Nadat mijn ASUS tv kaart onder onduidelijke omstandigheden de geest had gegeven ben ik op zoek gegaan naar een vervanger, tegen een redelijke prijs. Uiteindelijk kwam ik uit bij deze kaart van Pinnacle. Gevolg; ik koop nooit meer Pinnacle, maar laat ik bij het begin beginnen.
Wat krijg je?
- De kaart zelf (uiteraard)
- Een losse antenne voor het ontvangen van digitale TV
- CD met drivers en programma's
Er zit dus geen USB kabeltje bij, dit was wel erg handig geweest, het is een behoorlijk dikke kaart, niet zo vreemd, die al de aanpalende USB poorten bedekt.
Installatie
Installatie van de kaart zelf was simpel en probleemloos. Je steekt de kaart in de PC, start op en stopt dan de CD in de lade, vervolgens is het een...
[Reactie gewijzigd door Ook al Bezet op 25 juli 2024 01:30]
Je zou je review kunnen uitbreiden, bijv: de onderdelen wat je bovenaan de review met die balkjes hebt beoordeeld even langsgaan. Verder kan je ook wat afbeeldingen en/of screenshot van het gebruikte software toevoegen, dan ziet men gelijk waar je het over hebt. Liefst dan eigen gemaakte foto's en geen afbeeldingen van het internet. Om het helemaal mooi te maken kan je de afbeeldingen in je review verwerken.Als mensen de review om de één of andere reden onder de maat vinden dan zou ik het op prijs stellen als ze even commentaar achter laten om te vertellen waarom precies.
Opbouwende kritiek is altijd welkom
[Reactie gewijzigd door Regeneration op 25 juli 2024 01:30]