardoor ik alle content op de PS3 kan tonen en van nieuwsgroepen kan downloaden.
De voeding is helaas wel stuk gegaan maar dit is door leverancier snel en vakkundig opgelost. De huidige voeding houdt zich prima dus waarschijnlijk was het een slechte batch.

Pluspunten

• firmware
  • snelheid (de plus versie is een stuk sneller als de DS107

Minpunten

• voeding
  • ventilator kan storen als je de NAS niet in (meter)kast zet

Heb jij ook een Synology DiskStation DS107?